標題: 平時冒吓險 [打印本頁]

作者: mandylieu    時間: 2012-7-27 03:35     標題: 平時冒吓險

雖然我試過好多次CD出街, 但只限戴口罩, 無人認得出我, 反而平時我會冒吓險, 全副女裝露面走出自己單位外去同層垃圾房丟垃圾, 雖然好短路程及時間, 但要經過電梯口, 萬一有鄰居出入或保安員巡樓, 撞見我就會洩漏自己CD既秘密, 以後會很尷尬, 但呢種刺激感都幾享受.  你們會咁做嗎?
& l% F) F- c# }2 \7 n* B- o7 @2 w
作者: kr_12    時間: 2012-7-27 14:35

引用:
原帖由 mandylieu 於 2012-7-27 03:35 發表   7 `; l, ]; p. o) W
雖然我試過好多次CD出街, 但只限戴口罩, 無人認得出我, 反而平時我會冒吓險, 全副女裝露面走出自己單位外去同層垃圾房丟垃圾, 雖然好短路程及時間, 但要經過電梯口, 萬一有鄰居出入或保安員巡樓, 撞見我就會洩 ...
; _( g7 w6 I- K9 d" \- J9 Q

' R3 N3 l' u1 v2 w( K成日咁做。4 J. \5 u1 R) ^8 ?/ N/ d
試過只著女上身裝,內有bra + 假乳(呢舊野:http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=1),我冇著褲但上身衫夠長可以遮到。一出門就有個呀叔出𨋢,撞到正。不過佢冇理我,我冇理佢,我有我掉垃圾,佢有佢入屋。理得佢。
作者: mandylieu    時間: 2012-7-27 15:58

引用:
原帖由 kr_12 於 2012-7-27 14:35 發表   6 P' y! W2 R* H# {

* o: H# p9 D- \+ a- Z. m
! d) q9 U' E1 y0 W# T- d$ \* H" R9 F7 Y
1 m& Q: l3 R+ k/ B& f0 Z

, h3 o" W6 Z8 Q$ L: N成日咁做。8 Y) G8 J6 j. P2 b* Y- G
試過只著女上身裝,內有bra + 假乳(呢舊野:http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=1),我冇著褲但上身衫夠長可以遮到。一出門就有個呀叔出𨋢,撞到正。不過 ...
+ q3 P1 P: }% G/ n) o

' U6 j6 z1 s" S% T0 ^
& L, `8 b) c" I  Y. j果個阿叔有無望你?  定係佢根本無留意你穿乜野衫?
作者: liang    時間: 2012-7-27 17:55

小妹很佩服妳的勇氣
) G( N$ D* n/ |小妹是卒女孬種4 `2 u' ~0 d8 x+ Z' d4 o
還要向你看齊
作者: mecy    時間: 2012-7-27 20:57

我也试过 全副女裝露面走出自己單位外去同層垃圾房丟垃圾
作者: karen0129lai    時間: 2012-7-28 02:54

成日都係咁做~
作者: uniformx    時間: 2012-7-28 07:05

Kln巴就話慳車慳人慳油慳錢出短棍鬼車姐
& n! ~4 z$ Q5 @CD都短棍……??? 節省快樂
作者: TIFA    時間: 2012-7-28 08:02

偽出街要露面才好玩,這樣化妝才會進步
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2012-7-28 11:20

成日都係咁做~ ) f( g! c. U. k" W
Me Too ~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0