標題: 大SIZE CD的煩惱 [打印本頁]

作者: cindychan    時間: 2012-8-27 14:27     標題: 大SIZE CD的煩惱

由細到大都已經係一個好大隻既人
, J9 P$ ^* O6 N7 y& {( w; H2 U一見到下身對脾3 }! I0 O5 Y, {2 s- {$ t1 q
就已經冇晒自信
% r* M- V+ s6 b& D/ J著短褲短裙都唔得) X& l( e: W' c2 W: g
著人地D衫仲驚著爆衫
" f$ W- A6 }# i1 L6 J
: e7 S( S2 v( G4 e6 S5 n各位姐妹有冇呢D煩惱
作者: samou    時間: 2012-8-27 15:01

如果冇條件cd, 戀物算了.
作者: applebaby    時間: 2012-8-27 15:56

我都係大大隻,一諗到咁就唔開心。不過,去到外國,見到的鬼妹可以坐兩個位,心諗,我細粒過佢好多啫,唔怕。! m5 G4 v% o2 M( d: G& v
加油啦!
作者: dixiechick2010    時間: 2012-8-27 17:26

大份喺外國係好平常嘅事. 穿黑色. 等冬天才cd.
作者: joey1234    時間: 2012-8-27 18:05

e+仲細,但勁怕會大隻,好少做運動- X2 w% G* }7 t. g  v2 C- O
近排下面大左D,cd已經覺得勁煩* l# r+ o# n% j! V, q
怕cd緊衝動,著短裙實死硬
作者: karen0129lai    時間: 2012-8-27 22:49

哈哈~ 就係因為我都幾高大, 所以CD果陣都會講英/德語, 扮鬼妹~
作者: ydsncan    時間: 2012-8-28 01:09

樓主也有大腿的煩惱啊。我也放棄了太貼身的下身衣服。女裝下身也有鬆一點的褲或長裙嘛。
+ W% s/ _$ N6 m5 `
: L' Y) h; X- f! F! K- \% L不用太沮喪。女生也有很多人不滿大腿,還不是有好的穿著。最重要是別硬選不合自己的衣服。
作者: AliceChong    時間: 2012-8-29 02:54

大隻又如何? CD都是為了美麗啊! " g! o- ^  O* H: ?; R2 Y, ^' [
作為一個女性, 樣貌是天生的, 世上沒有不美的女人, 只有懶惰的女人
作者: difference    時間: 2012-8-30 20:30

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-8-27 22:49 發表   3 v9 M" _: w: u
哈哈~ 就係因為我都幾高大, 所以CD果陣都會講英/德語, 扮鬼妹~
) Y' r: y+ p  Y% O( B/ k犀利呀!你識講德文架?係香港比較少人識講
作者: difference    時間: 2012-8-30 20:33

最緊要骨架唔好大啫,如果唔係,你點扮都唔似
作者: karen0129lai    時間: 2012-8-31 13:36     標題: 回復 9# difference 的帖子

其實唔算太難~ 加上我女友係德國人, 識講德語加嘛~ 同佢講得多慢慢就識~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0