標題: 我想問大家幾時鍾意絲襪GA [打印本頁]

作者: THOMAS168168    時間: 2009-2-7 17:45     標題: 我想問大家幾時鍾意絲襪GA

作者: mmlee    時間: 2009-2-7 18:01

小學時開始~
) \4 Y, v" E% u9 s- `從阿媽既絲襪開始~
作者: 151616    時間: 2009-2-7 18:04

我5,6歲開始鍾意絲襪了 * r9 ~$ r/ m' d
記得以前去餐廳食野,唔小心麼到坐我對面的絲襪腳,之後同媽講了甚麼東西那麼舒服?原來係絲襪~我想手麼到都甘舒服,穿上米...# C+ x. M2 Z! n: n; Z
到了中一我好勇敢買了一對絲襪穿...一穿就上引了,不能回頭
作者: cyt611hk    時間: 2009-2-7 21:04     標題: 回復 3# 的帖子

我比較鍾意返學襪同襪褲多d
作者: sghk_abcd    時間: 2009-2-7 23:10

引用:
原帖由 151616 於 2009-2-7 18:04 發表 & @1 b0 o$ q" j4 L& m
我5,6歲開始鍾意絲襪了 8 O$ k$ Y( a& m! ]. \4 C
記得以前去餐廳食野,唔小心麼到坐我對面的絲襪腳,之後同媽講了甚麼東西那麼舒服?原來係絲襪~我想手麼到都甘舒服,穿上米..., q2 P! J# X1 }0 V5 K! @
到了中一我好勇敢買了一對絲襪穿...一穿就上引了,不能回頭: ...
, k2 V: N, H% d) U+ F# P5 Z
穿上絲襪緊緊包著都幾舒服
作者: 151616    時間: 2009-2-8 00:00

樓主又分享下吧
9 O; r- r3 f3 ^大家幾時鍾意絲襪的過程/經歷
作者: 1677    時間: 2009-2-8 02:23

我都係由學生時代開始!9 \1 r( _) f' N! ]: g  U
直情o係校服褲入面著絲襪返學
作者: THOMAS168168    時間: 2009-2-8 13:55

引用:
原帖由 151616 於 2009-2-8 00:00 發表
; s% r/ A; Q4 {& S5 O樓主又分享下吧
+ G  d% `7 b- y( F5 S: g大家幾時鍾意絲襪的過程/經歷
% Z) B$ t, Q: g4 s: y+ Z我唸係好細嘅時候大約五六歲,見到屋企人著絲襪過程,自此就鍾意啦.
作者: lycrahk008    時間: 2009-2-9 01:08     標題: 回復 2# 的帖子

similar to this.... since primary school
作者: xup654m3    時間: 2009-2-9 06:39

我也穿阿嬷褲襪開始!!
作者: 小傻瓜    時間: 2009-2-9 09:19

細細個5,6歲果陣摸過覺得好滑好舒服, 勁鍾意果個感覺...8 b, d3 L  v3 n# k3 ]
自此就偷偷地拎屋企人既絲襪黎著喇, 直至中學時期先開始自己買...
作者: ch999    時間: 2009-2-9 13:01

開始鐘意胸圍內衣褲的時候,就所有的都鐘意,包括絲襪 !
作者: 肥仔亮    時間: 2009-2-9 13:58

拎屋企人既絲襪黎著喇
作者: kevin428    時間: 2009-2-9 18:31

可能从妈咪肚子就喜欢了吧!
作者: Jay    時間: 2009-2-9 19:12

我又係小學開始有啊!我果陣唔知咩我就著左
* @2 S. H: x; W4 l0 n* `6 S* U好舒服我就愛上左啦!
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-2-9 19:52

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2009-2-7 21:04 發表
7 H# s: o& K6 n/ N3 [: ~我比較鍾意返學襪同襪褲多d
; p3 a/ a: c) ]我都係呀, 但係大人size返學白襪褲難搵..
作者: clover    時間: 2009-2-12 00:33

我都係小學時就開始, 仲有好多同學著過, 果陣都拎屋企人既絲襪黎著
作者: BETTY    時間: 2009-2-12 01:13

小學時開始........
作者: 思欣BB    時間: 2009-2-22 22:25

好細個已經鍾意,細到自己都唔記得!
作者: shinobu    時間: 2009-2-22 23:20

我都唔記得幾時咯....
作者: hum994    時間: 2009-2-28 23:39

唔知點解
6 Z# E6 D& M8 o' Z6-7歲果陣已經會囉阿媽d絲襪著住訓 / ~% ?( a9 T9 a' n
果陣屋企人無理, 就一路keep左呢種習慣
作者: funk1314    時間: 2009-3-1 10:41

我都係12歲至開始鍾意,你地5,6歲咁早既...
作者: yangkang035    時間: 2009-3-1 11:12

我都系小學見到D絲襪..好似條褲甘羅來著下啦..
9 r) x$ l# J9 G" l) b+ ?0 p! N著起甘舒服米著到以架咯..著到15歲啦
作者: 888    時間: 2009-3-11 15:14

primary school開始呢
作者: markus    時間: 2009-3-16 20:11

我又係由學生時開始的
作者: wilsoncomm    時間: 2009-3-24 21:07

我都一樣呀,記得小學既時候,一次冬天好凍,屋企人比對絲襪我著,從此開始就鍾意左,大約中四左右係超市第一次買絲襪褲
作者: cdtv    時間: 2009-3-24 22:53

引用:
原帖由 funk1314 於 2009-3-1 10:41 發表 2 {3 w6 s+ T  N- U* S/ D. G3 T' ?
我都係12歲至開始鍾意,你地5,6歲咁早既...
5 [2 P$ t3 f, {& C( V* O5 y- p: g2 p$ U
真係q喇
. x$ ]9 e8 G8 X1 @" i我都係12歲第一次接觸絲襪
作者: gamst    時間: 2009-3-25 02:11

我都唔記得幾時咯....
作者: cat3bear    時間: 2009-3-26 22:33

大約是小學至初中的時候
作者: ringo2ph    時間: 2009-4-5 10:41

小學1年級, 後來中學開始著埋返學, 而家成為衣著一部份...正...
作者: FS6573    時間: 2009-12-13 20:55

引用:
原帖由 mmlee 於 7-2-2009 18:01 發表   % o2 F! {8 `8 ^$ R% i
小學時開始~
& p5 r5 T( I# C( u2 h從阿媽既絲襪開始~
我也是!
作者: willy    時間: 2009-12-13 21:17

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-2-9 19:52 發表   
6 C2 i5 s/ g9 q" \1 r! r& ~- ?' O# H( v$ u+ |0 }! u4 j& t5 ~2 P
我都係呀, 但係大人size返學白襪褲難搵..
' a- Q( t$ v8 h( z9 K& x( N
, B* l+ P$ e4 U' W' O8 w: f+ ^: z( \
我到宜家都仲唔到真係岩身的(棉質襪褲).....
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-13 23:00

引用:
原帖由 yangkang035 於 2009-3-1 11:12 發表
; A; Q1 d: C7 H我都系小學見到D絲襪..好似條褲甘羅來著下啦..' {* o" Q3 r% e/ ?) F- ~/ G
著起甘舒服米著到以架咯..著到15歲啦
5 P* h) j) L5 P# I( z1 u9 }9 f% }! n
離一離題..
* y8 |" ?4 ~# }8 }# P/ r. F其實我見好多cd個d都係細細過著過女裝所以愛上..
$ D. S. f$ q7 c0 R6 ^9 U. x' o- B/ I3 e* p
絲襪...本人就無話突別鐘意...
5 ?! t' |1 c7 _9 t$ Q! n但係通常著左可以庶到d好粗ge毛孔..
4 Q  k% u# n1 V7 n) s0 r$ {5 o所以覺得唔錯就係...-v-6 I! u6 {9 u2 _) C8 N/ E) Y! P4 D
但係我好鐘意吊帶襪-v-
' ]/ f7 o9 ^" |; d# C* z% N5 m穿左裙子然後有2條帶出左黎覺得好sexy..

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0