標題: 有冇CD已經約出黎見過面﹖ [打印本頁]

作者: lunaseadesire    時間: 2012-8-19 12:22     標題: 有冇CD已經約出黎見過面﹖

想問下呢度咁多位,你地有冇約過出黎見面﹖2 F+ g9 ?9 G# a  p8 J
由於我本身條件有限,好難CD,根本從來冇CD出街+ A9 U3 Z- X# a( ]) B+ M, {' b
只係可以係屋企著下絲襪,高跟鞋咁
; n( S2 r8 @5 h4 k, n大家如果約出黎的話,通常會做咩多; }( q) X4 V: X9 v* f/ h  T
我聽人講大家CD有時會搞下野...大家作為CD又係咪接受到﹖
作者: henry12367    時間: 2012-8-19 19:07

真的嗎?  感謝分享
作者: siusze_winky    時間: 2012-8-19 20:50

我想知會cd住出嚟定係去到一個地方先一齊換衫cd
作者: applechoi    時間: 2012-8-19 23:27

引用:
原帖由 lunaseadesire 於 19/8/2012 12:22 發表   
( Z  c  S' h; W) o$ e想問下呢度咁多位,你地有冇約過出黎見面﹖
, G  u6 E( G  L由於我本身條件有限,好難CD,根本從來冇CD出街
# L8 w' m3 w) L6 r- m& k- T只係可以係屋企著下絲襪,高跟鞋咁
# ]" c: I* c" O' a1 V  `' |) ]大家如果約出黎的話,通常會做咩多5 }, i. L/ }$ c+ K% ^
我聽人講大家CD有時會搞下野...大家作為CD又係咪 ...
: H6 O( z5 G0 Y. v2 f( E
壇內CD所餘無幾, 見面聚會已再無可能, 就當我輸將答案俾你
0 H  q/ b4 L; R$ z2 ^, E
% v4 f- x9 T4 k4 {* @9 C) S9 E0 }CD聚會可以做咩?正常你同FD聚可以做咩咪做咩囉!行街睇戲難但食野吹水唱K影相可行
3 n0 U% i* ?: ~' \3 Q( b1 g
: {+ ?. r+ }& U4 G) C& B( z% ]只有好色及濫交之士會喜歡陌生人與進行任何形式ge性行為, 加重口味及極浮誇ge咸片情節不適用於現實世界,請自行分真假0 J, J  M9 _; v- O+ P" _/ ^
9 @9 A- ]) d( `/ A. v  P
引用:
5 X( t' t; V; p1 O: A3 T8 S  I我想知會cd住出嚟定係去到一個地方先一齊換衫cd
8 I: ?, G! n6 S5 @. Y
呢樣...由各參加者自行決定7 q+ w2 q- s  z, z+ E
, W3 a0 e1 |7 O/ v9 [
作者: 校服收藏者    時間: 2012-8-20 13:48

我有
" N) e' p+ d* g其中一個未知佢係之前本身已經認識
+ Y8 D5 ~$ t' Z, c3 ~1 `5 \另外一個係最初帶佢買鞋而識既
作者: dennispri    時間: 2012-8-20 22:03

如果大家願意又有feel, 都唔介意.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0