標題: cd的各位是在哪裹買衫的? [打印本頁]

作者: 月見乃夜櫻    時間: 2012-2-9 03:23     標題: cd的各位是在哪裹買衫的?

小弟(目前是弟)剛剛起步, 儲了小小金錢準備一完多年來打扮成女孩的心願
/ s+ O6 Q% v2 M1 k+ Q但自問是個膽小的人, 不敢到店裹去買衫2 ^5 w& D" X. l  Q
所以想轉而到網上物色女孩的衫& ]# l9 u/ @0 W& V; g% L9 I" A8 k
但實在不知哪些網站可以買到這些衫, 還有假髮假乳一類的
8 C' T. p% w$ E& ^8 C* o8 L- p想問下平時也會在網上買衫cd的各位可以分享一下嗎3 I# m9 @  T! b
謝謝了
作者: wolford    時間: 2012-2-9 03:32

一個淘寶已能滿足晒你既願望, 自己去慢慢搵下啦
作者: fpcc    時間: 2012-2-9 03:42

支持掏寶!! 可惜我買吾到....(喺外國)
作者: Sakarlize    時間: 2012-2-9 04:00

YAHOO 拍賣網囉
作者: 月見乃夜櫻    時間: 2012-2-9 12:07

淘寶d野好好好平 不過係咪要計埋運費同人仔匯率" G, M) i1 m& \+ a# s9 y
同埋之前聽過朋友講淘寶買野好多手續要搞, 係咪真架 & y9 y* k" I/ j( d
因為我之前都冇試過上呢d網買野...
作者: idashe    時間: 2012-2-9 13:17

其實係香港一啲賣出口衫地方,可以慢慢睇冇一理妳
作者: applebaby    時間: 2012-2-9 17:32     標題: 回復 5# 月見乃夜櫻 的帖子

其實賣出口貨的地方就最好,暗角多,老闆認錢唔認人,入面的衫好似垃圾堆一樣,伙揀著男裝或女裝其實無人知。
作者: uniform    時間: 2012-7-22 17:08     標題: 回復 2# wolford 的帖子

淘寶信唔信得過㗎?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0