標題: 我m到丫... [打印本頁]

作者: 雯雯?    時間: 2012-6-30 19:13     標題: 我m到丫...

唔知有冇姐妹希望自己能說出這句說話....
作者: adam5354    時間: 2012-6-30 20:06

不會~~就算做了變性手術都不會M到...
作者: SF5272    時間: 2012-6-30 21:49

引用:
原帖由 adam5354 於 30-6-2012 08:06 PM 發表   $ o# P& O: w/ ^7 ~! l/ l
不會~~就算做了變性手術都不會M到...  
: C! Q: [6 p  E2 t" i2 W呢個係其一,其二如果你真係女仔,你唔會好樂意去講呢一句
作者: uniformx    時間: 2012-6-30 22:17

引用:
原帖由 SF5272 於 2012-6-30 21:49 發表
' ^# \* ?5 t# F+ l, X' K. f* H" m' Q" m- s! P7 A: f) \/ m
呢個係其一,其二如果你真係女仔,你唔會好樂意去講呢一句
* n' \# M4 z8 o. {5 F! e6 Y+ s
如果科技進步,人家想要孩子而這又是成功驗証之道……讓人家開心一下吧
作者: Sila_Ko    時間: 2012-7-1 00:00

引用:
原帖由 uniformx 於 30-6-2012 22:17 發表   ' y! i; E7 R4 b- j8 A3 L
" K$ n7 e7 D# r$ N2 ~5 Z3 S5 \9 k
如果科技進步,人家想要孩子而這又是成功驗証之道……讓人家開心一下吧
/ R3 ?4 \, A  C$ b; n0 M而家已經有人工移植子宮嘅技術試緊8 j. c0 h, u2 O% \$ Q: `
但始終都係人地嘅器官,要唔排斥就要抑壓免疫系統,好危險
/ I! C( T" _6 ~7 p6 Q所以生完會移走的
+ j9 g- C, F0 a  \1 S* d最後都是感受唔到M到
作者: jacky1083    時間: 2012-7-1 01:03

比你嚇左一嚇天
作者: mecy    時間: 2012-7-1 08:48

我會一食野就肚痛,食乜痾乜
作者: SF5272    時間: 2012-7-1 11:45

引用:
原帖由 Sila_Ko 於 1-7-2012 12:00 AM 發表   
0 w5 r' ^$ ?' B6 \6 T- }3 x+ t' Y5 f" V
而家已經有人工移植子宮嘅技術試緊3 E2 [* S/ Y( E4 e$ K2 d5 ]1 d2 H
但始終都係人地嘅器官,要唔排斥就要抑壓免疫系統,好危險
. T; V; T, @5 e% ^# x所以生完會移走的+ j. E. @7 b# a- |+ ^
最後都是感受唔到M到
+ j( t% u; I' }' e4 ?呢一種係獨特嘅,我地只可以靠歎息去記住...
' m2 r5 c# Y( ?. [" D( M( n希望有人明
作者: karen0129lai    時間: 2012-7-4 19:10

可以試下用杆細胞人造個子宮出黎試下喎...
作者: Sila_Ko    時間: 2012-7-4 23:23

引用:
原帖由 karen0129lai 於 4-7-2012 19:10 發表   3 M9 A" Z8 R4 g. p& n
可以試下用杆細胞人造個子宮出黎試下喎...
. r" {. n* r3 L& \如果成功倒係有機會嘅
作者: christylee12    時間: 2012-7-9 12:49

如果你真係女仔,你唔會好樂意去講呢一句
作者: 殷可怡    時間: 2012-7-10 01:04

我也很想有m, 做個真女生...
作者: cc21    時間: 2012-7-10 03:04

If that day come, super happy. Since 100% a girl, id card must F. Marriage is legal. Right!
作者: uniformx    時間: 2012-7-10 10:05

"have a happy period" w字頭牌子

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0