標題: 有冇人可以教我點變裝0_0 [打印本頁]

作者: 月見乃夜櫻    時間: 2012-5-25 21:24     標題: 有冇人可以教我點變裝0_0

辛苦左成個月終於考完試放悠長嘅暑假  t# H9 j, W( Z, f1 s% o$ ~1 g
亦都儲左少少錢系y拍買到一套校服$ t: {2 ^; t+ }
但係著左上身後完全唔fit, 上面平坦下面隆起
- \( y" t; M  K8 I) l* i3 |冇我追求果種女性嘅美態 " i6 |4 _. c; K& i5 W# [
點算好啊$ l2 c- [. q8 N3 q! d7 {
我啱啱起步有冇人可以教下我可以點變裝
! n: U7 c2 c; f4 n6 f# ?變到好似你地咁靚
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2012-5-25 21:55

你下面超大?   
, w" g& k5 M8 L1 G
" o( s9 ?3 t6 \4 k% ^- q; S- b上面著bra 墊少少野la~% J/ I% p3 s4 s
' ^9 R; Y! L, u% D$ O
買埋對絲襪 高跟鞋~ 差唔多喇1 r7 w9 @' K2 o5 S
9 f, w: u: n$ T$ u/ T& `5 z6 e* d
化妝就有排學,而且貴-.-
作者: Saya    時間: 2012-5-25 22:39

PS攝影大師 唔係人人得....................................5 J" ]) i& O7 Y+ x' c2 K0 o- s
------------------------
6 q7 q2 w1 L- g7 T# y( l; D3 A& d
budget 又無, 自貼又無, 叫人點畀comment
9 X; n5 K4 Z8 U4 s1 x; j校服  作為cd 入門-----貴, 而且難。
8 T  I  n3 _9 a, J+ r3 P$ X7 F8 z) |: z& o: i5 \$ u
好多野要不断試先知自合己心水
& S3 F% u! f1 B5 z: s2 F ! F8 B4 E+ S5 H$ |$ y: w

6 S7 `% A7 ?4 `, Y2 U0 ]! P等下有無校服高手 有高見la
作者: mercury1    時間: 2012-5-26 02:02

有時間就去看多D
' ^( a: M, V$ u8 i8 j) s好多貼都有教學同意見
9 {, X- b8 ~8 F( ^. L& T. h仲要自己試試2 J: ~; {+ _, v  ~" T
學化妝上YOUTUBE大把教學+ Z6 g3 r; H* x5 l+ M3 V
唔好下下問人
作者: 月見乃夜櫻    時間: 2012-5-26 05:01

上面可以墊d咩?( s: }1 k+ Y+ e; Q. g
見d帖入話會用nubra, 但係好似一噤落去就會凹入去 + K* H/ e% f% `; J" ^; y- l
同埋好似仲有義乳呢個選擇, 唔知邊度有得買呢 9 ^. k# F$ n2 g9 b+ c: r; x
下面就真係唔係好知可以點搞
& ]. j* v! R! e% [0 @不知各位美女有冇咩好提議, W9 }' m& g; w' `( E* ~# k; r

v  K! t, M. n7 f選校服嘅原因係因為我唔識襯衫, 所以先想買d已經set好左嘅衫 * C% m) F* y: V8 K; D7 u; w
而家儲緊錢想買套suit~窮學生冇咁多錢可亂花嘛~
8 D7 w% y5 I9 }. c9 ]0 r7 d' h7 A可能我係典型嘅處女座完美主義者, 想執到靚先影比人睇2 ~' z4 N0 v7 r% O) ^
希望可以比多d意見我:D
作者: Sila_Ko    時間: 2012-5-27 12:44

引用:
原帖由 月見乃夜櫻 於 26-5-2012 05:01 發表   
: x$ w9 ]1 C; q3 x+ p7 l5 `# A上面可以墊d咩?
. o9 _# l, @& ~- W+ ~) G; R見d帖入話會用nubra, 但係好似一噤落去就會凹入去 9 x' F' c  |/ o$ E" ?5 x0 |
同埋好似仲有義乳呢個選擇, 唔知邊度有得買呢 ) `3 A& p; \' @& l+ s2 l
下面就真係唔係好知可以點搞
" W; g% P$ O: d2 H. E% F, B+ g不知各位美女有冇咩好提議. X) R0 C3 f5 @- Y# ~5 S. {; m! s. m
' a. D* Y' G0 e& g4 P; a: P
選校服& ...
( v! M" T  A1 V/ X' o
乳方面,小妹暫時都係以毛巾塞住先,答唔到你
0 t" v8 c! [+ D/ E' j# U- a身型方面,真係要好好減肥至得,不過試過用啲緊身少少嘅收腰女裝衫都可以,著完條曲線會比較好睇
! w* ~' P( T8 f: v' L8 A5 d; R小腿的話著咗黑絲會好睇啲,同埋要勤啲去腳毛/ F* P5 f7 z% U# k1 _  L. F4 B
衣著方面而家儲錢買件白t-shirt+黑蛋糕裙(可以係其他色)* n, h3 G( e8 @8 ~
個人感覺呢種配搭簡單穩陣+ok好睇,而且唔少女生都會咁著,適合夏天& f6 L. q' P; X$ k
頭的話掌握中,呢排覺得單馬尾好似幾適合自己咁, j' e& Z% e3 d7 s$ b* k, K
化妝唔識
: X* V, F+ v3 l6 T慢慢來就好了
作者: CD-sa    時間: 2012-5-27 12:59

根本ed野好隨心, 唔需要教的, 著左開心舒服就係成功
作者: 月見乃夜櫻    時間: 2012-5-27 15:00

咁可以分享一下你們的經驗嗎
) O" r4 H& |, A# k8 P我是很想找些参考拉=]5 {& p  V' ]6 p2 h# h
例如如何處理體毛" d, I" s( p+ l3 e8 d  \
我個人就是多毛的類型, 臉上手上腳都長了長長的毛-_,-
作者: ae111    時間: 2012-5-28 00:20

引用:
原帖由 月見乃夜櫻 於 2012-5-27 15:00 發表   
, i% o7 w3 l6 b! u8 t/ w  J' B咁可以分享一下你們的經驗嗎
  Q% _( u' H+ \我是很想找些参考拉=]. Y5 K( A2 B* ], H+ o
例如如何處理體毛2 g, n( h: {+ f
我個人就是多毛的類型, 臉上手上腳都長了長長的毛-_,-
+ H1 V1 B: r  J除了用脫毛器脫離毛外別無他法.- ]% o9 ?7 F) a" u: a0 `
用Veet 當然也可以,不過會好快長返D 毛,而且會變硬.
作者: 月見乃夜櫻    時間: 2012-6-1 16:36

脫毛器係咪用過一次之後就唔會再生返d毛?
作者: cd_kana    時間: 2018-4-20 15:47

引用:
原帖由 月見乃夜櫻 於 2012-6-1 16:36 發表   4 F( b/ m6 ~& p$ F
脫毛器係咪用過一次之後就唔會再生返d毛?
$ E1 ^$ a* H4 U7 [. f2 z
* Y/ @. \& G7 Z# R
睇個人體質
1 p, `; R/ k  B; e/ q0 Q$ ^" E. j多數用完會生返 但生既速度會慢慢減少
作者: joey221    時間: 2018-4-21 01:37     標題: 回復 1# 月見乃夜櫻 的帖子

穿著女人內褲、加絲物高根鞋

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0