標題: (緊急)我真係癡左線 [打印本頁]

作者: 1388    時間: 2012-12-8 02:11     標題: (緊急)我真係癡左線

話說岩先心血來潮+ G1 p6 G! P  `1 O8 r5 v
著起我套現代上床滾下床單
1 |) }; [; \: s8 [" Y5 D滾左半句幾鐘
3 z6 w7 @: ^( Y# h點知唔知做乜鬼; s5 ~+ S% ~# W  k& l0 ~. E/ V
鬼陰眼咁衝左出去客廳, u' ?0 X! f5 j3 A, o
我同我呀媽四目相投
$ c: K1 [( F" B1 B- i5 k+ r' P跟住比人捉住左問話: c7 r5 P4 f" ~) t8 m$ b
我同佢講話係因為讀書壓力大) d' l' [1 b, q0 L) k6 I
先想話買套野番黎著黎' y; l% q4 ^) U' X9 `
逃避現實一番
  z* N& D( I/ J6 A+ i# g. }跟住我地傾左九個字計
$ T  h5 Y) h- n+ k) H. S表面上我呀媽好似好同情同埋理解我咁+ Q% D; E8 g5 O% c  c: j1 R
話我辛苦。。。咁
7 A1 M) o: V5 c- ?" M3 D唔知佢內心諗緊啲乜野呢
. B2 ^2 s1 z( m有冇人可以話比我聽
/ p0 X* g6 y# [" m" B, S等我同佢講左佢會安心啲
; ?, C3 f4 z* w& ]申報 我第二次比佢捉到我咁著住女裝
: u8 Y$ B$ s2 }$ H( R' P麻煩各位幫我諗諗
% r# [9 ~" S7 a+ d1 E) d, E# K7 c; y通常遇到咁既情況各位會點解決???
作者: prettyin1224    時間: 2012-12-8 07:41

都唔係第一次啦…唔需要驚, 你媽媽都應該估到的了
作者: prettyin1224    時間: 2012-12-8 07:44

你直接同佢講,唔知點解好想著女裝就 ok 了,你解釋都無用,女人個心點諗就點諗,索性講好想著女裝就得
作者: 1388    時間: 2012-12-8 08:49

同佢傾左好耐
8 P' Z3 ^  D. x) P2 X3 X7 `佢好似暫時冇同我老豆講
# i9 K; I* y& U  I. B比我老豆知道就比較麻煩
  y' J: K; ~% O' O  c$ f不過我呀媽同我老豆都冇乜兩句" I* ~4 l" j* o, _: Q
希望佢唔好啦, o" Q3 _% S* E7 j' M- u
Ps 我呀媽一朝早就將我套現代掉左π_π
1 w7 f8 M$ j8 U/ q我諗佢都會幫我守住秘密先既
# f$ e8 O% R$ y" b$ g0 E  Y7 |重有三套唯有拎番學校放響locker! _. m& B' t" W" C2 g0 W
Keep住先* x( u( [/ o, X6 F9 x# d6 y5 {; D8 {
等風頭戈勢冇咁緊先可以再著過8 e* E. V$ `- J) ^
唉 我個時都唔知點解會咁做% l5 B" w1 g& m9 b. j
完全冇乜印象我點解要衝出去客廳π_π2 |3 U3 U1 ~* N+ E/ D% @
我唔出去真係完全唔會有事
作者: prettyin1224    時間: 2012-12-8 08:57     標題: 回復 4# 1388 的帖子

真係建議你坦白,同佢講唔知點解會咁,你扮下無知,可憐,可能你呀媽反而唔會咁樣,但你如果不斷比佢感覺係作藉口去扮女人,佢會覺得你變態了…
作者: prettyin1224    時間: 2012-12-8 08:58

不過如果唔可行就算啦…
* |, p/ i( e1 u: \. K  k) j始終我都係以我自己既經驗來講,, i0 D4 H' q& Q) S0 d& S) _
我自從參加了某個節目,
/ w! h8 v0 e( w# @* G 全世界都知道我是CD 了
作者: 1388    時間: 2012-12-8 13:59     標題: 回復 5# prettyin1224 的帖子

唉 唯有見步行步啦/_\+ Z1 E; k+ T* H& c
如果有部時光機2 c* V; W  k. I
我真係好想番番去未出事個時; j5 o( K/ c: z1 j$ c
拉住自己 唔好咁衝動...
1 _  X0 E5 ~3 C+ Q8 `8 `/ U7 s我出事個時重以為自己發緊夢
作者: 殷可怡    時間: 2012-12-10 17:57

很好, 索性跟母親坦白:多個女兒不好嗎?* o! ^5 r! p! i+ G2 S% U" \: X
呵呵
作者: kitkit425    時間: 2012-12-10 18:55

你講比你母親大人知 睇下佢比咩反應你先再睇下要點做

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0