標題: 總是很多人誤以為CD是GAY..... [打印本頁]

作者: henry12367    時間: 2012-8-21 23:17     標題: 總是很多人誤以為CD是GAY.....

總是很多人誤以為CD是GAY.....- ]# _% n# v7 j7 Q
知道我是CD就問我想不想玩菊花...$ F! \( j7 {' U
CD還是有喜歡女生的好嗎
作者: karen0129lai    時間: 2012-8-21 23:28

對啊~ 很多都有女朋友呢~
作者: 慧慧    時間: 2012-8-22 00:34

小妹都係,經常都比人問...
作者: ydsncan    時間: 2012-8-22 00:38

而且看過一篇研究指出 Gay 似乎多是直接以男兒身喜歡男人,而不是像 CD 般想當女生或是裝女生。
作者: 倫姊    時間: 2012-8-22 03:27

對,4 [6 _) @  I/ X7 `* L; L7 N
成日有人問我是不是喜歡男........
作者: MUI    時間: 2012-8-23 07:51

我是鐘意男,因為我係女
作者: yy326    時間: 2012-8-23 17:24

都係好常見嘅誤解, CD 有人可能係gay, 但唔一定係嘛
% |' ]$ @" q- u7 v) l" `: q仲有就係D人成日以為CD一定係想變性
作者: AliceChong    時間: 2012-8-24 02:35

好多人CD為左好多原因, 但係都係一句...
! \5 B. E+ c( S' _# I
6 W' t+ e2 _; [初時為左興奮, 最後為左靚!
作者: joey1234    時間: 2012-8-24 14:59

我是CD,也是gay,好想有個好BF
作者: 殷可怡    時間: 2012-8-28 13:56

我倒是只喜歡男生8 M9 A+ \( f% g
我想我屬於ts多於cd吧( j3 W( v  C: ?" A9 n" k- M& I: x
- j+ D( ~  U# c& ^; N8 }
作者: AliceChong    時間: 2012-8-29 02:48

我還是喜歡女生, 不過想有位男生可以令我有快感 ' Z5 a/ H9 N7 L1 M! B  Y# f
而且最重要是被愛

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0