標題: 連身校裙打飛機似乎沒有短裙校服有感覺 [打印本頁]

作者: henry12367    時間: 2012-8-22 08:21     標題: 連身校裙打飛機似乎沒有短裙校服有感覺

連身校裙打飛機似乎沒有短裙校服有感覺
  a; w+ y$ P" O! j' ~! i為什麼會這樣呢 ' a4 B* x% J5 |2 W8 M' _
短裙的都會比連身的興奮
作者: boy_uniform    時間: 2012-8-22 15:34

自己著住果間學校既校服(白色恤3同灰色西褲)打仲有 feel?
作者: 制服    時間: 2012-8-22 16:17

個人感覺,我兩者都會很開心
作者: boy_uniform    時間: 2012-8-22 17:09

係邊間校服店可以買到成套校服 (白色恤3 + 灰色西褲 + 校呔)?
& I0 z) f. k" [& a: S& ]% X我想著住黎打, 但我已經唔係學生啦!
作者: MUI    時間: 2012-8-22 22:06

射係校服入面最正
作者: boy_uniform    時間: 2012-8-23 00:06

未試過,咁條褲咪要洗
作者: cxyx    時間: 2012-8-23 16:06     標題: 回復 3# 制服 的帖子

我兩者都會很開心- agree
作者: Vinci_Cheung    時間: 2012-8-24 20:22

不過我覺得連身裙比我既感覺會high d,可能我無咩短裙校服啦~
作者: jacjac    時間: 2012-8-25 11:34

比較喜歡連身校裙穿起來較拘謹的感覺
作者: alexander    時間: 2012-8-25 15:18

我長短都鐘意玩
作者: GE9596    時間: 2012-8-25 22:30

我會先著一件連身裙再拎另一件黎打
作者: england4ever    時間: 2012-8-28 19:09

我建議你配對滑滑絲襪,最好直穿,連身裙同絲襪腳撫摸時,包你有感覺!
作者: htc    時間: 2012-8-31 14:54

引用:
原帖由 jacjac 於 2012-8-25 11:34 發表   5 L; x3 Z1 C, ^' G/ ]/ ]+ i6 R
比較喜歡連身校裙穿起來較拘謹的感覺
+ l8 W1 `) i2 N( X( T/ y7 |" U/ m) Z- X. n
! s$ G# t- Z: w* K% s
yes, also more tradition
作者: 制服    時間: 2012-9-6 01:41

兩者都會很開心
作者: bkkss    時間: 2012-12-19 19:49

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-22 22:06 發表   
/ [; e: [/ L  y" d  I射係校服入面最正
6 v3 d8 V9 g$ t/ G. l2 h8 X& s唔通次次都洗咩???
作者: bkkss    時間: 2012-12-21 16:10

系腰度摺裙咪得囉
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2012-12-21 16:39

我覺得連身裙正D
作者: MUI    時間: 2013-1-6 10:08

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-19 19:49 發表   
: q( T6 s! y% a, ^+ R6 E3 S% }- L1 }7 v# ]/ L8 D8 p
唔通次次都洗咩???
: e1 F/ r" J- O) ^
: D5 L+ f3 Z8 z
有啲二手幾十蚊一條果啲,射污租左,我會丟左佢: L# `9 d( i, S. x0 }5 V* V
如果同人玩,我自己射左果啲,我會問對方要唔要
作者: bkkss    時間: 2013-1-13 16:17

我系校裙就要唔理有無射到
作者: MUI    時間: 2013-1-13 22:16

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-13 16:17 發表   3 J; h2 B! M! a% j7 D- @0 j9 [: f
我系校裙就要唔理有無射到
8 A0 x; y" {) b$ P2 K/ J6 d
, N! C) ?8 i  ]/ P( j- B
互射校裙再交換?有無興趣?
作者: StephanieCat    時間: 2013-1-20 08:17

最鐘意就係著住條裙學女仔自慰,然後射既時候先拎出黎射
作者: jacjac    時間: 2013-1-20 23:21

引用:
原帖由 MUI 於 2013-1-13 22:16 發表   / a, `1 q4 }2 t, u

: b. m. q) T: ~( @* [8 r! y5 w) i1 e% ]! c) l+ G' T) ?7 q
& S) ?- j' V# J8 a
好色色但好像好好玩~
作者: bkkss    時間: 2013-1-26 14:13

都好~~~~幾時?
作者: lkysu    時間: 2013-3-9 07:33

引用:
原帖由 MUI 於 2013-1-13 22:16 發表   ' s! u& m/ y% p' G6 e* @* d

( V0 R, U6 r* V, T8 F8 e* l4 l! y; O/ ?7 W6 E/ u" y  F- L
' s6 u2 I) ]3 p1 y# I0 h我有興趣WOR
作者: 大話王    時間: 2013-3-9 16:39

著校裙加埋佢條PE褲,玩玩下好快就想射
作者: shingjolins    時間: 2013-3-11 16:35

連身既正好多 尤其係白色裙 就好似代表純白無瑕 未被污染 著住佢就好似身體每一吋既肌膚都同上一手既學生妹接觸緊甘 
作者: kcs7375    時間: 2014-2-6 15:29

兩種我都有耶~~
作者: 蘇根    時間: 2014-3-7 23:23

每個人都有5同feel,個人認為兩種都ok
作者: HAZUKI    時間: 2014-3-8 22:22

沒有射落物件的習慣, 覺得清洗會麻煩
作者: KR7723    時間: 2014-3-8 22:35

連身的興奮過短裙些。' B! e0 B, ?) ^9 |- {/ H& x: V  K3 J
短裙好似好普通,裙入面除左打底同底底外就著唔到乜。但連身裙就可以著連身底裙,半截底裙 甚至唔著都得。著埋底裙加埋諗下自己係女仔被人搞的感覺好正。
作者: sophia1234    時間: 2014-3-8 23:07

可能短裙給人的遐想比較多吧
作者: jacjac    時間: 2014-3-8 23:22

穿短裙都集中在視覺上' \" c1 P; r% \( s9 A- [
但連身的可穿上的吊帶/背心底裙,bra,運動內衣等
: E5 l! K- |5 h內衣的感覺很不一樣
作者: rolf    時間: 2014-3-10 23:44

一定很興奮
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-12 13:03

著哂底衫brabra底底pe褲,點打都好興奮bo
作者: bkkss    時間: 2014-3-18 20:02

系校裙入面會著底裙同bra+白襪,but唔會著底底&打底,(因為方便打飛機&真空個種feel好正~)
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-19 09:06

引用:
原帖由 bkkss 於 18-3-2014 20:02 發表   + e) r7 m$ u/ c
系校裙入面會著底裙同bra+白襪,but唔會著底底&打底,(因為方便打飛機&真空個種feel好正~)
: ~' M0 \$ v) X! w2 a0 z: `2 R# f  r3 q: Y; Y, z
我試過5打底著校裙出佳,d風吹埋泥既對腳的感覺,系以前享受5到
作者: kingphone    時間: 2014-3-19 21:26

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-19 09:06 發表   
# _9 I, M. a% N% d$ g4 `8 H+ i! k7 h9 u8 n

; F+ f' {9 o6 I6 r/ M我試過5打底著校裙出佳,d風吹埋泥既對腳的感覺,系以前享受5到
& g( f" Q% u) a/ a& M) C4 N嘩!
3 p. R7 C+ i# L  i  G9 \- s你唔怕JJ流出來的液體......咁咪濕透晒囉.
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-20 08:45

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 21:26 發表   
7 O9 R1 p) d. p% o6 W
) s5 v. y0 ~' l( P7 }* V5 Z$ b嘩!# W& }. g& \- g. o1 W
你唔怕JJ流出來的液體......咁咪濕透晒囉.
6 Y7 e' m1 w4 _* q% y5 w; h甘有底褲㗎ma,次次cd完尼條底底都濕哂
作者: kingphone    時間: 2014-3-20 21:17

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:45 發表   & h. t: N0 L1 _! l% ~, O6 l

; c  o, w& k* \. ^甘有底褲㗎ma,次次cd完尼條底底都濕哂
/ S3 y* O  `1 W7 o) i哦!' I8 d! z% |6 U8 l) E
不過唔著底介更加爽
作者: user9527    時間: 2014-3-20 23:07

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2013-1-20 08:17 發表   % l9 C+ l+ x3 W5 d+ j* U0 z
最鐘意就係著住條裙學女仔自慰,然後射既時候先拎出黎射
( M. J# v' U% W- Q* {4 O* S* ~$ _6 o4 a

- K1 y) Q, v& c1 v個人覺得短裙易控制D.. 因連身太貼0 \8 p5 {& O, q. L+ Z- w
我鐘意吊帶底裙搞
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-21 09:27

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:17 發表   9 B- v; Q9 T" G. B9 @' {
8 W5 {1 Q: b  ?" l3 }
哦!% Y9 |- t, |# r
不過唔著底介更加爽
# P* ?! T) I4 ~5 @6 A. x7 o: p

' a3 _/ \+ {; E8 f甘會有野拱起* B  ^& m) M/ _  A6 m: i6 G4 z6 _. }
所以我會壓底JJ再著under
作者: bkkss    時間: 2014-3-24 20:36

唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-24 20:48

引用:
原帖由 bkkss 於 24-3-2014 20:36 發表   8 V$ Z) G0 O6 @; x# g" s2 ]! h
) z2 E  i. u: I
# `% t* \- \1 u甘著貼身少少既裙或褲咪會有野拱?
作者: kingphone    時間: 2014-3-24 21:10

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-24 20:36 發表   0 U, n' l" g3 ^" j
# ^* E  |8 @9 T
你頭像這件校裙好鬼短,好正
作者: bkkss    時間: 2014-3-24 21:14

多數都係百摺裙,唔係好覺..........( X# p6 Q8 t0 _$ }
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 24-3-2014 20:48 發表   9 C- U+ w9 o6 d) l7 @; {8 g

) ?' _' s! _2 }; w$ g1 ^2 u) [% w  O0 ~0 Y: Z% v) ~0 h
甘著貼身少少既裙或褲咪會有野拱?

作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-25 08:40

引用:
原帖由 bkkss 於 24-3-2014 21:14 發表   
5 m" C5 P: h- J- [) `9 v多數都係百摺裙,唔係好覺..........
- v3 X/ |+ ^3 o% a
( G* ~% o' J' k) Z
5 u# D9 G9 l6 k! d( _% u我自己角得冬季校服更容易隱藏JJ
作者: comndtfwe    時間: 2016-11-19 21:56

兩種都沒有感覺
作者: comndtfwe    時間: 2016-11-19 21:59

用校裙打有點變態
作者: kawei2    時間: 2016-11-26 13:18

兩者都可以。一定要夏季
作者: comme    時間: 2016-11-28 20:27

打完要洗好麻煩
作者: aerospace55g    時間: 2016-12-11 00:14

Why not both?
作者: Winniecute    時間: 2020-5-30 23:00

連身要穿到成個學生妹先正,有齊打底

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0