標題: 想問, 邊到有芭蕾舞衫+裙買?? 要 容易入手 [打印本頁]

作者: aa1aa    時間: 2012-7-12 12:25     標題: 想問, 邊到有芭蕾舞衫+裙買?? 要 容易入手

想問, 邊到有芭蕾舞衫+裙買?? 要 容易入手
作者: 校服收藏者    時間: 2012-7-12 16:24

觀塘陳婷
' T7 c- S  M" U; r8 a我之前買過幾次- J: u4 f; Z/ {6 D2 A/ w
冇問題
作者: cxyx    時間: 2012-7-14 08:25

昨天去了陳婷觀塘,個sales 招呼好好,但size 不合我,因太肥。佐敦三星多size d
作者: 校服收藏者    時間: 2012-7-19 11:32

有冇地址?
1 m9 G: g* R' k' v! m我想上去睇下
作者: kittykitty    時間: 2012-8-15 23:51

北角好似都有一間
作者: joe_box    時間: 2012-9-20 01:29

(三星)
; T0 p8 H% A8 [9 [- s九龍 佐敦 彌敦道216 - 228號# d3 l& V) b9 I& P/ _* X1 i9 i& o
恆豐中心1樓16號舖
1 {+ j4 S+ f8 p  X0 }% \2 U" c(佐敦地鐵站E出口) . n; R' P" A5 g( K7 y3 i' e
營業時間:下午十二時至晚上八時
2 f& C/ F" ]+ ~- X3 y' ?% k(12:00PM-8:00PM)
; J4 k. s, w  `/ H/ @' n1 X電話: 23 85 50 76
作者: hellohi    時間: 2012-10-9 11:58

觀塘陳婷,專業款式比較多
" D3 g$ G7 V& c8 A+ P9 R# s- y9 a係工廠大廈入面,冇咁多人容易D買,仲可以慢慢選
% [  d" v2 O+ u8 c; [# R: I! }我試過上去,個SALES仲慢慢介紹俾我7 x8 }0 g8 }2 E9 W
如果想買普通款式而身形又唔太大隻嘅話,係花園街或深水埗D排檔都有" {2 @3 a% x- K: D5 k
最大SIZE係16碼,170幾CM高都著得落,埋去當幫屋企人買,都容易買到
作者: jack120    時間: 2012-10-21 04:17

很好看的芭蕾舞衫 ,我也想买了 ! y" F( |' N% x; Z
想問下觀塘陳婷既地址? 幾錢左右? ( a0 C: T7 C" a# e/ B
男仔可以買到嗎? ; t; u6 A! D1 B4 Y
謝謝
作者: 1980718    時間: 2013-4-10 23:26

去觀塘陳婷話買比自己著都冇問題嗎?
作者: comndtfwe    時間: 2016-11-12 22:21     標題:

沒問題,很容易買到
作者: Jade    時間: 2016-11-12 22:27

internet la

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0