標題: 平時無得著出街既裙你地會唔會買? [打印本頁]

作者: mandylieu    時間: 2012-10-11 22:18     標題: 平時無得著出街既裙你地會唔會買?

我在救世軍睇到兩條姊妹裙幾靚, 應該合我身, 但平時根本無機會著出街, 買回來都係擺既多, 可能半年才穿一次照鏡顧影自憐果種, 情況同婚紗差不多, 不過由於二手好平, 兩件加埋唔駛一百蚊, 若果你地係我會唔會買?  屋企已有好多衫無穿過咁濟, 唔想浪費野及地方, 但又想穿吓靚靚姊妹裙......9 t0 q! @) a8 ^. V# p& |, ]  A

F9 j; E# q- ~/ L, L[ 本帖最後由 mandylieu 於 2012-10-11 22:44 編輯 ]
作者: 涼宮春日    時間: 2012-10-11 22:34

成本不大,想就做吧
作者: bbalice    時間: 2012-10-11 23:15

我有好多衫根本唔可以著出街
作者: AliceChong    時間: 2012-10-11 23:29

當然係買左番黎先啦
作者: hk7788    時間: 2012-10-12 00:37

i bought some night skirts and a wedding dress...cannot wear outside..
作者: West    時間: 2012-10-12 01:31

照買 , 瞓覺著
作者: monica1    時間: 2012-10-12 01:45

唔貴滿足下自己無妨LA!! ^^
作者: s3bl453    時間: 2012-10-12 08:31

買o左先算啦,又唔係貴
作者: 校服收藏者    時間: 2012-10-12 12:08

如果我係他就買啦6 H  n# k' \1 l6 b
又唔係貴3 M. K0 C; X' {" v' ]9 ]
我想著都著唔到呀
作者: 和服迷    時間: 2012-10-12 16:30     標題: 回復 1# mandylieu 的帖子

在home玩下
作者: willy    時間: 2012-10-12 18:17

比著我就照買.
作者: jacjac    時間: 2012-10-13 01:00

想就去做吧!
作者: karen0129lai    時間: 2012-10-13 01:15

買啦~ 照樣可以著出街~ 仲要夜晚出街~ (如果你樣OK既話~)
$ ^( y( l- x4 {+ {8 d婚紗就話難搞姐~ 一年365日都幾乎日日有人結婚, 我做完姊妹唔換衫就走係咪犯法先?
作者: broodwoodhk    時間: 2012-10-13 02:05

講真, 如果真係100左右, 我一定唔諗就買左先9 Q: L/ |4 B. ]) w4 b( P5 Q
買來間唔中睇下都抵
作者: karen0129lai    時間: 2012-10-14 05:59

拿老老實實喇~ 邊間救世軍有D咁好既野先? 你唔要我就去搶架喇~
% Z4 K8 M2 n; f+ L6 s君子不奪人所愛, 但我係女人就鍾意搶我鍾意既野囉~
作者: hellohi    時間: 2012-10-14 08:20

鍾意嘅就買咗返嚟先算。0 }( B# q- ^  p% U5 _- @
蘇州過後冇艇搭,到時先後悔就太遲喇!7 \+ P4 K1 \( J8 k$ F2 U- B% H4 i

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0