標題: 買絲襪 [打印本頁]

作者: BB36    時間: 2012-3-23 19:05     標題: 買絲襪

我今日去咗M&S買絲襪,一去到女裝內衣部就問個sales有無光澤絲襪,咁佢介紹咗一對光澤絲襪比我,周圉都有女士買嘢,其實都無怕唔好意思,個sales好好人,慢慢介紹比我,咁我就要咗二對黑色,二對肉色,回家之後馬上穿試黑嗰對無光澤囉,肉色嗰對就有少少光澤,都幾失望
作者: kkmonster    時間: 2012-3-23 21:42

幾錢?
; }4 I5 K6 e' v  g# o/ W) I" V" X我成日想買都唔敢
6 y" _( @" n$ U' T9 A# n+ m可唔可以PM 我你邊間買?
作者: kammykk    時間: 2012-3-23 23:09

M&S 買有冇SHINE果個字呀?
作者: silly1234    時間: 2012-3-24 02:12

照鏡睇先準,自己著完望下身果個角度一定見到有D閃
作者: 偽娘    時間: 2012-3-24 09:30

正確來講- -唔洗怕..
5 ?! I2 l( d. O# G" i有錢唔要邊個咁做
: a, ?, L, }  a0 r% t6 R6 a0 f* F! B
5 q5 H% ?  _7 l9 b. y3 e比人問( k- m+ ~! {5 c9 P) d- F
最正常回答買比女朋友
0 W/ w, ]8 c) Z6 s, R& b. z大膽d. {/ W! v( @, B5 D# A! L4 G& p
買比自己
, X6 r% y( U% {' n( k+ D3 N, E' H9 P# U  O) {  e
之前想玩下新野..上網買左對男裝絲襪
* l) s; D$ C# ^/ C) O=.=極唔好著...
作者: stellaleung    時間: 2012-3-24 10:05

邊間 M&S?買左幾多錢?有無相(實物照/自拍照)睇下?
作者: Florence    時間: 2012-3-24 11:19

我想知係咪size?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0