標題: 各位姊妹可唔可以講下妳地用m巾嘅心得? [打印本頁]

作者: kkkddd    時間: 2012-10-9 04:08     標題: 各位姊妹可唔可以講下妳地用m巾嘅心得?

希望可以參考下妳地點用,可以再舒服d.
作者: adam5354    時間: 2012-10-9 08:55

用嚟有乜用㗎?
作者: erica88    時間: 2012-10-9 09:07

最緊要係你自己感覺舒服,保護,同想得到自己想要的感覺,我自己用厚的放中間,前面用日用,甘包住超好feel,我用護舒寶的,其他都不用,用了很多年都係呢隻最啱自己
作者: kdkid    時間: 2012-10-9 12:44

我習慣重疊2條產婦巾好似女性用法
# p6 A! n8 A; u$ l5 e" l, L7 A- Z' P貼在lace女內褲裡,更加feel到衛生巾
% }( K( m+ y  r/ H0 ?- P在雙腿之間及約隱約現的透出來
作者: kkkddd    時間: 2012-10-9 15:02

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-10-9 08:55 發表   
) s7 r0 C! F3 n/ V6 g用嚟有乜用㗎?
/ {" C. B% p" q! p唔知點解用左會令到自己好有安全感同MA岩岩用果時會好興奮.
: a+ U+ C8 M' D2 m% Tle d係M巾先比到我0既感覺.
作者: kkkddd    時間: 2012-10-9 15:44

引用:
原帖由 erica88 於 2012-10-9 09:07 發表   
! e- O1 B0 V. N: u' [最緊要係你自己感覺舒服,保護,同想得到自己想要的感覺,我自己用厚的放中間,前面用日用,甘包住超好feel,我用護舒寶的,其他都不用,用了很多年都係呢隻最啱自己
' T& P2 ^* Q" ^/ I( x- K我都用過好多隻,都係佢地比到我舒服同保護
作者: lwhong3838    時間: 2012-10-10 00:22

我就用開高潔絲特長夜用!~感覺上好似用咗好似多D安全感!~!~!~
作者: dumb8520    時間: 2013-3-31 16:35

用m巾 就像多了一層安全感及滿足感~
作者: 不得鳥    時間: 2013-4-23 14:12

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0