標題: 原來啲鬚係挾唔晒架 [打印本頁]

作者: Mavis-LM    時間: 2012-8-5 15:40     標題: 原來啲鬚係挾唔晒架

我呢幾日䦕始試下用睸挾挾鬚,因為鬚根太多啦,但挾鬚實在要很長時間同埋好痛,姊妹有咩計呀
作者: Eva0313    時間: 2012-8-5 16:08

慢慢黎啦, no pain, no gain.
作者: TIFA    時間: 2012-8-5 16:25

做激光最好,不用再挾
作者: mercury1    時間: 2012-8-5 18:40

Lidocaine 一枝
) \! [* p: V5 G0 {9 D, J; m* E5 x0 W$ A7 q8 Y
拔毛機一部
作者: GEM    時間: 2012-8-5 21:31

我鬚都未生
作者: karen0129lai    時間: 2012-8-5 22:25

剃得多會粗, 又生得快... 咁你話喇~ 挾係咪好D喇?!
作者: Mavis-LM    時間: 2012-8-5 22:57

鬚太多了,挾都挾唔晒呀.....
作者: haruka    時間: 2012-8-6 17:43     標題: 回復 7# Mavis-LM 的帖子

慢慢嚟,之後會好啲架喇.......
作者: Sila_Ko    時間: 2012-8-7 00:00

鬚都還好,挾多啲會快咗同準咗,日日keep住挾就會幾乾淨
# q* g' ~& o& A  Z8 L/ v體毛先難搞...............佢永遠生得快過你挾
作者: AliceChong    時間: 2012-8-7 02:18

引用:
原帖由 Sila_Ko 於 2012-8-7 00:00 發表   
# f5 N  t( V& K) G) q% s$ W鬚都還好,挾多啲會快咗同準咗,日日keep住挾就會幾乾淨& R7 r7 w  f9 V* ]: V2 w7 T: L
體毛先難搞...............佢永遠生得快過你挾
% |. u* s" l6 W8 u1 }5 n5 b3 ]; Y. [( X( s% {" k' L
同感 3 O5 k  n6 @" a; m3 ^8 z9 J
除非做彩光否則沒完沒了

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0