標題: 買內衣泳衣睡衣 [打印本頁]

作者: c389247622    時間: 2012-7-9 03:50     標題: 買內衣泳衣睡衣

其實一直都想知道邊到會有D,少人流/比較少D人去的樓上鋪 會有泳衣,睡衣/日系既內衣,最好就有得選size,特別係內褲,普通size著左都有D唔係好岩
+ b5 H0 z( q# v" r! t+ ^# H' f4 D7 z' [. j2 U2 M8 U* ~3 I, F/ V! v
我自己剩係知荃灣有間地鋪叫underw___ 有泳衣同內衣仲有吊帶衫之類買,我入過去一次買泳衣就唔敢去,因為出面人流都幾多下,同埋無得試身同換
+ `2 W; T: o, E) `# Y% _/ P4 u3 K, k
所以希望大家可以介紹下啦
作者: ihckc01    時間: 2012-7-10 15:51

我都想知。。。。。。
作者: liang    時間: 2012-7-22 06:19

小妹都到大賣場購物) d7 U: u8 j3 y# u# P
心情輕鬆些
: K; i" X( c; h$ l; \保持自然
# [& H  C: K; s+ ]6 v3 [+ A! t) E, J就不會尷尬了
作者: AlexiaTang    時間: 2015-2-6 13:51

廣還廣要的起心肝去買先得ga: G* W/ v% ?) t! }/ r. K) u8 p, l

. ]/ m- N8 H6 \. Q/ o[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2015-2-6 14:25 編輯 ]
作者: AlexiaTang    時間: 2015-2-28 22:59

刀廣jor幾年la wor
作者: 亞色    時間: 2016-2-5 00:23

我也想嘗試阿
作者: AlexiaTang    時間: 2020-12-16 15:21     標題: 回復 1# c389247622 的帖子

去交區同人廣自己有興趣旦系叫你留電話你就5應機
8 P/ f" L) z4 E& K* f& ?3 N& b# A混吉多過食飯你邊度系會cd ar米扮野la

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0