標題: 東門平絲襪 [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2012-4-9 13:09     標題: 東門平絲襪

話說我尋日上左華強行街( d/ `* h. i8 v
跟住落東門& @/ C2 k9 N, d) }
無意中搵到間鋪頭賣絲襪
5 q. j; M. {4 m/ Z* W3 _比其他鋪平
% I7 @6 E+ b/ V4 G& _下次儲夠彈藥入貨
4 E) N% T2 L. m6 q$ f) j4 i  S" r. g' ~; \6 o1 U6 f8 p. {- Z  u5 F7 f. y
深圳市羅湖區東門解放路寶華樓負一樓(即地庫)地下1-2號
1 y+ I5 M2 e* L- ^泓興內衣襪業批發行
! c/ a/ r. X) |* w# c

) M- q0 o. ?: i" V! e[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2012-4-9 13:16 編輯 ]
作者: 心儀    時間: 2012-4-9 13:28

計返港紙咪仲貴
作者: iamonheel    時間: 2012-4-9 13:30

引用:
原帖由 心儀 於 2012-4-9 13:28 發表   
+ k" C' C5 K) g! e) ^0 ?- V5 Q2 i計返港紙咪仲貴
. T' j5 H0 y% J

9 d6 v$ O' U6 z$ \1 {, h正想講  深圳去開就話啫
作者: 校服收藏者    時間: 2012-4-9 14:28

引用:
原帖由 心儀 於 2012-4-9 13:28 發表   0 R& {# o( P% ]' l, J
計返港紙咪仲貴
0 [) h8 ?* ?' E3 |* p1 r8 N1 T, H$ A
4 T3 k- y' ?2 C9 |! F! O唔係特登上去買嘛
- u& E) G% `, X6 u, r仲有佢個度仲有D花紋絲襪2 a" t" O" p( A5 e% z" i
問過大部份都係$20人仔
  n/ P% Q6 Z5 s) a  b! _一次過買幾對就抵番晒啦
作者: wolford    時間: 2012-4-9 14:56

淘寶仲平啦,洗鬼特登走上去買啫
作者: willy    時間: 2012-4-9 20:33

如果唔係專登去都平GE, 如果唔係都唔太化算; 始終係九龍快極都要1個鐘先上到去......
作者: MANYAN    時間: 2012-4-10 02:21

仲要計埋車費呢...人仔仲貴
作者: 校服收藏者    時間: 2012-4-20 02:01

ER....其實我意思係唔係叫你特登上去買; c! E6 z" ]) G6 E  F+ C  G
反轉黎問如果你住上水,我話你知香港仔有平絲襪賣既話你會唔會特登去?
' Z' q1 Y' ?* i# j" w# V* N我都知淘寶都好平
# B9 _: G9 p2 d5 ^: F我只係想講如果你上開去既話可以去睇下) T' N9 R/ J$ l; Q0 P
另外心儀我計過兌番港幣唔會貴得過香港買
6 R1 v$ n2 U3 v% r! l你見我係張相度寫D內容係關於我買開個款絲襪個間鋪頭價錢% a* r+ {% {9 w! o; f$ w
我係個間搵到我想買個隻款絲襪
0 a  q2 }2 L+ [' a7 P6 V係香港買最平都要$30
. }& r) z3 {0 i* G! @但係個間只係$15
作者: 1388    時間: 2012-4-23 19:28

唔符合經濟效益囉' ^! c( P. k+ m! V6 ^  Y7 C! [5 M+ }
一係你搞團購吧._.
作者: jeffwood82    時間: 2014-3-5 00:59

Thanks a lot !!!!
作者: comndtfwe    時間: 2016-12-16 19:01

質量如何?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0