標題: 敗家了~買左3對鞋,幾件衫同大量小褲褲 [打印本頁]

作者: 心儀    時間: 2012-4-3 22:08     標題: 敗家了~買左3對鞋,幾件衫同大量小褲褲

如果我係真女人真係唔得掂
作者: gila    時間: 2012-4-3 22:16

咁樣血拼法, 係咪要好多$$?
8 R: Z+ D- I# G1 D1 A8 Y! W! i(姐姐有沒有購物地方可以介紹?)
作者: 心儀    時間: 2012-4-3 22:19

引用:
原帖由 gila 於 2012-4-3 22:16 發表   
% w' \4 j: I9 R0 ?9 Z2 t' h; r咁樣血拼法, 係咪要好多$$?$ b$ a4 T( v( d$ `
(姐姐有沒有購物地方可以介紹?)
+ H1 \2 X! c% ]" ]; K都係淘寶買1 q7 n% u9 m+ q, H0 |) `& K
唔算太貴7 J/ [5 k' U# b
鞋3對200幾' l1 {/ ^- N$ e) I9 h2 ~# n
小褲褲加埋D衫400幾
作者: 心儀    時間: 2012-4-3 22:20

對鞋真係超可愛
' q9 ~! |" D& K! |6 y+ [想買好耐了& X/ I9 q7 h1 J+ k- l* J4 N& c% Z

作者: Rachel    時間: 2012-4-3 22:55

麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
作者: 心儀    時間: 2012-4-3 23:04

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   
; e' E1 k4 X  M( c+ O5 Q+ t3 y3 L麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
% g2 d* g; W- ~) Z
我都想XD
作者: bbalice    時間: 2012-4-3 23:38

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   6 W( k& p/ O7 l0 M: w  m3 X
麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
( g6 ~9 o+ w6 z$ d
好想比LIKE
! }1 n' e$ v3 t& _* a; @. R- L9 x3 I; p
另女人係大駛的了.見一想買一,見二就想買二.見衫梗係想買埋啦
作者: tyhnjki    時間: 2012-4-3 23:49

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   
1 d6 j6 k9 y5 Y% \麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
; H9 U0 C4 j6 _/ \+ A# ]

( q0 B9 k8 I& n5 P. T我相信講明唔係女都好都迷死好多仔啦...
" ?" U4 t5 R' ~4 Y: A' c淘寶啊∼ >~<
作者: Sherman    時間: 2012-4-4 00:44

咁多小褲褲呀
作者: Florence    時間: 2012-4-4 00:48

小褲褲好靚呀!!! 但我冇淘寶account, 又唔可以寄去屋企
作者: BSoD    時間: 2012-4-4 02:23

我系美國要穩淘寶agent買. j2 i" @3 A9 R5 G! E3 ^$ g
收好多運費
作者: work32003    時間: 2012-4-4 15:36

買真多東西 家裡放的下嗎
作者: xcherie    時間: 2012-4-4 17:35

買靚衫係女人既天性黎架, 正常呀~~
作者: lol379    時間: 2012-4-4 18:28

唔錯的
作者: ~RaVe~    時間: 2012-4-4 23:28

其實CD洗錢仲勁~又要買女裝又要買男裝
作者: 心儀    時間: 2012-4-4 23:58

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2012-4-4 23:28 發表   
& E7 i. _+ R3 K! w4 P其實CD洗錢仲勁~又要買女裝又要買男裝
! Z2 o- {9 a5 i4 e' g- J- t我男裝都無女裝咁多
9 C# l" a1 E, H& \, Z# K, F來來去去都果幾件
5 Y! n! Y" \2 j% j2 j
! l- s! U5 S  J& N- c如果我係女仔一定會買勁多野
  [" x  g7 N' \2 B+ t& q( N& A' }因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋
作者: tyhnjki    時間: 2012-4-5 00:01

引用:
原帖由 心儀 於 2012-4-4 23:58 發表   
/ r3 M, \1 h4 x! n# p4 {, u4 Y# f0 N! F" c* l6 k/ M
我男裝都無女裝咁多" A% q4 ]/ O/ w' j' L8 e' O
來來去去都果幾件$ l4 e( v6 C: f) n2 J9 U+ Z# x

. U- \& P8 P$ d$ w如果我係女仔一定會買勁多野! F0 z0 o8 a- M( ?; g+ n- w( p( s  t
因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋
# t# `! ?  D6 r. `- B4 E
男裝唔多好正常啊, 用哂d錢買女裝嘛..
作者: ~RaVe~    時間: 2012-4-5 00:02

咁又係既~男裝的確冇女裝咁有吸引力~令人見到就想買
作者: 心儀    時間: 2012-4-5 00:28

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2012-4-5 00:02 發表   / ~( {- _7 M' [8 I# W8 T! o+ {
咁又係既~男裝的確冇女裝咁有吸引力~令人見到就想買
. h) i) V7 T0 k3 C
恩~
4 [5 `: h0 }1 {: U小褲褲都唔會有咁多款啦/ t: R  S7 x2 p' z. ]
做女仔真係好XDDD
作者: wwy1989    時間: 2012-4-5 00:38

睇來心儀又有好多相影囉~
作者: misslady    時間: 2012-4-5 13:56

I like the pants pants.
作者: 心儀    時間: 2012-4-5 20:36

引用:
原帖由 wwy1989 於 2012-4-5 00:38 發表   + y, ^8 }! j! }* V
睇來心儀又有好多相影囉~
- ]5 }8 L7 d# j3 i" ^
本來預聽日屋企人去燒野食時影/ `) u" o' K& `: ~3 _/ d
不過而家落雨可以影唔到了><
作者: feeling    時間: 2012-4-5 22:09

引用:
原帖由 心儀 於 2012-4-4 23:58 發表   
" Y" B- F0 S2 O' {2 e1 c. N
1 D2 w( u3 [! }! q/ {我男裝都無女裝咁多. p4 }( u2 _: k  g% @
來來去去都果幾件
, a& d* G0 x" K  l3 O9 R
9 o9 M: s; G5 i$ d如果我係女仔一定會買勁多野
: L- w; q0 o8 U  z+ G因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋
我d小褲會著出街都無你咁多
作者: JT1030    時間: 2012-4-9 16:57

D小褲係淘寶邊間買呀?
作者: haurki    時間: 2012-4-11 16:13

好看好看...
作者: 愛.o    時間: 2012-4-28 20:54

心儀姐姐~ 你D小褲褲幾靚
' j; s5 e; @/ ^+ p6 [/ ?* u可唔可以俾TAOBAO 條LINK我
作者: nhll1210    時間: 2016-11-25 13:12

鞋子很漂亮∼∼
作者: nancycd2b    時間: 2018-4-23 15:07

買得開心冇所謂喇

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0