標題: 冇錢最cosplay><!!! [打印本頁]

作者: 和服迷    時間: 2012-9-24 17:58     標題: 冇錢最cosplay><!!!

我發覺買衫以經花左二萬蚊,蓮日常生活都不夠用
& t" V" B: }9 ?) h* p" {& S4 ?2 r. n) {% k7 ?# F9 T
作者: willy    時間: 2012-9-24 19:26

引用:
原帖由 和服迷 於 2012-9-24 17:58 發表   
/ m1 ?* s8 M5 z2 A4 c+ _我發覺買衫以經花左二萬蚊,蓮日常生活都不夠用
' d0 N. m: R1 p) O

$ B5 W3 _5 O3 ^# ?$ L禁就要忍下手. 我都明係難頂, 不過都要忍, 好似我有大把衫想買, 但係銀根短缺, 唯有分開買.....
作者: JG5446    時間: 2012-9-24 20:22

炒iPhone咪賺到錢囉
作者: karen0129lai    時間: 2012-9-24 20:39

引用:
原帖由 JG5446 於 2012-9-24 20:22 發表   
7 w4 c! j2 R; g+ T8 ?& M, K" ], ?$ `炒iPhone咪賺到錢囉
7 o  l. S4 N6 C' `
& V  \. p$ q* e; A
都要抽倒先有得炒架..., l  d0 e* [- k! k( M
9 v6 r# s3 `0 T9 @% M
無銀兩就真係要忍下同實行精英制~ 唔係最鍾意同最合適就唔買~
作者: 和服迷    時間: 2012-9-24 20:39     標題: 回復 2# willy 的帖子

穿返舊個d先
作者: willy    時間: 2012-9-24 20:53

引用:
原帖由 和服迷 於 2012-9-24 20:39 發表   5 t! D- A+ A( }- H# _
穿返舊個d先
! u" |1 S! U6 R7 r8 E
3 d$ N1 ]0 \; C" P; R9 q  M: K無法GA LA. 我只係計校服都已經有8套想買. 仲未計其他裙....0 U$ t, a. t. t. i
買完後仲要諗下點安置, 因為自己租個LOCKER都爆曬, 我都唔知點算ING...
作者: silly_fool    時間: 2012-9-24 20:57

點解買衫會用2萬......
作者: bbalice    時間: 2012-9-24 22:01

引用:
原帖由 silly_fool 於 2012-9-24 20:57 發表   
! g, p; d( i" \7 }$ X點解買衫會用2萬......
! q+ u1 V# p- z$ A( D0 l
買下唔覺唔覺就會...
作者: LingLing    時間: 2012-9-25 16:40

CD 其實真係好高消費......
作者: karen0129lai    時間: 2012-9-25 23:28

你講開個locker爆晒, 我前日執返好晒D女裝衣物, 分左3個大櫃桶, (一個係內衣褲, 一個係衫, 一個係短裙~) 好滿足咁以為搞掂晒~ 諗緊都唔係好多女裝姐~ 跟住先醒起衣櫃仲掛左D裙響度... 有半個衣櫃... ( OL suit, 校服同D唔想摺巢佢既衫同裙~) 睇返原來同D男裝已經係1:1既比例... 鞋都係咁上下...
作者: misslady    時間: 2012-9-26 16:15

most spending was  - lingerie, shoes, skirt ?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0