標題: 假設你能回到發育前 [打印本頁]

作者: 殷可怡    時間: 2012-9-20 01:47     標題: 假設你能回到發育前

這時你才十一二歲, 還未有任何男性性徵,
: _& w$ J8 O# h0 P, M6 U  W, Z但明天男性荷爾蒙就要分泌, 要開始發育成為男人了. ( q& F: H' m: X: `
如果生命可以從這時再來一次, 你會選擇吃藥變性嗎?
& U' x) [, {: m3 z8 Y' \還是一切不變, 繼續做男人?
+ S: M( |( t3 a. O* e7 Z; N
3 H- ?  ^! [* ]4 F[ 本帖最後由 殷可怡 於 2012-9-20 01:59 編輯 ]
作者: 新手CD    時間: 2012-9-20 06:15

一定食- - 女人多麼好
作者: karen0129lai    時間: 2012-9-20 09:36

唔會食藥變性~ 因為我鍾意女人~ 但唔會打波打到一舊舊肌肉咁, 搞左好耐而家先瘦削返~
作者: adam5354    時間: 2012-9-20 09:56

做足準備做女生~~機會過了難返了~~
作者: angela_fung    時間: 2012-9-20 19:48

我都係唔會打咁多波
作者: 謝絕探訪    時間: 2012-9-20 21:54

假設性問題我係唔會答
作者: Sila_Ko    時間: 2012-9-20 22:05

會選擇女生
' {: W6 s# t0 A% f起碼某日突然想試下變裝做男仔都唔會比人話變態
作者: gaplant    時間: 2012-9-21 00:02

引用:
原帖由 Sila_Ko 於 2012-9-20 22:05 發表   
- [4 M. n5 m0 M/ o5 K1 ^6 W會選擇女生0 i: X! s. ~# X4 \6 `1 ~
起碼某日突然想試下變裝做男仔都唔會比人話變態
( a4 r& |4 m/ z7 O4 J# ?8 l9 p8 R同感啊,女仔穿咩都得,男仔就諸多限制,唔公平啊
作者: daniella    時間: 2012-9-21 15:54

唔會食藥∼做男人既話可以時MAN時CD MA∼又男又女,咁樣CD先有樂趣
作者: cindychan    時間: 2012-9-22 00:52

會啊
作者: wxyys    時間: 2012-9-23 12:11

从小开始 那以后就会变成女生的
作者: angela_fung    時間: 2012-9-23 15:13

不過話時話, 如果發育果陣做好準備做女生, 冇男性第二性徵的話, 果陣屋企人一定會懷疑

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0