標題: 阿....好驚 [打印本頁]

作者: 康熙    時間: 2008-1-29 08:11     標題: 阿....好驚

今日我試下著絲襪返工@@
) Y. w3 e6 N) c個心好驚 好驚俾人話我咩><3 i# \0 k, P8 r, }. ]- C& X5 X; B
咁其實我細細個陣我唔知係咩來....我就著啦...咁有次屋企大除掉佐我老母買佐另外隊俾我...3 C# \' ^* P; P" X6 A
好啦 到我大個佐啦先知咩來 之後唔敢著...但自從我女朋友俾佐幾隊我 我就好開對絲襪產生興趣.....咁終於今日有勇氣試下著有咩感覺@@...我屋企人都知我細個中意既.....我女朋友佢話冇所謂....佢仲話我著佢要睇@@......( z9 N$ c4 G- a
咁其實我係唔係唔正常架>v<
& o) V7 _& k5 A- f+ o好驚丫~!
作者: cdtv    時間: 2008-1-29 12:11

你洗唔洗咁多"咁"呀* J7 W+ V, A, N: f$ \
仲有你段野成堆錯誤,都唔知講緊乜咁 " O, D& s: {7 v( B- J: I1 v# [  Z7 d
post 完自己睇返呀嘛, 錯左果 d 位改返好,咁先係正確ge發帖態度, K) b9 K! K1 Q
( r% z3 E" a9 V+ U
呢度冇人會認為著絲襪係唔正常架+ D+ I! z5 w% A# Z4 m( B, _- u, Y
因為如果話唔正常,咁呢度個個都應該係唔正常架喇
& i6 @" X* T5 u1 B+ i# O( r我都經常著絲襪,所以你唔洗太擔心9 {) g. o0 ^4 I& `. [
你家人、你女朋友都接受就得啦
作者: killer    時間: 2008-1-29 13:52

我以前女朋友都係覺得無咩問題6 s6 N1 M2 K  k7 F- r+ _# w0 [) i
佢又係話你鍾意咪著囉,仲一齊玩tim~~; H# R" t9 x. r( k% S& Y9 u/ d3 p
不過都係舊事了~~
作者: 康熙    時間: 2008-1-29 14:45

阿...sorry 丫....我文化水平低-.-* r! h6 J: c, I- G# N
killer 兄唔好意思丫.....提起你傷心事...
作者: cdtv    時間: 2008-1-29 16:34     標題: 回復 4# 的帖子

同文化水平根本冇關
2 Q, I* _6 C& f好似呢句咁:1 b' N5 M7 m& ~5 \  j( A) Q
咁有次屋企大除掉佐我老母買佐[color]另外隊俾我.
" _) x4 x8 P6 a+ G是這樣吧?
6 V! C' b0 k- q有次屋企大掃除丟左 , 我老母買左[color]另外一對俾我.
作者: killer    時間: 2008-1-29 18:22

引用:
原帖由 康熙 於 2008-1-29 14:45 發表 ; l' @8 [4 o+ W3 y! K, |
阿...sorry 丫....我文化水平低-.-
6 [$ |  G( n- D" `killer 兄唔好意思丫.....提起你傷心事...
4 c6 ~4 q$ Y4 Y- d3 U

3 i9 Y. X  ^* [, v& C) |
7 `! \' G' v) T算啦~~無咩問題,都過左去,我只係當人生故事的一部份
作者: 康熙    時間: 2008-1-29 18:58

係喎打少佐個字-.-
作者: 康熙    時間: 2008-1-29 18:59

引用:
原帖由 killer 於 2008-1-29 18:22 發表 7 R& z; @  T+ L

& a% o% o, y& T) c% s' G. k5 T& M& M( i7 u6 A1 g# a! ^. j

3 L  @( \3 M0 D% m5 H8 a算啦~~無咩問題,都過左去,我只係當人生故事的一部份
% d! w6 ?; e; K2 F
世界仲有大把好女仔架
作者: noel    時間: 2008-1-29 22:44

引用:
原帖由 康熙 於 2008-1-29 08:11 發表 6 ~9 j9 _  W; k
今日我試下著絲襪返工@@
2 p2 j" G! L0 N2 x- X# [, ]7 t個心好驚 好驚俾人話我咩><, x1 C6 x1 A3 G  k6 ^
咁其實我細細個陣我唔知係咩來....我就著啦...咁有次屋企大除掉佐我老母買佐另外隊俾我...5 I- [4 J% c. w- b
好啦 到我大個佐啦先知咩來 之後唔敢著...但自從我女朋友俾佐幾隊我 ...
( r8 ^! p, |" }9 b; {7 Q
你著短褲返工嗎? 著長褲又點會驚俾人見到而講你呢?
$ F" D- d/ f8 o7 L5 V. y# U0 }7 y我都細細個就開始著絲襪, 但無你咁好彩, 屋企人一直都有阻止我, 係依家大個左先至無奈地半接受
作者: 康熙    時間: 2008-1-30 08:08

引用:
原帖由 noel 於 2008-1-29 22:44 發表 , v( u% K, M! \

* b  U( r/ G% i你著短褲返工嗎? 著長褲又點會驚俾人見到而講你呢?
* ~7 {7 ^1 z" {+ L( y6 U$ v我都細細個就開始著絲襪, 但無你咁好彩, 屋企人一直都有阻止我, 係依家大個左先至無奈地半接受
' S' {' w5 b: w, r4 V/ ~
著長褲架 我尋日將絲襪把入洗衣機 唔知會唔會爛呢@@
作者: kiss    時間: 2008-1-30 10:45

最好就係  手洗   ,而且唔好太大力  .. 太刻意  去  扭乾  ,聽講話會影響絲襪本身的  結構
作者: Jay    時間: 2008-1-30 19:11

咁好啊!你女朋友又唔介意咁好- r# o. @# z7 ^5 Z$ s6 O
又講你阿媽買比你咁啊!
4 R0 O! b% j1 v0 y# t& _我都想啊!
作者: Jay    時間: 2008-1-30 19:21

有野補充:你返著絲襪唔駛咁驚, y5 G, |$ g8 j) p, R& g1 [
你著左長褲你唔拉高冇事!
, |/ P, k; }1 e, G) y, O/ N  e3 f仲有你女朋友同屋企人都接受到唔駛咁驚啦!
! \; r! y7 }3 K% l; g我之前第一次著絲襪出街都好驚* l( J1 h8 l- R. ?% v
之後著左第二次就唔驚啦!
作者: noel    時間: 2008-1-31 00:02

引用:
原帖由 康熙 於 2008-1-30 08:08 發表
  ^+ Z& X  L& J+ {4 @+ y6 T5 u# C- v8 K; t- Y
著長褲架 我尋日將絲襪把入洗衣機 唔知會唔會爛呢@@
+ ]8 J% o9 Z% g請將絲襪放入洗衣袋, 才再放入洗衣機, 唔係洗完你未必搵得返對完整既絲襪出黎
作者: cdtv    時間: 2008-1-31 00:26

絲襪都係用手洗好d
" c0 h/ z# Y/ O& V不過我成日都出盡力擰乾佢
% y# S# q  D0 K! z0 ]6 c* P因為唔可以俾家人知,所以洗完只可訓覺時o係窗口曬
3 l' x4 l- b4 I5 d! }9 s唔擰乾驚佢一晚乾唔晒
作者: kiss    時間: 2008-1-31 00:50

引用:
原帖由 cdtv 於 31-1-2008 00:26 發表 0 I8 o2 J6 k( q+ k
絲襪都係用手洗好d
) g0 ^7 e2 ^  ?. T不過我成日都出盡力擰乾佢, A4 O0 e0 o( M) h0 S) v) Z3 j
因為唔可以俾家人知,所以洗完只可訓覺時o係窗口曬1 ~0 m2 P2 B& V  ?
唔擰乾驚佢一晚乾唔晒
3 g4 W  M3 O7 a
唔通 ... 你一次過洗好多對
作者: cdtv    時間: 2008-1-31 19:47     標題: 回復 16# 的帖子

多少有咩關係?
作者: 罪與罰    時間: 2008-2-1 01:18

我想洗都好難, 因為我房不是我一個人住, 所以洗了也沒機會曬乾.+ t$ ~* R& q# C2 w9 b
試過一次洗了, 卻等不及乾掉家人就回來, 只會丟掉了...
作者: frank    時間: 2008-2-1 13:06

- E4 r0 [5 f! U
2 V4 c9 K5 G+ V( X# D  O

# M+ B+ R4 y2 [( @+ e0 X  O" @' d[ 本帖最後由 frank 於 2008-2-1 13:08 編輯 ]
作者: frank    時間: 2008-2-1 13:07

們屋企人咁開通,不會話你們變態!你估你是女性,邊有家人,女朋友接受自己愛著絲襪!
作者: frank    時間: 2008-2-1 13:09

你們屋企人咁開通,不會話你們變態!你估你是女性,邊有家人,女朋友接受自己愛著絲襪!
作者: killer    時間: 2008-2-4 00:43

的確有女朋友接受男朋友著絲襪,唔係變唔變態問題* B2 U; g4 D, z7 J
而家點解要著,你比到一個合理的reason ,就唔會有問題
- k0 L: A; d. f- i我成日都問,男人著絲襪,邊一到係代表變態,邊一條理論代表係,有咩理據代表係?
. \; y. z8 q5 ]3 U請prove 比我睇~~
作者: fung90221    時間: 2008-2-13 22:59

你屋企人已經系好開明果D...- \) \7 R" t! d% M( k  D6 V
如果我屋企人知..., K- i' L. f% _( z$ Q
我真系死得添牙
作者: silksocksboy    時間: 2008-2-15 08:23

引用:
原帖由 killer 於 2008-2-4 00:43 發表 + t# y5 p8 @% ], X! x8 z/ S
的確有女朋友接受男朋友著絲襪,唔係變唔變態問題' G8 L1 v( i# r1 [/ w4 D0 D8 s4 ^
而家點解要著,你比到一個合理的reason ,就唔會有問題
  \" k- J* d( m7 N! ^# D我成日都問,男人著絲襪,邊一到係代表變態,邊一條理論代表係,有咩理據代表係?
6 h! v, a! s+ o+ p- H* H0 [0 E. g請prove 比我睇~~
1 f% j5 C  f7 ]5 t- m3 [  T8 B
; n; P' a7 b, B
同意,合理...............
作者: 小傻瓜    時間: 2008-2-16 02:16

你身邊既人接受你著已經比好多喱度既朋友好喇,
+ j& }- m$ J: s- x- i1 g0 I- O. S我相信有唔少都要偷偷地著.
作者: guy6011    時間: 2008-3-9 23:10

我都係好保守,覺得絲襪應該係屬於女仔,因為只有女仔既美腿先可以趁得起美麗既絲襪
作者: sghk_abcd    時間: 2008-3-10 09:53

引用:
原帖由 guy6011 於 2008-3-9 23:10 發表 ' o' e  N7 f0 i
我都係好保守,覺得絲襪應該係屬於女仔,因為只有女仔既美腿先可以趁得起美麗既絲襪
$ g& @) a) C2 }4 _+ [. `8 y
無錯,女仔既美腿先可以趁得起美麗既絲襪4 K, u* u- d; C
但自己可以著來玩玩都好
作者: ringo2ph    時間: 2008-3-14 13:52

冇問題呀....
; g4 Z# }$ b" \' x2 f8 \; E反而你識享受添....; W7 D4 e' p# l9 v' I0 N
最緊要自己點睇...
作者: ibra10    時間: 2008-3-14 15:49

其實可以同女朋友分享, 坦誠相對, 你已經好幸福!
作者: seemudlo    時間: 2008-3-20 23:40

作者: mangolipbutter    時間: 2008-3-21 02:35

my dad found out when i was young, he didn't say anything and throw them away.
作者: ricky    時間: 2008-10-8 23:42

作者: 琪祺    時間: 2008-12-18 01:40

作者: bigpig    時間: 2009-3-5 00:38

我日日著絲襪返工. no problem wor...
作者: grilboy    時間: 2009-4-6 18:17

你入得黎哩度留言,大家都估到你咩事啦
作者: chanying19    時間: 2009-4-7 00:30

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-29 12:11 發表
# \/ @2 u, d" x7 E你洗唔洗咁多"咁"呀. _" t% }' C$ w5 \, @: m- i+ v  I0 K
仲有你段野成堆錯誤,都唔知講緊乜咁
' ]4 c& P" y5 ~8 W% ppost 完自己睇返呀嘛, 錯左果 d 位改返好,咁先係正確ge發帖態度
. B0 ^# f' |$ j! ]1 m
* E& d5 x) ~0 w8 o6 b# N; r呢度冇人會認為著絲襪係唔正常架5 s. R# b' v/ g! r# C
因為如果話唔正常,咁呢度個個都應該係唔 ...
1 r. q, Z( L+ ^5 V. u

; e/ g- T# N. z' e8 r$ p' n基本上...女人應該接受唔到呢樣野ge....如果我太座見到....一定離婚收場
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-7 00:38

咁又好難話得埋既,睇下接受程度去到邊lor
( j% C8 Q: r. f不過我都唔敢比我女友知呀) l: A% z% r  m' E0 g# K: I& T0 f
我都驚會分手收場$ n4 |9 P" T) e* ?( G8 C. A8 u
希望男人著絲襪可以快D普及就好喇
作者: garylee    時間: 2009-4-18 10:14

嘿嘿 係就係睇到 有d 唔明..既..cc
作者: noriko    時間: 2009-4-25 04:20

女朋友 !!!  我老婆接受我著絲襪! 同老婆一起cosplay 玩玩
作者: dorian    時間: 2009-5-18 19:33

難道妳上班時要換制服?否則又怎會給人發現呀?
作者: gourment    時間: 2009-5-18 23:11

唔洗驚呀.....
: b' q' J3 O/ X9 i我女朋友都叫我著佢睇架~~~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0