標題: 好奇女多問.. [打印本頁]

作者: ny6119    時間: 2012-4-5 03:59     標題: 好奇女多問..

HI,事先講明,我係一個女仔,唔係男.. ( d( R- Z0 ]. {9 M& x% ~
想問你地D野..- o! N) t7 u: q5 V
% R" h0 ~. Q/ n5 h6 j
1. 你地會扮女仔去邊?會唔會入埋女洗手間?0 s# J3 {) M, D* S$ r8 E. @* l4 P
2. 你地會出街先CD定係屋企CD埋先出街?/ D% V9 h( e4 ~
3. 你地扮女仔個陣,你地點樣令胸凸出來?
作者: rac    時間: 2012-4-5 06:11

1.行街shopping
8 H7 y( D2 G' i( D2.cd完才出街, G& T: g% G9 h
3.義乳
作者: karen0129lai    時間: 2012-4-5 06:25

引用:
原帖由 rac 於 2012-4-5 06:11 發表   6 _' W0 j1 b* l& w
1.行街shopping
& E$ o4 ~4 Q' ]) }6 C- f2.cd完才出街( ]( s7 x+ L9 S6 g1 V( i( S" j' `
3.義乳
8 Y! Q/ _- h" W8 ^! Q) n/ w- F3 i6 R6 v, i! `1 X
基本上都係咁~ 不過我就唔會自己入女廁~ 多數去殘廁/有女性朋友陪至入女廁~
作者: 小女子vicky    時間: 2012-4-5 13:04

1.和朋友食飯,影相, 睇戲
* s! X' [4 Y, P! ~, W2.cd完才出街
9 J/ K" Z+ u* I# {3.義乳' m% }) {0 R1 B
! V1 F( v$ T, N; b2 F% a7 t

% N% r6 o, ?) F; R1 A. o1 \+ x( r5 I, T  y) o4 Q
有意詳談 交流一下   可pm 我
作者: mandylieu    時間: 2012-4-5 14:34

引用:
原帖由 ny6119 於 2012-4-5 03:59 發表   
! {; `" T; S6 U2 j, M3 n8 uHI,事先講明,我係一個女仔,唔係男..
8 b6 B2 l2 A9 y* G想問你地D野... _8 u" ~2 J9 @/ z

$ s1 A1 @% A" @0 I: @2 v2 `1. 你地會扮女仔去邊?會唔會入埋女洗手間?- K1 h5 _" C' \( n
2. 你地會出街先CD定係屋企CD埋先出街?, M; p' k( U  [  ?
3. 你地扮女仔個陣,你地點樣令胸凸出來?
; Z! W% x2 ~  b% b. {8 {5 y8 \

$ s% N0 h: ]6 V' c8 z) d我比妳更好奇, 點解妳會上呢個論壇既?  不如講吓妳對男性CD既觀感啦, 好多女性唔了解我地, 只當我地係變態佬看待, so sad
作者: prettyin1224    時間: 2012-4-5 19:59     標題: 回復 1# ny6119 的帖子

我想問下呢~你對男仔CD入女廁有咩睇法?* C+ `- W! G/ p& v" p4 g

& s4 Z# A' i; |( W: f7 W你覺得係樣既問題定係其他?
作者: FS6573    時間: 2012-4-5 22:17     標題: 回復 1# ny6119 的帖子

1.只獨自在家穿女性衣裳及襪褲。
作者: bbkululu    時間: 2012-4-6 00:12

我感覺上我們被騙,他應該是男生..
作者: ytli2000    時間: 2012-4-6 10:51

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-4-6 00:12 發表   
; n& S+ }9 ~$ G6 z0 P- b我感覺上我們被騙,他應該是男生..
; e9 z: _6 K3 H; J* g

, n; `2 I" E- S聰明
作者: karen0129lai    時間: 2012-4-6 21:09

其實不打緊啦~ 男還是女的我也會答你的啊~
作者: abc123456789    時間: 2012-4-10 21:03

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-4-6 00:12 發表   
% A9 o# i8 W  O2 M- O我感覺上我們被騙,他應該是男生..
, X$ I' G+ Q6 N/ G+ t同意啊
作者: SOMEBODY    時間: 2012-4-10 22:32

我也不認為他是女的.
作者: Beauty-Stranger    時間: 2012-4-10 23:12

男好女都好啦,哩d問題系我地共同嘅,知多d各方面嘅想法無壞嘅。
作者: misslady    時間: 2012-4-11 00:20

maybe a reporter.
作者: athl27    時間: 2012-11-9 01:14

我未試過CD出街, 不過遲下要做姊妹, 很快要踏出第一步.1 C/ Y. C# q& A; W) T# F" }2 [
不過如果買左件衫想試, 會去殘廁
作者: 小山丘    時間: 2012-11-9 01:35

吾係話吾歡迎女仔,  r) K7 U- R. \/ b' L% R, [
但係你可吾可以話我知你泥呢到做咩,only八掛?
作者: tsaixiaoai    時間: 2012-11-10 12:26

要進女廁所 除非委裝的很有自信 要不然應該都不敢吧ˇ ˇ
作者: z1s2y3    時間: 2012-11-11 19:24

扮异性会被看出来吧,除非很中性的

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0