標題: 德國旅行... 遺憾~ [打印本頁]

作者: karen0129lai    時間: 2012-11-2 10:22     標題: 德國旅行... 遺憾~

剛剛去完德國返黎~ 去左一星期~ 因為係女友屋企, 佢好鬼興奮, 好鬼開心~
; B, l# p5 E9 q, B而我就半推半就咁淨係帶左兩套男裝, 一套formal, 一套Casual既~! R* h$ \1 \8 U& _: Y. g
其餘既就一條短裙, 一條長裙, 幾件女裝背心, T之類既女裝~ 內衣褲就全部係女裝~
0 z# Z. f7 H$ }5 _2 V( H" B! K' o  K: a
返左屋企見過下D屋企人之後, 我地就去慕尼黑玩喇~ 所以係住酒店架~" f- }+ k; S9 P" `  e
之後我就全程女裝~ 去左市中心Marienplatz, 寧芬堡 schloss nymphenburg, 新天鵝堡...
! g& D8 c& G# o( Q/ ^# _果度好鬼靚, 著女裝好舒服好開心~ 又有靚仔鬼仔黎同我地搭訕~
6 U& w- `' _5 {6 m$ H本來影左好多相, 走左個樣之後可以放上黎架... 不過去完拜仁主場就發覺唔見左部相機... / m$ g( ^# u5 B1 p9 Q
好慘啊~ 無左部機事少, 可以再買... 但好多靚靚既相都唔知去左邊個手上啊...
. y% J" q( {# t% H& `好彩無學陳冠希咁, 唔係就大鑊喇~
作者: haruka    時間: 2012-11-2 11:21

去到外地機會就少啲既....
3 u; S' F3 K( i6 s" f9 X$ ]2 r2 [$ m# q
不過做咩呢輪相機咁易出事?我上月玩就係壞相機…
作者: iamonheel    時間: 2012-11-2 11:26

新天鵝堡
作者: BSoD    時間: 2012-11-2 12:20

拜仁唔夠車仔打
作者: applechoi    時間: 2012-11-3 16:39

有無問過球場果邊有無執到?
作者: karen0129lai    時間: 2012-11-3 20:49

問左, 不過佢地話無... 可能唔係球場度唔見... 因為我地之前仲好開心咁去買衫, 可能果陣已經唔見左...
作者: ping    時間: 2012-11-3 21:38

女友知你女裝????
作者: karen0129lai    時間: 2012-11-3 22:37

唔止知, 仲好支持我做自己鍾意既事~
* |/ J, h4 j! E4 ^4 D我地仲會一齊去玩, 去shopping~
/ D& J& k. T6 ]佢同我一齊之前已經知我鍾意著女裝~
作者: xxxg010    時間: 2012-11-4 00:16

德國只愛佢D高速公路,無限速

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0