標題: 你地CD時會唔會著絲襪? 感覺會女性化好多嗎? [打印本頁]

作者: footfai272    時間: 2012-5-4 21:05     標題: 你地CD時會唔會著絲襪? 感覺會女性化好多嗎?

你地CD時會唔會著絲襪? 感覺會女性化好多嗎?
作者: misslady    時間: 2012-5-4 23:13

I like the OL with PH.  
作者: Sila_Ko    時間: 2012-5-4 23:20

最主要都係令腿部睇起來更靚
作者: mercury1    時間: 2012-5-4 23:38

就算用除毛機、皮膚都唔會有女性的光澤、著絲視覺上靚D
作者: Mrng    時間: 2012-5-7 05:54

現在天氣甘熱... 著一陣都出曬汗了
作者: 迷夢雪姬    時間: 2012-5-7 07:12

出街一定唔著...夏天wo..熱到喊..
作者: Ashley00    時間: 2012-5-7 23:07

我會著
作者: siuk520    時間: 2012-5-8 04:35

冬天會穿 夏天就免了
作者: joey1234    時間: 2012-5-9 17:02

著絲絲對腳靚好多,夏天熱D,但係靚緊要D.
作者: gmomo    時間: 2012-5-10 02:15

我香港既夏天係唔會。太熱…
作者: uniformx    時間: 2012-5-10 13:06

睇套制服本身配搭
作者: tszbb    時間: 2012-9-16 21:57

睇下襯咩衫,不過我鐘意短裙唔著絲,有時配對金色或金邊嘅人字拖
作者: 十指套衣裳    時間: 2012-9-16 22:35

如果冇絲襪根本唔係cd
作者: england4ever    時間: 2012-9-20 22:31

CD點可以唔著絲丫?我覺得絲襪是最舒服最爽的女性衣襪,我係因為愛絲襪而中意CD, 其他衫群只係錦上添花而已...如果無絲襪,我就唔會CD了。
作者: Rachel    時間: 2012-9-20 23:05

引用:
原帖由 england4ever 於 2012-9-20 22:31 發表   
& w& o" _$ S5 z5 N: F* mCD點可以唔著絲丫?我覺得絲襪是最舒服最爽的女性衣襪,我係因為愛絲襪而中意CD, 其他衫群只係錦上添花而已...如果無絲襪,我就唔會CD了。
  v; r+ `5 ?$ D1 ]咁小R唔係CD lu~~~ =v=
作者: gaplant    時間: 2012-9-21 00:19

引用:
原帖由 england4ever 於 2012-9-20 22:31 發表   
) g1 e7 Q) _' F( U8 I+ ^CD點可以唔著絲丫?我覺得絲襪是最舒服最爽的女性衣襪,我係因為愛絲襪而中意CD, 其他衫群只係錦上添花而已...如果無絲襪,我就唔會CD了。
0 S6 S& M4 Q2 L' R$ F8 R我都系啊,自細就中意絲襪,最羨慕女人可以着絲襪,覺得其他衫都系點綴
作者: lwhong3838    時間: 2012-9-30 20:44

一定會著,著咗感覺上會更女仔化!~!~!~
作者: flexchan    時間: 2012-10-4 13:38

著絲襪靚d
, G8 p  g' m- ?4 k不過, 有時唔著絲襪出街時兩腿之間有點不安全的感覺, 感覺更像女性
作者: rebecca    時間: 2012-10-23 06:07

—定着0 I3 [9 O; \! w1 U
# o. ^' E6 ^" G) s9 H
唔着根本唔係女仔
作者: Vtom    時間: 2012-10-23 14:11

[quote]原帖由 uniformx 於 2012-5-10 13:06 發表   * F2 s5 |9 Q& ^5 ?
睇套制服本身配搭 $ u8 G2 p9 T. j- a
其實我都係著過兩次但我發覺漸漸愛上絲襪了
作者: Vtom    時間: 2012-10-23 14:26

引用:
原帖由 uniformx 於 2012-5-10 13:06 發表   ; y- D( D; B* s6 ?  T2 l
睇套制服本身配搭
1 l& N% _4 f6 O3 {# t+ U
其實我都係著過兩次但我發覺漸漸愛上絲襪了
作者: uniformx    時間: 2012-11-10 09:46

引用:
原帖由 Vtom 於 2012-10-23 14:26 發表
! |, i) a2 Z. G  r; D2 g% _其實我都係著過兩次但我發覺漸漸愛上絲襪了
咁可以揀可配PH既組合
, C- s5 `9 L4 t% r* Z例如$ w8 d+ E+ G) s. l4 e3 q
+就成人會員/領袖* i! c5 h7 b! C# k* T
女里車就領袖/資深/總監裙,
- [9 W2 l# u, q! B% Y- W4 m里車資深/行樂/領袖裙& J7 l* g' s& c+ y
膠咹導絲(黑絲): m8 x9 X$ B# M
勝裝護仕
/ t* a$ i+ ?9 v: o) L! p學生例如3 m, v7 H* V5 r4 a: E
失望高中
& v0 E0 A7 J. T! ?( ^5 J' k7 j勝心傷科(冬黑絲夏肉絲)2 w2 ]2 u/ C! |! o  T
暗戀美容8 ^; O. I# Q" ~' g7 K1 e
OL look...- U0 @" r- W! f  r. p# Y
(無寫就唔該肉絲)! ]# `" s2 ^1 M+ r1 [6 _
2 r. O, x  B8 s8 I5 u
錯誤配備外出等同自殺
作者: england4ever    時間: 2012-11-13 21:28     標題: 回復 20# Vtom 的帖子

Vtom, # {7 l: u( K0 s$ }) S2 D
點解你話你"愛上絲襪"既?
作者: applebaby    時間: 2012-11-14 14:48     標題: 回復 14# england4ever 的帖子

我對絲絲也情有獨鍾。穿了絲,座姿和步姿也更有女人味。
作者: lance.123    時間: 2012-11-15 00:04

—定着唔着根本唔係女仔
作者: wyc    時間: 2022-12-18 17:23

OK OK OK OK OK I Love you

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0