標題: 每一次都是被發現 [打印本頁]

作者: AliceChong    時間: 2012-10-3 01:47     標題: 每一次都是被發現

遠行幾天, 回家後發現包包被反過...
' r% _: Q: t0 x# y- }, z# X  C8 p叫家人來看屋不是搜查呀!
作者: chun121    時間: 2012-10-3 10:57

發現什麼啦?
作者: herokam    時間: 2012-10-3 16:58

pantyhose and panties...i guess
作者: AliceChong    時間: 2012-10-3 17:01

仲有假髮...
作者: pippan    時間: 2012-10-3 21:18

沒被丟掉已經算好了=.= % x9 G+ Z  [6 e
我以前被家人發現都會被丟....被丟一次..我買一次.....最後就沒丟我的了=.=因為要用錢買的..
6 L7 x9 s( p& \" ^# w, T現在一個人住...衣櫃都是女裝了
作者: angela_fung    時間: 2012-10-3 21:58

引用:
原帖由 pippan 於 2012-10-3 21:18 發表   / O* L( r! y, O
沒被丟掉已經算好了=.=
* y! t, J; G) H' ~5 `8 ?; Z我以前被家人發現都會被丟....被丟一次..我買一次.....最後就沒丟我的了=.=因為要用錢買的..4 Y& o$ G# p! I$ j% x3 H* Z
現在一個人住...衣櫃都是女裝了
9 X% w/ Z# Z( I7 D

" p4 `( O$ g  r1 z能負擔到自己一個人住, 不錯呀
作者: lwhong3838    時間: 2012-10-3 23:46

我細個讀書嗰時都係,衣櫃擺咗十幾對絲襪,到屋企人執衣櫃時發現咗,即刻丟晒,仲問我要嚟做乜?我照直答佢話攞嚟著囉!~之後我都照樣買,跟住擺衣櫃,但係屋企人都係發現後即丟!~!~!~到大咗一個人住就成屋我玩晒,點只絲襪,直頭衫褲鞋襪化妝品假髮女人嘢咩都齊,鐘意擺咩喺屋企都得,不過屋企人久唔久都會過嚟幫我執屋,佢都會發現到,但係依家就冇丟我D嘢,只係見到唔理,跟住一路執一路鬧!~但係我都唔會喺屋企人面前CD,寧俾佢知莫俾佢見吖嘛,我知屋企人一直都反對我,話我變態!~!~!~
作者: Sila_Ko    時間: 2012-10-4 00:07

暫時似乎未被發現, 也希望唔好比人發現
作者: Saya    時間: 2012-10-4 00:11

自己住就唔好畀屋企人入去啦 ,唔閙唔安樂
作者: AliceChong    時間: 2012-10-4 02:47

引用:
原帖由 Saya 於 2012-10-4 00:11 發表   2 i* M" V" h* t: g# I! o- I
自己住就唔好畀屋企人入去啦 ,唔閙唔安樂
5 A# a- s  N  t6 S7 c9 r
# G  Z% x1 V" Y# G
去旅遊麻, 一連去四日D貓貓狗狗點算啊?
作者: AliceChong    時間: 2012-10-4 02:56

可能被發現滴物品清單
* n! s( ~: @" p" @- `, x- N9 G
" H' |5 p. h8 \* d/ j( z1) 前女友的底底
: M8 X2 w& _3 {* G1 l2) 我滴老公 # F# _" P0 {2 F/ t* U) `
3) 震蛋 (多段控制)* V& u* A; n: J* P* L# C8 Q/ ^
4) 四個骨絲襪 (吊帶另藏他處) 7 b( }4 W" Z' o0 O
5) 假髮及頭套 3 k9 o6 ^1 V- b; d$ r% w: g
6) 套套 (未用過架, 一共12個) : Z* G; w. g( H3 I

8 Q) y5 Z- }9 Z仲有好多分開收藏, 不過之前被發現一件泳衣, 佢地已經想殺人...
作者: flexchan    時間: 2012-10-4 13:32

oh. so sad....
作者: karen0129lai    時間: 2012-10-4 23:50

其實連"你老公"佢地都見過面咯... 可以出櫃架喇喎...9 x3 ~3 ]* ^" f
呢D野, 我真係覺得最好搵阿媽傾~ 多數都會心軟~
作者: marso258401    時間: 2012-10-5 13:54

好惊险..
2 q/ y, j& L1 H7 r6 L. \1 X- y我现在一个人住, 才能收多一点东西..
- W5 r; D, c- V+ m) m如果被丢掉, 很可惜..
作者: AliceChong    時間: 2012-10-5 23:45

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-10-4 23:50 發表   
0 G0 A# B' Z& d( i5 G: A其實連"你老公"佢地都見過面咯... 可以出櫃架喇喎...
' O" @; J9 X9 {' Y呢D野, 我真係覺得最好搵阿媽傾~ 多數都會心軟~
" ^& A$ K' q6 S- @" d2 d( z* X4 d' a/ N1 d2 R5 r; ]
咁我又未至於會出櫃, 不過如果有一個強而有力又靚仔既溝我, 我會考慮一下
4 o( Q2 }* Q" ^6 e1 h& h( P3 Y9 i我要面對既係老婆, 上黎看屋既係小姨...
作者: karen0129lai    時間: 2012-10-11 22:23

吓... 你結左婚又自己住?!
& \  A% l+ Q& O0 M  ~定係同老婆?
作者: AliceChong    時間: 2012-10-11 23:33

同老婆住, 但係早一排假期出左去玩幾日, 搵左小姨看屋

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0