標題: 就算身型係''大件'' 你地吾可以當成係肥妹嗎 [打印本頁]

作者: manman666    時間: 2012-4-23 00:44     標題: 就算身型係''大件'' 你地吾可以當成係肥妹嗎

CD果果陣 就算身型係''大件'' 你地吾可以當成係肥妹...或者大隻妹嗎.? 為什麼總是覺得是男人身??
作者: haruka    時間: 2012-4-23 01:35

骨架問題吧
- h* p7 c1 I8 @肥妹係脂肪比較重,大件男係骨感較重,但脂肪唔見得多
作者: 月瑟    時間: 2012-4-23 19:56

唉~是啊!
作者: karen0129lai    時間: 2012-4-23 20:00

我唔係咁睇囉~ 其實你要人地認同你係大隻妹, 首先你要真係覺得自己係, 唔好咁驚青, 咁唔自然, 人地先唔覺得你有野架... 當然, 首先你有好多配套要" be a lady" 先啦~
作者: willy    時間: 2012-4-23 20:50

引用:
原帖由 haruka 於 2012-4-23 01:35 發表   1 l4 \) v) D& a2 Q/ F$ Y( y
骨架問題吧/ a: U4 t3 x2 u9 V3 y- v" t
肥妹係脂肪比較重,大件男係骨感較重,但脂肪唔見得多
3 ?1 G  d' J* ~
+ e7 C3 G+ v8 b  y3 A- I
骨架可以話係無得搞, 好似我骨架大都唔佑點算好....
作者: regina1010    時間: 2012-4-24 07:45

通常一般人的看法,只有女學生才會穿校裙,個子大最多比人覺得係豬扒,樣子佬味重的話咪用假髮遮面頰囉,最好加副粗框眼鏡,別人只會看3 {; |! W: g- n' j* b
你是個樣衰的豬扒,現在社會生活好了,生得大份的女仔通街都係啦,冇人會想到男生穿校裙扮女仔架
作者: nicky244    時間: 2012-4-24 16:52

話時話日本果D CD 真係好勁
作者: Sakarlize    時間: 2012-4-26 05:13

係外國這個完全唔係問題,因有外國女仔骨架都幾大下,但係香港就弊架火,香港啲女仔多數係偏骨架細及廋削的,無計。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0