標題: 大家有冇入錯女廁既經驗 [打印本頁]

作者: cindychan    時間: 2012-7-7 00:25     標題: 大家有冇入錯女廁既經驗

唔知各位姐妹有冇試過呢個經驗 4 s; E% |, l( u5 P
我記得我初中時候有一次去酒樓
' q+ [. e* H9 b4 G, s當時著得好男仔
) r" b& N: a4 K! w* n2 ]
! K; Z6 B' @( g0 e個陣唔知係咪發夢定咩入左toilet1 N4 C  C+ \. U
見到入面都係一格格* \/ ]! o# p4 o
仲唔醒覺發生咩事 0 E  r+ u6 j# x4 Q  V
去完出黎見到個太太一齊洗手
' q. M; t" P8 o" i0 A8 h佢望左我一陣,我先開始諗到咩事+ Z3 W: x' L7 v/ a9 m$ P
好彩佢又冇發覺d咩
' d8 j+ Y; [1 a2 W之後一出toilet門口個牌先知入錯- l7 v+ t& ]9 E* J) b
# n; r5 z! v( L) D; L
作者: karen0129lai    時間: 2012-7-7 01:25

我果次係響apm... 果陣剛剛開, 一行到去廁所度就直行... 入左女廁... 見倒無尿兜就知行錯左... 好彩果陣好早, 無人... 早知就扮晒野入去啦...
作者: rac    時間: 2012-7-7 06:21

引用:
原帖由 cindychan 於 2012-7-7 00:25 發表   " @/ j. d5 _& h
唔知各位姐妹有冇試過呢個經驗 $ `& o: f7 A/ |1 c' {1 r
我記得我初中時候有一次去酒樓: j9 [  p1 s* [  \1 d/ g5 }: _
當時著得好男仔
  {% W+ y* T0 `( F) [! r1 I8 U; Z( Z9 I8 o# a8 C* D
個陣唔知係咪發夢定咩入左toilet
3 ~& F6 t0 ~. _6 t  L, `見到入面都係一格格; m2 X# h; Y! R( i! \
仲唔醒覺發生咩事
& N' G; k6 a/ K; Z# W去完出黎見到個太太一齊洗手. P, ], E5 @, i4 |
佢望 ...
- Z3 H" @: a# X1 X0 _' b  d8 V9 S她以為你是TB吧 XD
作者: adam5354    時間: 2012-7-7 07:41

唔為意入錯了應該出返黎~~仲去埋廁所先出~~?被人發現報警拉你呀~~!
作者: Jany    時間: 2012-7-7 11:09

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-7-7 01:25 發表   
7 n" y0 ?3 M, H0 \4 F我果次係響apm... 果陣剛剛開, 一行到去廁所度就直行... 入左女廁... 見倒無尿兜就知行錯左... 好彩果陣好早, 無人... 早知就扮晒野入去啦...
) L% A  g* y# H  d. M& t' I
haha...我都覺apm D 指示怪怪地,唔清楚。
作者: tyhnjki    時間: 2012-7-7 12:36

我只係成日去完wc個時洗手d叔叔見到我成日以為入錯女廁...
作者: angela_fung    時間: 2012-7-7 16:46

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2012-7-7 12:36 發表   $ r( l3 U0 c! N( T5 ?' A$ Y& E
我只係成日去完wc個時洗手d叔叔見到我成日以為入錯女廁...
6 X7 D6 e7 I: b. M5 N$ R) x# X! U& B8 ~( |5 v, u0 h
我都試過一次, 果陣我仲係長長地頭髮, 起男廁內彎腰洗臉, 後面係門口, 個阿叔入泥見到我個背影即刻定一定, 望下門上面個男廁公仔先入泥.
作者: w-wing    時間: 2012-7-8 04:19

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-7-7 01:25 發表   
" Y4 [8 W  \; ]2 f  X( E我果次係響apm... 果陣剛剛開, 一行到去廁所度就直行... 入左女廁... 見倒無尿兜就知行錯左... 好彩果陣好早, 無人... 早知就扮晒野入去啦...
: w& _# `* \# B; K

. L( L3 i& `+ f9 F我都係APM初開果段時間入錯 ,當時見好多人都入錯,慣咗男左女右格局
作者: TIFA    時間: 2012-7-8 08:27

穿女裝偽街時找不到殘厠去過一次
作者: christylee12    時間: 2012-7-9 12:45

引用:
原帖由 TIFA 於 2012-7-8 08:27 發表   
. l4 Z* Q' v5 @穿女裝偽街時找不到殘厠去過一次
: O1 j- {, f( a7 n
3 |& h$ W7 K* C5 n6 ~8 I4 p becareful

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0