標題: 姊妹購物好地方 [打印本頁]

作者: rebecca    時間: 2012-11-16 18:01     標題: 姊妹購物好地方

今日下午到葵芳mtr既葵涌廣場超正呀!
3 V! f, m: W$ q6 F2 l
# ?; J' `0 [$ u3 O( Y" I0 O  u太多內衣,絲襪,女裝,化妝品,高跟,連晚禮服都有: Z4 A% i9 I# [$ K# z- l( z
& L+ z! k5 Q+ G6 R! {2 ]: Z4 d
最重要係走平民化,比女人街同花園街更多選擇
- A( x3 P' ?+ r( |' v8 |# G  e1 I1 m0 G$ U! L7 P/ u: y- Q
不過真係太多人喇!等下星期小妹早D去十點到8 h5 i3 ^8 s' y0 h; h5 P3 [0 P$ a
1 i9 B/ d) ?- R! D
應該可以買過痛快!
  }3 N$ B1 R5 b; p9 U. @
4 L/ v7 C$ w$ F) U8 G& l% ?希望呢個小提示幫到各位姊妹啦!
作者: angela_fung    時間: 2012-11-16 18:33

謝謝分享! 超想去但因為某D原因暫時唔買得野...
作者: willy    時間: 2012-11-16 18:41

葵涌廣場係有唔少好野, 但係因為我有唔少親戚住個頭, 所以唔方便去買........
作者: kkmonster    時間: 2012-11-16 19:41

yes
8 s; ]7 H; x, u3 W; }that center is good
% x0 J& h& ~! i; A2 V' e) ?$ Tmany clothes
作者: iamonheel    時間: 2012-11-16 20:13

以前成日去買模型
5 ^, |% P0 f  Q; o! x* m
) }0 i: F4 V3 ]- p. N/ L- {7 l2 eAnyway 葵涌廣場絲襪比較多 衫就只係旺中貨色
作者: wolford    時間: 2012-11-16 20:26

十點D舖頭都未開
作者: rebecca    時間: 2012-11-16 20:41     標題: 回復 6# wolford 的帖子

吓! 十點都唔開
作者: rebecca    時間: 2012-11-16 20:43     標題: 回復 5# iamonheel 的帖子

係呀!走平民化嘛
作者: milkcow    時間: 2012-11-16 23:28     標題: 回復 7# rebecca 的帖子

是的,要到十二點半才全部開門
作者: athl27    時間: 2012-11-17 00:12

以前有幾間晚裝舖頭架, 依家得番一間主力做姊妹裙.......
作者: wolford    時間: 2012-11-17 00:44     標題: 回復 7# rebecca 的帖子

十點你去出手機就得, 開晒起馬十二點幾一點, 星期日可能會早少少, 不過依家咁多大型連鎖店, 好多都乜都有得賣又平, 最重要有我地size, 所以都好耐無去葵涌廣場
作者: 倩倩盈    時間: 2012-11-18 22:43

都几好提议,等我下次都去香港shoping先得
作者: missycnhk    時間: 2012-11-20 01:35

葵涌廣場隔離個新都會廣場都仲有好多,特別係內衣,不過我最鐘意都係行地下個間唱片鋪,好耐之前葵涌廣場都有至少兩三間唱片店,今時唔同往日,依家的人聽翻版多......sorry又越講越遠.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0