標題: 有女友既你, 女友知唔知你係CD ? [打印本頁]

作者: kellychan    時間: 2012-10-22 09:56     標題: 有女友既你, 女友知唔知你係CD ?

我識左個東南亞人既女友, 佢絕對唔介意, 仲幫埋手. 不過可惜始終雞同鴨講, 一般野冇問題, 深入D就講唔到
作者: Jay    時間: 2012-10-22 12:17

咁你就努力練下D外語啦! 加油
作者: kellychan    時間: 2012-10-22 13:01

引用:
原帖由 Jay 於 2012-10-22 12:17 發表   
  y3 ^: w7 @$ G# e4 ]咁你就努力練下D外語啦! 加油
/ o: Q6 D+ r* ^/ d* S6 Y

4 U# _+ I( Y" |9 M  R好難學
作者: mandylieu    時間: 2012-10-22 14:49

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-22 09:56 發表   
% k; |) u5 F9 q8 \7 n! r9 S% b$ u我識左個東南亞人既女友, 佢絕對唔介意, 仲幫埋手. 不過可惜始終雞同鴨講, 一般野冇問題, 深入D就講唔到
& ?. Z* L1 t* c9 b! o5 s& V: I* g' a$ Z8 j$ k
有語言障礙, 咁你地點溝通, 又可以做男女朋友既?
作者: kellychan    時間: 2012-10-22 15:10

引用:
原帖由 mandylieu 於 2012-10-22 14:49 發表   1 X6 m  V! c( s& A7 @% N5 Z' j- n$ S

/ i/ v: [1 k% d. k6 Q0 Z& o& S! y# G$ J( f5 T
有語言障礙, 咁你地點溝通, 又可以做男女朋友既?
5 F$ J" Y  a& U: |+ I) }

! E: U  I( G' N4 k9 Z& v! j佢識一般既英文
作者: karen0129lai    時間: 2012-10-22 23:59

講多D就識架喇~ 我女友係德國人, 我而家都算係識講德語~% p* ~1 H& H8 A" K/ Q& d6 [  k
我地一齊之前佢已知我CD, 完全無問題~ 我地仲成日一齊出街~ 又試過佢變男, 我變女咁出街~
作者: 1677    時間: 2012-10-23 01:56

如果女友都接受CD,真係要好好珍惜佢!
% k" d0 s6 G2 R0 _8 _' f+ A6 d3 V# c! o1 W; Z0 ~
仲可以一齊買下絲襪同內衣,大家關係會更加close!
作者: PRETTYPETIT    時間: 2012-10-23 02:10

你就好,我的ex唔覺意發現我著底底同絲襪,立即分手
作者: kellychan    時間: 2012-10-23 12:56

引用:
原帖由 1677 於 2012-10-23 01:56 發表   & I1 s2 `" V, u# ~3 [! W
如果女友都接受CD,真係要好好珍惜佢!
+ o" a$ ]5 n% R4 B  ^) L; q! E, b2 m) B
仲可以一齊買下絲襪同內衣,大家關係會更加close!
! [3 I$ G2 H* }! _& I$ J$ L* B: Q+ `, o4 T  v, [
外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...
作者: 校服收藏者    時間: 2012-10-23 16:32

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-23 12:56 發表   
- b8 M" }" c) }5 u
# ^& i! s5 E' n; U2 T, X' R( P  ]1 s6 ~6 K0 @
外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...
, `3 n& }0 W! _3 H0 Z1 d/ Q7 m
4 m/ U+ \9 ?  P0 s( ^- }

; ]4 @. _/ M5 w你就好啦我都想呀
作者: tangmo    時間: 2012-10-23 17:08

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-23 12:56 發表   
) @! g1 O6 S" w( f% J! b9 M! _" G8 ~5 m7 r
8 e% j# [" ^- T: ]) U4 i5 C
- ~% ]# y# P' q% r- O
WOW SOGOOD ︿︿
作者: kellychan    時間: 2012-10-23 20:52

因為移左民去外國, 如果係香港應該唔得
作者: karen0129lai    時間: 2012-10-24 06:12

引用:
+ K$ W1 w. R% X# W2 J7 X9 w9 d7 I3 |' y

1 ~" x& k( d4 X2 @1 k外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...
% N+ d) X0 H& j4 K- a* x: v# K; X
- u( N  _* y, H, v. V! z/ J# \0 W哈哈~ 我女友唔可能完全變男仔~ 雖然佢扮男都幾靚仔咁, 但都係似TB多D~ 所以我地成日都"好姊妹" 咁一齊出街多~
作者: silly_fool    時間: 2012-10-26 05:33

嗯....我既女友 其實係我男友 因為佢係CD美眉~; o0 ~% h" B  j) @/ y, d. c
而我係女仔 識佢時都知道佢中意CD 平時都當佢係女友比較多
& E* ^# Q1 l' n$ H$ i# D平時會同佢去街時 會同佢睇女裝 自己上網/行街買野時都會買埋俾佢
. N8 C6 [; Z! S同1個款佢1件我1件唔同顏色 又會教佢化妝 幫佢扮靚靚
; t: q5 |$ \* a好幸福
作者: qqqqaaaazzzz    時間: 2012-10-27 18:14

可唔可以講下你地點識嫁

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0