標題: Quick Bust!!!豐胸~ [打印本頁]

作者: karen0129lai    時間: 2012-9-25 23:18     標題: Quick Bust!!!豐胸~

今日我女友問左我呢個問題: 會唔會為左CD而去豐胸?' _" o, f: C! o0 ^
想知大家點睇法同埋有無人用緊D咩方法豐胸, 食藥果D又會唔會對身體有咩影響架? 豐胸丸果D又有邊D係對男性都有效架呢?
作者: gila    時間: 2012-9-25 23:37

藥理方法, 要做到豐胸, 便要改變脂肪的自然分佈, 因此便要改變賀爾蒙的比例.
7 d5 `9 f  A- [* i; V' G( K" R1 L) U物理方法, 可利用手術 (放入矽袋或注入脂肪)
0 h: ?' k. k1 W; N' L, x9 R自然方法, 練胸肌, 不過會MAN D 而唔係女性化一些.
作者: pippan    時間: 2012-9-26 11:24

用假乳-.-  唔駛食藥,减下肥身材好D咁就夠^_^
作者: karen0129lai    時間: 2012-9-26 20:33

係啦~ 大家可以講下你自己點睇架喎~1 d+ W7 V) w! L+ i3 l
我都未決定最終會唔會試, 我女朋友都係突然諗倒呢個問題, 佢問下我, 我又問下各位架姐~
, P3 q% w- u, X" W3 b4 I3 Z唔好太緊張~
作者: applechoi    時間: 2012-9-26 22:55

想過, 但為左我GF...都係想下好啦7 T( X9 H4 s3 E  w! X4 J7 n; q
物理...無錢無時間做
. X! }% l/ U4 C0 @# I: O& b, z4 r藥理方法...我仲想要小朋友, 好驚食過量下面會好快“無用”,  就算呃到GF點解個胸咁大, 一齊“開心”果陣無反應真係好難接受
作者: win_win    時間: 2012-9-26 22:59

你可以試下食多 d 炸雞之類比較多雌激素食物, 增加皮下脂肪: k7 l- K2 W! r  A& X0 P
細個可能餐餐都係食雞,
! [# I% [" R9 ^: N9 x# s- e( j上胸圍 37, 下胸圍 32
! ^9 M0 i4 e& A' @$ |. w著紮身衫就現哂影
作者: win_win    時間: 2012-9-26 23:35

3 Z4 H0 V  `" z* |4 R  R/ \: X# r& ^
: M2 S6 O& |, K; q) @6 M6 ~+ s) a
1 l: U$ F4 F, |4 R. i8 W# J6 U# {8 c- n, n3 V

作者: kwong0444    時間: 2012-9-28 00:20

食雞都可以?
作者: win_win    時間: 2012-9-28 00:51

其實又唔完全關雞本身, 只能夠話飼養雞, 牛之類個陣, 為左令佢地快d 長大, 好多時都會係佢地飼料入面增加激素
$ s  W- W- w, k1 Y' G; i通常係雌激素令佢地肥美 d , 如果我地食得多佢地, 同樣會吸收左相關雌激素
! u4 w" q$ J9 Q3 g其實最主要係脂肪
6 Z- m+ Z) M% D9 d- N1 J
2 a' L( V3 E5 x6 I/ A2 _[ 本帖最後由 win_win 於 2012-9-29 08:44 編輯 ]
作者: karen0129lai    時間: 2012-9-28 00:59

咁有無話邊個部位多D架?) }# o( o6 \& z3 ?9 h3 Q+ @4 C& e
同埋你食左幾耐?
作者: win_win    時間: 2012-9-28 20:36

我估我係細個個陣屋企飲食習慣導致 =.=& U' y; Y( D9 g, g( T7 }# H
好多煎炸野, 煎雞翼、蒸雞翼又撈埋d汁咁食、夜晚貪食睡前都鍾意一杯牛奶同餅
* q7 j7 Z" T* q& i8 f
  R, H  g' [/ k& q2 j其實最最最主要係吸收蛋白質同埋脂肪, 所以同係唔係食雞無關係
3 q/ p* [& x4 u2 c# }0 ^( o如果只係食 6 熟左個d雞, 無皮無油份, 就無脂肪, 就無用) G0 F  g# W3 b4 W5 J" z, O# c& |  k
因為乳房大部成份都係脂肪, 所以點解現在好多女仔都好平& H- e! O8 v) A) @7 n+ }% w( m/ h
因為佢地減肥節食, 無吸收足夠營養,脂肪0 E7 {+ o" ]3 `9 m

# g; \  J; ]9 T你可以上網查下豐胸食物依幾個字, 都係木瓜牛奶,芝士,海鮮之類
& v5 x2 J2 t  d& S3 a% [( u" z
0 U' l/ t, j& U1 {我 140 磅
作者: apple30043    時間: 2012-9-29 01:48

男性 吃 雌性激素過量.... 會降低 壽命...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0