標題: 第一次穿高跟出門, 好緊張啊.. [打印本頁]

作者: hen1115    時間: 2009-2-11 22:56     標題: 第一次穿高跟出門, 好緊張啊..

昨天晚上忽然一時興起,4 Q1 B9 p# `% L) c& {( r2 n) o
想要把買來的高跟鞋穿出去走走,
# R" {" k- s5 Y# h可是又怕被看到,只好偷偷摸摸的在半夜兩點出門,  w) e. q# |- E1 B: j& d+ y
雖然只有走到附近的公園,短短的十幾分鐘, 心跳的好快...!
  A) a* y; P! g. Z) A不過還好一切順利, 沒被熟人遇到.2 D; {# q6 J, g" x0 R

5 e4 ?+ v+ }+ ?3 q# n  S' f真的會上癮, 假如有機會的話.真想挑戰穿裙子加高跟鞋出門!!
作者: BETTY    時間: 2009-2-12 01:10

有得一次就有第 二三四.............................. ....
作者: Johnacy    時間: 2009-2-12 01:35

有相就最好.....想見識下
作者: andylau_13579    時間: 2009-2-12 12:30

有相分享更好...thanks
作者: 卍乂卍    時間: 2009-2-12 15:40

唔洗驚~我俾d勇氣你~加油
作者: 楊乃武    時間: 2009-2-12 21:31

好刺激
作者: kevin428    時間: 2009-2-13 00:21

打扮一下再出門啊% a3 u) \8 i$ k% d) F4 m& h8 C! R) w
最好是全套的
作者: 小傻瓜    時間: 2009-2-13 18:28

我都想試下, 不過始終都唔夠膽...
作者: 1234karen    時間: 2009-2-13 22:28

係啦   有得一次就有第 二三四..............................
作者: sghk_abcd    時間: 2009-2-13 22:34

引用:
原帖由 kevin428 於 2009-2-13 00:21 發表 / T& n9 B2 f) k9 p+ Y+ n
打扮一下再出門啊
9 J1 ?9 m. Q$ M5 f0 F; ^0 [最好是全套的
/ a/ Q5 C* P- M: T一定會很漂亮
作者: candy03052004    時間: 2009-2-14 05:06

作者: funk1314    時間: 2009-3-1 10:45

我連著出房門都唔夠膽啊.....
. _  t; o2 ~  @# b你真係勇氣可加.......加油啊!!!!!' D' N! U0 a( P1 \. y
下次順手影d相大家分享一下~
作者: yangkang035    時間: 2009-3-1 11:12

絲襪高跟更好````
作者: speedking    時間: 2009-3-2 13:17

一回生,二回熟,下一次一定更習慣
作者: beinto    時間: 2009-3-2 13:47

期待下次更好的經驗,加油喔。。。
作者: angel    時間: 2009-3-2 14:00

勁支持啦!! 加加油
作者: 校服收藏者    時間: 2009-3-2 14:11

有相就最好.....想見識下
作者: gila    時間: 2009-3-2 22:52

是不是只穿了高跟鞋, 但男裝衣著外出?
" Q1 D1 j4 }" x  F; f5 ^會不會變得怪相了一點?2 v4 \/ C. @" o" B
我也相試試穿高跟鞋外出...總是找著機會, 但一次還沒有成功.8 {$ m! W9 T' P+ B3 @
希望可以多多交流.
作者: BETTY    時間: 2009-3-4 01:50

開頭可以穿薄絲 , 彈性直腳牛仔褲 , 高跟鞋 , 少少露出腳背會更好睇 !!
作者: jasonkin    時間: 2009-3-12 06:25

恩 你已經踏出去了8 f' ]! l9 r4 S0 [
很有勇氣^^
作者: 151616    時間: 2009-3-12 18:50

約在一起夜晚著,大把勇氣la^^"
作者: 小飛熊    時間: 2009-3-14 08:56

我想你會愛上那感覺光聽你形容就很刺激
作者: joey221    時間: 2009-3-21 12:54

我都想試下, 不過始終都唔夠膽
作者: 火暴﹏豆頁    時間: 2009-3-21 15:16

有埋相仲好呀........
作者: kk00kk11    時間: 2009-4-3 23:46

ccccccccccccccccccccccccc
作者: danny451    時間: 2009-4-3 23:58

thank you very much
作者: truecd    時間: 2009-4-4 15:11

跟我一样啊, 我也是晚上才赶出去, 怕被邻居看到
作者: grilboy    時間: 2009-4-6 17:41

每人都係咁= =..................
作者: benbenben140    時間: 2009-4-12 17:58

係樓下先換鞋會唔會好d?
作者: cloud666    時間: 2009-4-13 00:48

的確有一就會有二><快上癮了
作者: angela_suet    時間: 2009-4-13 04:35

引用:
原帖由 hen1115 於 2009-2-11 22:56 發表
  C! t, a5 ?2 y% R+ v% Q. {昨天晚上忽然一時興起,! d# K, e; ?# o7 z( u
想要把買來的高跟鞋穿出去走走,  _0 U% U8 V0 d  a9 E0 g
可是又怕被看到,只好偷偷摸摸的在半夜兩點出門,: Z) C- }* }' K4 _& X9 c
雖然只有走到附近的公園,短短的十幾分鐘, 心跳的好快...!
' l; U+ W* ^/ t( R0 K不過還好一切順利, 沒被熟人遇到., r8 N) g0 v& ?; D+ S% l& p# s
, r5 f% A( L9 u. v+ e- i# I% k
真的會上癮 ...
8 d1 z8 }! I7 K% O9 A
我今天穿了紅色絲襪出街
作者: janicelau    時間: 2009-4-25 02:05

加油~~
作者: ldq7952    時間: 2009-4-26 12:17

開頭可以穿薄絲 , 彈性直腳牛仔褲 , 高跟鞋 , 少少露出腳背會更好睇
& k) ~$ S6 [+ S6 V
) j5 c$ h; P2 t3 E同意!
作者: gourment    時間: 2009-5-2 02:56

哈哈..
. Y% x3 }5 s' ]0 u% V5 u- L$ D) q我都想試下啊....
作者: butterflies    時間: 2009-5-5 02:29

我試過著晒全套裝行出走廊後樓梯,不過已經緊張到心跳加速 ,直情感覺到d胃酸係咁湧出,出門之前又好鬼緊張,十五十六,一時又擔心會唔會撞到人,一時又擔心自己無帶鎖匙反唔到入屋,企完一大輪先敢行出去,不過都係好快反入屋
作者: ao6399    時間: 2009-5-6 12:08

作者: dorian    時間: 2009-5-17 21:48

我以前住村屋時都試過在半夜靜靜地CD外出,到附近的公園散步。但我總得如果有人培會好好多。唔會咁易被人發現識破。特別是男伴,因為無人會想到一個男人會拖着一個CD出街周圍行。
作者: after2ndlife    時間: 2009-5-20 19:25

i support u to wear the full set next time
作者: rayccw11811    時間: 2009-5-29 14:06

我都想CD裝出街呀,不過真係冇勇氣呀,反而屋企就成日啦
作者: ashleybaby    時間: 2009-6-2 02:00

沒保安的嗎?
作者: 赤雨狂魔    時間: 2009-6-3 21:06

如果係有相就好囉 + o6 Q* J* W9 p6 V0 U
算係唔錯la
3 L! \: m& N. J6 ^# A- B8 x煩事都係第一次, N( T* j8 }; Q" R5 n4 C
之前我都係睇女訓著左( S4 v9 N. L! l: T# B% D4 e
著佢絲襪、高跟鞋、跳舞3起到跳舞個心都係同你一樣跳得好快la
作者: joey221    時間: 2009-7-29 19:51

妳好,最好不要給熟人見到.
作者: wind    時間: 2009-8-19 04:16

只係試過回家途中,女友著高跟著到隻腳太痛,' ?" Q3 W) d9 s
同佢交換鞋著~
作者: grilboy    時間: 2009-8-19 06:21

引用:
原帖由 wind 於 2009-8-19 04:16 發表 " o1 L- S' B( q6 \" q' g+ s
只係試過回家途中,女友著高跟著到隻腳太痛,
9 [4 i9 q* C8 B' B/ g同佢交換鞋著~
& P4 l6 M$ ?! j5 V( c1 o

, _. g+ S7 d$ w% V& q我的野蠻女友= =) g# d: F6 i% }4 K
我日日都著架啦= =都唔覺得有咩大不了
作者: zozoshing    時間: 2009-8-29 08:04

你會好快上癮啦~~~~~
作者: wkh1997130    時間: 2009-8-31 03:42

作者: fatbb    時間: 2009-9-2 20:00

我都想試下, 不過始終都唔夠膽
作者: lok9696    時間: 2009-9-9 22:03

我都好想試下,想想已經好刺激!!
作者: joey221    時間: 2018-10-27 10:13

引用:
原帖由 hen1115 於 2009-2-11 22:56 發表   
" \: A5 t  r5 j昨天晚上忽然一時興起,: Q5 p& f( E) N* [8 M6 n$ r; K
想要把買來的高跟鞋穿出去走走,
' r% q: F1 B( P( j/ ^2 B可是又怕被看到,只好偷偷摸摸的在半夜兩點出門,9 F5 d. \# E6 u' a7 V" \. f7 Y
雖然只有走到附近的公園,短短的十幾分鐘, 心跳的好快...!0 ^+ v  R1 R+ Z* b: }
不過還好一切順利, 沒被熟人遇到.
" |% Z% e/ C: i' x. A+ W
6 ?" a* _9 \0 m* A! a+ ~: n真的會上癮 ...
: N% v8 _( e6 E. K/ b8 l

* j, j. S0 r% I8 k2 L& V! x我外出,裙子不短呀
作者: sallshine    時間: 2018-10-27 11:06

真心會上癮
作者: HKReindeer    時間: 2018-10-27 19:57

所以話要高潮,著住女裝落樓下走一圈就已經體驗得到高低起跌,2 S/ I6 s7 f2 {$ o: ?
3 N. B' W) n( F9 U# r. ~( \
仲爽過自己手淫,不過依個高潮維持唔係好耐,因你會慢慢適應
, b/ E* y% l' Q) [# s& o. |7 B, k5 `" w
但你會有另一種新體驗,就係:你點襯衫都好,著鞋一定係高跟鞋係最好的
作者: Frank123    時間: 2018-10-27 20:47

Agree, heel is good for man and lady if the size is right, color sharp, and it will increase your sex thought and get immediate reaction.
作者: melulu    時間: 2019-5-23 07:33

高跟鞋+短裙外出真的要有很大勇氣,之前半夜出門過超緊張,心跳200有
作者: angel09527    時間: 2019-5-23 23:30

因自己的個子真的很高,還沒有試過穿高跟出門

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0