標題: 校服店 [打印本頁]

作者: boy_uniform    時間: 2012-11-6 23:08     標題: 校服店

除左昌記之外,邊度可以好方便咁買到校服呀?
作者: 檸檬奶    時間: 2012-11-6 23:49

我去咗瘋娼信,誠順法,聯幫(西灣河),蘿沙同埋約室買都順利
作者: FS6573    時間: 2012-11-6 23:58     標題: 回復 2# 檸檬奶 的帖子

有沒有朋友最近光顧健申?
作者: West    時間: 2012-11-7 00:15     標題: 回復 3# FS6573 的帖子

舊年五月左右去過問嘢 , 佢老人家帶住隻金撈賴賴閑咁 , 好似唔多休做咁 從此我就轉去9龍城嫖娼喇
作者: dkdl1015e    時間: 2014-10-26 01:20

和建,話幫女同學買
作者: YukiMinakami    時間: 2014-10-26 02:03

引用:
原帖由 West 於 2012-11-7 00:15 發表   
- l; v, m8 i* O& H舊年五月左右去過問嘢 , 佢老人家帶住隻金撈賴賴閑咁 , 好似唔多休做咁 從此我就轉去9龍城嫖娼喇
) `" b0 z* n" W' |) K" D  t3 S, x# K5 c4 L+ {' g
但係果度較易買到
作者: seifuku    時間: 2014-10-30 00:41

風窗
; p: Z- u! J1 Q+ y7 t' m火車橋* `7 T- \  b) ?- J
T記0 L( x* Z5 |2 N
維記) ]2 F6 T6 J" A/ [6 j. h: r
都好順利∼∼∼
作者: YukiMinakami    時間: 2014-10-31 21:21

引用:
原帖由 seifuku 於 2014-10-30 00:41 發表   
5 W2 y5 T8 [' h) P/ Q% r' d風窗  U) S: D# T  V
火車橋
8 s. f+ ?2 p1 }' T" FT記" P5 r$ P1 `" O8 _3 k( `
維記% @+ k( @- A: R) _: U6 D
都好順利∼∼∼
* x7 J  ~& A: i$ s; z
( J7 D0 {: i8 S/ e; h' `
火車橋難道咁高都順利, 果然好野
作者: dcch1    時間: 2014-11-1 00:24

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2014-10-31 21:21 發表   % D2 L" ?# t2 j% S9 v4 a

9 z( Y" Y% z1 N% p$ r, a  l8 ]2 @9 v/ l  C
火車橋難道咁高都順利, 果然好野
5 B3 L# C3 e$ V  r& {8 h
" D  |" N, r2 `; D
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽

作者: YukiMinakami    時間: 2014-11-2 15:38     標題: 回復 9# dcch1 的帖子

冇買一排真係唔知, 不過依家叫我買我都唔敢, 最怕唔係買唔到, 而係遇到熟人解釋唔到!
作者: dcch1    時間: 2014-11-2 15:54

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2014-11-2 15:38 發表   
( z; H& I: E6 k& d5 S5 t" ~冇買一排真係唔知, 不過依家叫我買我都唔敢, 最怕唔係買唔到, 而係遇到熟人解釋唔到!
0 t* m$ Q+ F8 }$ ~  ]& P. N, w% G+ l( s6 ~# h7 a2 o) ^
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0