標題: 如果隆胸隆到B CUP [打印本頁]

作者: henry12367    時間: 2012-8-21 23:02     標題: 如果隆胸隆到B CUP

如果隆胸隆到B CUP! x: d( X3 K4 a; L2 M
要隱藏會很不容易嗎?0 k3 O3 v9 F( A9 e/ H7 v2 f/ m
像是用布綁住
$ v) E& g! s; E# T5 d- y+ e7 k, m* S因為最近有這種打算
' }! z+ P& n8 _! F5 Q' y但是怕太顯眼同事會問....
作者: zheyang    時間: 2012-8-21 23:07

BCUP夏天恐怕就很难掩饰了,下定决心了吗?
作者: gila    時間: 2012-8-21 23:35

在那裡做隆胸手術?
作者: andylau_13579    時間: 2012-8-22 00:03

我都想知你係邊度做?
作者: wolford    時間: 2012-8-22 00:11

既隆乳, 何需掩?
作者: ydsncan    時間: 2012-8-22 00:50

我讚同樓上說的「既隆乳, 何需掩?」。( y+ p. w6 u2 T2 y4 G- T

" g& b2 O5 }" A% I不過如果要掩的話,可以用壓縮型 sport bra 之類的東西?
作者: Jany    時間: 2012-8-22 10:10

隆了一定顯眼, 不隆光用布綁住穿T-shirt 已經顯眼
作者: Sakarlize    時間: 2012-8-22 12:47

你本身為何要選擇隆胸?可唔可以分享吓!?
作者: kwong0444    時間: 2012-8-22 20:32

我曾經上過拍賣網見到有TB專用束衣,有一款有馬甲用扣扭,好像好緊,我覺得TB可以,我地都可以,不過隆胸始終唔係真的,唔知太緊得唔得…!我都想有對真胸,可以真正帶胸圍…
作者: 謝絕探訪    時間: 2012-8-23 03:14

係隆胸就隆到C CUP啦
+ G0 B; S7 P+ n. Z. O$ |B CUP咁鬼細
作者: AliceChong    時間: 2012-8-23 03:28

又要有咪咪又要唔比人知...* l$ V, G( i7 j( U* W9 a
如果決定左就Full Time CD啦 9 `2 A2 V' k. a! E: r4 W: F
跟本唔駛想太多, 我就無呢個勇氣啦
作者: dennispri    時間: 2012-8-23 22:58

我都好想要真既乳房, 但現實就是現實.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0