標題: del.......... [打印本頁]

作者: 思韻    時間: 2012-10-11 23:05     標題: del..........

del..........
7 M1 E! l3 y* h0 s3 E' R
% v0 a. \/ d: ^1 X  \[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:20 編輯 ]
作者: AliceChong    時間: 2012-10-11 23:30

整段微電影 "再一次心跳" 比佢睇, 話比佢知個男主角都會玩下變裝, 現在流行等等
作者: Vtom    時間: 2012-10-11 23:59

是但放棄一樣
作者: 思韻    時間: 2012-10-12 01:12

del..........' K& ]6 V5 a5 M

. m' G* x. [& F# h1 ]8 V5 Y2 f[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:20 編輯 ]
作者: West    時間: 2012-10-12 01:29

呢個時侯做乜都無用 , 等佢冷靜返先算
作者: AliceChong    時間: 2012-10-12 01:35

比D勇氣搵佢啦, 最重要係自己既出發點, 如果你覺得自己係錯就已經輸左一半...
8 ?- z" Q* b2 b+ ECD既理由可以有好多, 有D係為左打飛機(常見), 有D係為左因為覺得做女仔好靚, 想自己試下睇下自己女仔個樣...仲有好多其他理由, 請自行想像...
2 C) G* j. T4 C7 b' @+ [/ U/ Q3 ]2 h
想一個自己覺得可以, 你女朋友又可以接受既理由同佢解釋啦
作者: monica1    時間: 2012-10-12 01:47

HM...... 一係坦白, 一係話自己性慾黎~ 為左打飛機LAW!
作者: 小山丘    時間: 2012-10-12 08:00

比d時間大家,如果佢真係接受吾到而分開都未必吾係一件好事
# X7 W0 d+ f# z7 v+ s7 a祝你地幸福快樂
作者: cxyx    時間: 2012-10-12 09:08

等大家冷靜下來,再詳談!
作者: applebaby    時間: 2012-10-12 11:32

點都要直接面對。不如話比佢知,你對她的愛是堅定的。亦希望她慢慢接受你的愛好。
作者: 校服收藏者    時間: 2012-10-12 12:07

大家冷靜一下# W. R2 n7 h7 H6 |, A! g3 g! S' @
俾d時間佢
作者: FFSecret    時間: 2012-10-12 12:27

额----------------
作者: 思韻    時間: 2012-10-12 12:41

del..........
8 p) ~+ a6 Y3 w" q! G5 O, S- j' F/ N5 n0 Q0 o
作者: 心儀    時間: 2012-10-12 19:14

我通常見到呢類型既POST我都會想講粗口
9 Q$ S' c9 B+ q# F8 u" [3 w實在太抵鬧
  B% f+ l; R' C) V6 s你咁愛你女朋友5 r4 R' P7 X7 {4 r  t
見到佢咁你會心痛5 X8 {- N; P* U8 d
點解唔一早二選一
# j) g; l2 o# r5 a" R" V& C7 R一係一齊之前同佢講清楚你係CD
9 T. r# H( d4 ^/ y+ ?+ N# [( X8 o一係就唔再CD就乜都唔同佢講,同埋要DELETE曬D野
+ M. j; |# |! ?7 D/ |* A紙包唔住火: C/ g+ Z/ e3 j0 j. t$ f* Y
呢D野一定知的$ h; g5 Z# Q1 ?% m* [8 A+ `$ Z
事發後才檢討
' e2 F8 X! \' H- B咁有乜野用?
作者: 涼宮春日    時間: 2012-10-12 23:53

佢接受唔到都冇辦法..
作者: karen0129lai    時間: 2012-10-13 01:05

如果仲想挽救唔係唔得既...
# s7 j% S8 H1 D但要佢肯再見你同肯再同你慢慢傾囉~
0 F# H  _+ l6 ^( x* u% `$ u+ J坦誠話佢知你CD既原因, 如果佢唔想你繼續(多數都唔俾架喇~), 你就要選擇要佢定CD~ (最好一早諗定呢個情況, 你係咪準備好為佢捨棄CD, 因為佢一定會要你即時決定~)
/ X1 l( f" j6 u+ j. J( R但佢封晒D方便搵倒佢既方法, 唔代表你搵佢唔倒加嘛~ 去佢屋企/做野既地方等佢囉~ 佢一定會好唔鍾意咁俾面色你睇, 叫你走, 鬧你~ 甚至當你透明唔理你~ 但你要救就點都要堅持去搵佢~ 直到佢理你/你放棄~; |' S$ I0 v$ s+ I( c2 l# B0 w# s
不過你之後都係下靶, 二選一, 諗清楚啦~
9 }; l* k* _6 ^. ?* F1 `見倒你既情況, 我覺得自己好幸福~
作者: wammaw    時間: 2012-10-13 01:59

又多一件文物出土
作者: 露姬    時間: 2012-10-13 03:05

佢都接受不到你有乜好講...我覺得不應該為左佢放棄可以接受你的那個好朋友的要求吧?
3 v6 A, q6 A& }, h7 i9 o7 ~9 E* ~小小機會都唔明佢有幾咁愛你大家心照啦...4 r; q; B" I. N9 `8 @& ]: n' w: Y
希望你快點找到個可以接受你的~^^別想太多了~
作者: AliceChong    時間: 2012-10-13 03:56

解決得到既! 唔駛擔心, 只不過要時間!
作者: applechoi    時間: 2012-10-13 10:40

坦白說...
* C& v$ q2 k$ c1 y- k* n$ i勉強一齊不如分開- X4 ~( s" }/ w% M  q  q
既然佢接受唔到就唔好勉強
% @% Q$ |  m, i/ T, G" ^
9 J# S- J" q& Q5 O* I6 [如果樓主 最後諗清楚 真係想補救...我覺得急唔嚟...; o* [& h" H* p5 `2 O5 j& v
要解釋都急唔嚟,而家火遮眼邊會聽人講
6 s! p1 p% Z* g+ M% d3 N而樓主9成9要放棄CD
作者: yiyichan    時間: 2012-10-13 11:06

一早就說清楚,同給她知
作者: goyoyohk    時間: 2012-10-13 16:18

算la...比著我係女,我都接受唔到
作者: karen0129lai    時間: 2012-10-15 01:22

佢將所有野del晒, 似乎好有決心~ * J+ i/ H  H" v' k6 j! R; ~7 [: s
祝佢成功, 以後唔再響度見倒佢啦~
. g# ^- b( T. K* v# \1 C& u- _又或者佢同另一半一齊上黎啦~
作者: 思韻    時間: 2012-10-18 23:07

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-10-15 01:22 發表   6 |9 c. Z8 s! P$ w1 i" @3 C" m0 b
佢將所有野del晒, 似乎好有決心~
& K5 v; {* U1 w祝佢成功, 以後唔再響度見倒佢啦~( A* p# X/ B4 U. K1 v) c
又或者佢同另一半一齊上黎啦~
, r, L1 {" t1 P, E4 K已經降決問題喇+ a% J8 n% L6 x  p' Q' W1 _0 x; ], w
佢已經接受左我CD,我亦都俾佢見過晒所有野, e' L5 `7 ?: H6 e  j% g7 A
一天都光晒
作者: AliceChong    時間: 2012-10-19 00:01

恭喜哂~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0