標題: 如何讓陰莖變小和不會勃起? [打印本頁]

作者: Lily    時間: 2012-8-13 17:57     標題: 如何讓陰莖變小和不會勃起?

穿女生的衣服時都會勃起2 ]2 v( J6 q' R, s
有甚麼方法?
作者: TIFA    時間: 2012-8-13 18:49

食藥,但食左會永遠都勃唔起,停藥都冇得返轉頭
作者: 十指套衣裳    時間: 2012-8-13 19:47

打多d , 會難d 大
作者: 愛.o    時間: 2012-8-13 21:37

引用:
原帖由 TIFA 於 2012-8-13 18:49 發表   
! g( [% \( ?7 N* W食藥,但食左會永遠都勃唔起,停藥都冇得返轉頭
; O9 T( C) {* t3 W( K係長期食先會炸ma
作者: eczqwdxas    時間: 2012-8-13 23:19

好多人想大,你就想細D @@) N& d# k' |/ e
盡量減少著太緊果D,0 n5 O. E5 e1 b" a: Z2 k
一緊就容易大,/ z6 @4 r) g' ^5 R$ ^( C4 Q
當然,
0 {- Q# P# {, ]唔好特登搞條野變小,9 ^" A+ p6 i7 n( n: P. T: D
對身體唔好架
作者: karen0129lai    時間: 2012-8-14 00:09

如何讓陰莖變小和不會勃起?' F  u+ `! ?3 ^  y/ [# X

4 |' J3 ~) w3 w/ s' r& L$ F穿女生的衣服時都會勃起? 因為你心邪諗多左~ 不過唔緊要既~ 必經階段, 好多人都係咁~ 到你慣左女裝, 用一個女性既心去睇女裝既自己就唔會亂諗野搞到勃起~
/ W: k" C0 q5 j/ c% ~5 H% ?
' o. K% Y! i9 Z( a/ E3 l' F讓陰莖變小? 玩自己, 玩到陽痿好無? 大小呢D... 隨緣啦...
作者: AliceChong    時間: 2012-8-14 02:26

心態好緊要, 當你CD係為左靚唔係為左性欲, 冇反應好正常
作者: xiemei    時間: 2012-8-14 15:16

人後生乜都快D,老左想勃都勃唔起啊
作者: 好奇者    時間: 2012-8-17 01:16

我反而想d,因為好自卑。我興奮扯到最盡,都只得一支益力多的長度,平日吾扯就唉...
作者: elrickaa    時間: 2012-8-21 14:00

冇可能,除非做手術切左佢
作者: henry12367    時間: 2012-8-22 08:13

打飛機後就可以了..................
作者: 謝絕探訪    時間: 2012-8-23 03:12

一刀切左佢
作者: AliceChong    時間: 2012-8-23 03:31

呢個問題, 如果你只想CD打下飛機, 好多姊妹都會, 但係要想過呀
作者: england4ever    時間: 2012-8-28 18:42

將陰莖向下放(不要向上,當然如果你著絲襪既話,係幾難忍受唔向上),當你唔諗無謂野既時候,避免過多擺姿勢,自然唔會勃起。
/ N. i1 M; Q3 ?3 {- r0 G/ i! b+ `又或者唔著絲襪,這樣應該不會勃起吧。
作者: 謝絕探訪    時間: 2012-9-1 14:27

引用:
原帖由 好奇者 於 2012-8-17 01:16 發表     E* a* ?! N5 a5 T
我反而想d,因為好自卑。我興奮扯到最盡,都只得一支益力多的長度,平日吾扯就唉...
0 B" Y# N+ Q" r4 L我連一支益力多的長度都冇
作者: uniformx    時間: 2012-9-3 13:48

如何讓陰莖變大呢?
- g9 _. N; G# A: V/ w反轉做就是
作者: Kukies    時間: 2012-9-4 21:53

你點解咁問? 討厭呢D它嗎????
作者: temp1985    時間: 2012-9-4 22:38

睡覺之前自丟吹眠,細條d......細條d......細條d......

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0