標題: 中招喇... [打印本頁]

作者: kaka82    時間: 2012-11-13 01:58     標題: 中招喇...

岩先呀爸呀媽去左食宵夜,我諗住佢地無咁快返,所以就cd出去食糖水同買野飲,但佢地依加返左黎了,我依加坐起後樓梯都唔知點算好/_\有圖  後補。
作者: mnrvid    時間: 2012-11-13 02:31

咁惟有希望佢地快d訓啦
作者: rebecca    時間: 2012-11-13 02:32

吓!咁激!!!
作者: kaka82    時間: 2012-11-13 02:59

仲等緊...  佢地仲要唔關門訓...   我間房 一定要經過佢地間房...  都唔夠膽博...
作者: mnrvid    時間: 2012-11-13 04:32

總好過唔訓等你返黎掛
作者: kaka82    時間: 2012-11-13 04:40

返到屋企喇^3^
作者: mnrvid    時間: 2012-11-13 04:43

恭喜~~~
作者: sunny    時間: 2012-11-13 05:12

你真好彩,恭喜你過到關。期待你的補圖
作者: 小山丘    時間: 2012-11-13 11:46

lucky~~下次小心
作者: luckystarex    時間: 2012-11-13 13:23

0,0 當時情況係點
作者: hellohi    時間: 2012-11-13 14:05

好緊張次激喎,期待講多D聽吓
作者: JoJo1217    時間: 2012-11-13 18:17

. D) Q8 G5 v  v& B* G( R( I; W6 p" U& _6 F
& _- C! V0 Y0 X6 P
陰公 lor , 半夜三更喺樓梯坐幾個鐘 ..... 咁個實Q見到你之後點呀?0 i% j& k& M0 g0 S  s! {* P, `

! g0 I3 g+ h7 S/ y
! z& x' f8 ~+ a9 D2 X+ b  }6 }- n

作者: cythina    時間: 2012-11-13 20:25

劉名等圖
作者: karen0129lai    時間: 2012-11-13 20:42

我好耐之前都試過... 打電話同佢地講我仲未返, 唔駛等我~2 O. [3 |) D/ L3 a; o- T
1點左右佢就訓喇~
作者: seifuku    時間: 2012-11-13 21:38

小心附近有壞人 ∼∼∼∼
作者: shithole    時間: 2012-11-13 23:58

買/借衫....
* V  D  G8 V8 }) v: H8 A\
作者: Ricci    時間: 2012-11-14 00:56

下次要揀啱時間啊,否則領嘢之餘還會被清倉架,gd luck.
作者: kaka82    時間: 2012-11-14 01:00

今日爸爸放假  唔可以起電腦整圖><  所以要聽日/後日 ,,  好慘...我12點半出去... 咁去食左糖水諗住食完,去7仔買埋野飲就返去 所以食糖水無影相... 之後1點打過去話仲食緊野  無咁快返... 咁咪行多陣  之後去左WC  影左幾張相  自拍左幾張..  正當到屋企門口的時候..  準備開門...  聽到入邊有人聲...  O中招了....  咁就拿拿聲好靜咁行到後樓梯,,到坐...  之後坐到2點佢地打黎問我去左邊..  我就話同朋友出去食野...  之後2點3 看更查樓... 見到我坐起後樓梯到  就望住我.. 咁我咪走...  其實我好驚佢認到我..  因為我化唔化妝都0K.. 但琴日因為諗住好快返去.. 所以無化  就驚...之後咪走= =   咁就周圍行  周圍坐...  坐公園坐到4點02分之後先敢上黎....   佢地仲要無關房門訓..  之後諗博一博...最後都成功-____-   今次搞到我真係驚比媽咪發現...  加埋又要捱眼訓..  以後都唔會CD落街食糖水=.=
作者: AliceChong    時間: 2012-11-14 02:05

應該佢地已經知道有D野...
0 n. A5 n4 A7 n  d  W太失敗啦! 妳唔應該再打電話去Confirm佢地幾時番, 食完野, 快快趣走人啦
/ F! Y+ N: j* i# W, d0 s2 w如果情況可以, 私樓有後樓梯, 可以放一D野出去方便自己, 如果唔係, 都要搵一處地方放一D野去方便自己! 由於我唔知你屋企情況, 妳可以想一下如何計劃自己CD出街時既保險計劃, 例如平時帶包包, 我個包包除左手機充電既野, 仲有少量化妝品
# N0 |! ?+ W0 C0 T; E6 b6 V0 z
% R/ R# J+ i' I4 n/ w送一招比妳, 如果將來佢地問起, 妳就話同朋友P酒云云
作者: ydsncan    時間: 2012-11-14 04:40

順利回去就好。半夜嚮公園坐似乎好危險……
作者: shithole    時間: 2012-11-14 23:09

下次着件大褸
- [4 _+ q" B" `# C) Y1 U, X再唔係晌呢度借衫
作者: lance.123    時間: 2012-11-14 23:22

下次打去屋企食野無帶銀包,叫佢地出來救你,佢地出來你就入屋
作者: kaka82    時間: 2012-11-15 00:02

有冇CD姐妹住沙田架?
作者: 露姬    時間: 2012-11-15 02:46

我也來留名等相~
作者: missycnhk    時間: 2012-11-15 21:47

恭喜妳順利回家!
作者: a35526    時間: 2012-12-7 11:39

好緊張次激喎,期待講多D聽吓
作者: miku386    時間: 2012-12-7 11:58

坐定定等睇相
作者: misslady    時間: 2012-12-7 23:23

引用:
原帖由 kaka82 於 2012-11-14 01:00 發表   
7 {) ?. j1 X# P+ S% r今日爸爸放假  唔可以起電腦整圖><  所以要聽日/後日 ,,  好慘...我12點半出去... 咁去食左糖水諗住食完,去7仔買埋野飲就返去 所以食糖水無影相... 之後1點打過去話仲食緊野  無咁快返... 咁咪行多陣  之後去左WC  影 ...
3 x! l; I$ Z% n8 G5 ^8 u
* _$ |) _# ]5 J' `
% a5 Y8 k8 ]  r+ P# p! X7 Q
That's good.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0