標題: 同意男人著絲襪?? [打印本頁]

作者: yangkang035    時間: 2009-3-5 21:23     標題: 同意男人著絲襪??

大家覺得男人著絲襪系點啊..如果你系女人會對著絲襪噶男人有乜看法??
: P. d  W4 B! x% P( a2 I9 P7 {如果你系女人會中意著絲襪的男人嗎??  V. A9 E! a9 P$ c6 \0 R
女人會贊同男人著絲襪嗎??& J1 ^' ~' o; G& U9 K7 l
女人們還是認爲絲襪只是女人的東西呢??
! q- h$ a# C4 @( a8 t3 s我都系男噶,都中意著絲襪噶..
. Z2 B4 W/ ]$ S# m6 t  v* H請大家,發表一下意見
作者: yangkang035    時間: 2009-3-5 21:24

本人就認爲不是什麽大問題..拉
5 D6 M" o# d- A喜歡就喜歡..
( L9 R1 Z0 g' c0 f/ _絲襪沒有說過只是女人的
作者: 小飛熊    時間: 2009-3-5 22:17

穿絲襪不但美觀又有功能性.......不應該侷限性別
作者: sghk_abcd    時間: 2009-3-5 22:43

喜歡就是喜歡
作者: krvi    時間: 2009-3-5 22:58

作者: pantyman    時間: 2009-3-6 01:21

應該找男性名人穿絲襪,帶出男人穿絲襪潮流。
作者: 楊乃武    時間: 2009-3-6 05:48

絕大多數女人都唔會鐘意男人著絲襪
2 i# ]; q* @. f1 m# r: {淨低嘅絕少數女人分兩種
# _3 x; K: w3 Y6 I一就係諗住你貪過癮% v) Z# C# Q: E9 K/ D# X' p
二就係費鬼事理你
7 H1 x, G# I/ t( J/ l7 h我今年同埋條女過年返大陸
5 z5 v- W. }* W3 C& ~  _凍到五肢都彊硬哂咁滯* l- ?& s7 b: {, ^
佢見我咁就叫我買多件衫著
* I5 N8 D) f( @) N5 D我就同佢講,我唔係上身凍而係下身凍
6 X5 O  t2 @/ j. M( [之後佢就話同我去買條厚D嘅牛仔褲. T) h: c$ |3 H" f# V4 B2 ~4 |, `
我就話喇,牛仔褲厚極都有限啦, Q: b/ z1 o! g: G# D2 A, w6 L
咁佢話買條燈芯絨褲會暖D
, L$ V; T1 N3 F& K我就話著燈芯絨會身痕$ |; q/ L5 r0 [& \' u1 ]& D
跟住佢又話買條保暖褲- m" y) w2 K. Y
我就話去睇下啦
$ w. Q2 f; o' T. x' M咁去到賣內衣果D舖頭度
* e$ ]7 T, S8 n2 i1 k4 u叫人拎左兩款保暖褲出嚟. X; L- z* c) i( f; t2 P
我就講呢D褲係好保暖,不過彈力唔夠. ^( M5 Q# y/ P. I
著住兩條褲.如果入面果條唔夠彈力
5 H9 Q+ e1 h7 c3 d行路同坐都好唔舒服架+ ]8 U5 D; b( @2 R0 Z+ l  \
與其著呢D褲,不如買襪褲仲好啦2 t2 y$ t8 w- {9 A, s/ i9 a& F" y
彈力又夠,又一樣保暖,而且行路同坐都無保護褲咁唔自然啦! w0 o+ Y9 W$ |2 r4 W+ N( f6 \0 E% R
跟住我條女就叫個女仔比條黑色厚襪褲我1 o& r4 ?; A2 l, C1 o1 w8 [
點知個賣野嘅女仔好唔識趣話呢D係女裝野嚟喎. P& m7 y, k# }  n3 _; V3 O
咁我就同佢講喇,凍起上嚟乜野都要著架啦,話知佢男裝定女裝咩
6 y1 a4 T, m5 k& F最緊要著左無咁凍又唔會唔舒服就得啦
1 Q- l1 b2 Y* `) Z5 D我條女就拎左對黑色厚襪褲比我,叫我入更衣室拿拿聲著住佢
( B5 D7 H' x" }$ x# p我就入去著絲絲,佢就幫我比錢
9 p' G& ?1 u" r9 B4 \不過佢都唔係咁鐘意我著襪褲架" J( d9 X3 h( v9 r3 D" M
所以要著都只可以喺天冷果陣著
% c+ F. I9 t) C/ c而其他時間我都係只可以等佢唔喺度先著得咋
作者: aanandamayi    時間: 2009-3-6 12:01

去寒冷地方旅行,絲襪係我必備物品。
作者: thomas0505    時間: 2009-3-6 20:57

無什麼問題WOO,至緊要不是太沉迷之後去非禮女人,犯罪咪得LOR
作者: ringo2ph    時間: 2009-3-6 21:15

不用想得太多...要著就著, 我日日都著, 我不影相, 如不信就算了...
作者: yingkit2008    時間: 2009-3-6 21:24

絲襪都係襪既一種,唔明點解男人著就比人講。
作者: kevin428    時間: 2009-3-6 23:10

絲襪這東東還是男人先穿的呢(去看下歷史)
, X+ K- R- I* f1 G/ d2 [! x但不知為何演變到現在變成女人在穿嚕3 O$ I/ X6 Z3 q: O1 N0 G8 k
所以不應該區分男女才是
5 p- F5 E% `6 C9 t我冬天會天冷也會穿厚絲在褲內
$ B& `1 J6 G. s7 M$ [# H- D4 m8 P亦有女性朋友(大陸人士)不會覺得有啥不妥
6 t7 C# d) M9 N3 e3 z" D( i) A' u反而我覺得臺灣和香港的女性就會覺得較奇怪吧3 P& q* T  z+ u1 {8 D  j% M
短期間要改變她們可能需要有力人士或偶像團體支持才行
! X: P4 T* V: N* m* C3 l" ?! T. j但我相信這一代或下一代的年輕人的接受度會比較高
: E( Z* t. m" _  q6 C7 s所以捏# @" p- B: D) i# n5 `. L2 B
男人大大方方的穿絲襪出門之日指日可待嚕!  
作者: chanying19    時間: 2009-3-7 01:25

絲襪又真係幾好著.....
作者: yangkang035    時間: 2009-3-7 13:32

女人就以爲是她們的東西..# d; W% ^5 o4 m  w* R
真想去開個絲襪派對..大家一齊絲絲他
- _) `- W, X; Z2 E$ @" ?' V女人有什麽權利說是她們的東西呢." F. `' z/ N) ~& z" b
絲襪..沒分男女的吧
作者: 1677    時間: 2009-3-8 02:53

男人有腳,所以要著襪* k4 ~) j2 v5 }1 b
女人有腳,所以要著襪
6 P7 y: [  S1 K5 J
% f% u& c9 A& D: q* @( _5 k  x短襪係襪,長襪係襪,絲襪都係襪
' |# f2 o+ `9 [  _咁點解男人唔可以著絲襪?
作者: 520myh520    時間: 2009-4-1 17:52

男人为什么不能穿丝袜.男人穿丝袜又不犯法.
作者: lands520    時間: 2009-4-3 18:50

引用:
原帖由 kevin428 於 2009-3-6 23:10 發表
: a' @. f' a: p  c, u! {5 }$ }絲襪這東東還是男人先穿的呢(去看下歷史)
' `6 i4 b8 ^" o* r# G* m, r0 o2 R* f但不知為何演變到現在變成女人在穿嚕2 b2 T5 i# b3 [9 `" a6 H
所以不應該區分男女才是
- }5 A1 j2 u# i1 Q8 q我冬天會天冷也會穿厚絲在褲內* w* q/ [" @& D$ E( g, O) J
亦有女性朋友(大陸人士)不會覺得有啥不妥) {  K/ s- R3 s# \
反而我覺得臺灣和香港的女性就會 ...
3 e1 V0 _% F$ [) N其實高根鞋原先都是for男性的
作者: wilsoncomm    時間: 2009-4-4 01:31

其實依家係外國真係有男裝絲襪架,只係香港好少地方有得買而且價錢要成二百幾蚊一對。
作者: wilsoncomm    時間: 2009-4-4 01:35

如果呢對本來成二百幾蚊既男裝絲,依家降價到三十蚊對而且香港有好普遍地有得買。會選擇買男裝or買番女裝絲蚊呢?
作者: chanying19    時間: 2009-4-5 00:24

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2009-4-4 01:35 發表   w' |5 q# @/ F8 S
如果呢對本來成二百幾蚊既男裝絲,依家降價到三十蚊對而且香港有好普遍地有得買。會選擇買男裝or買番女裝絲蚊呢?
8 e" @  [2 Q# F! I8 I6 H$ o& c
! z; a" W' }7 B+ R9 Z我會選擇買番女裝既....因為男裝沒四個骨絲襪~
作者: xcherie    時間: 2009-4-5 11:01

喜歡就著啦~~哩佢咩咩~~
作者: 心絲絲    時間: 2009-4-8 11:06

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-3-6 05:48 發表 6 Z! X1 R7 U2 _
絕大多數女人都唔會鐘意男人著絲襪- @/ v: Z4 P, M, O& x' o6 e3 E
淨低嘅絕少數女人分兩種8 V7 H0 Y5 n4 t( V( S2 ~/ u
一就係諗住你貪過癮; H. Q8 i  T* S2 w8 }9 c' N
二就係費鬼事理你
  A/ E1 I* a  J1 D4 Z2 r我今年同埋條女過年返大陸9 l) H) K5 o4 K  F8 t9 o
凍到五肢都彊硬哂咁滯) z  x0 m  k" j( z9 I
佢見我咁就叫我買多件衫著
8 B# q" Z+ W) Q& Q) F* I我就同佢講,我唔係上身凍而 ...
5 K8 S' N1 I& X* h) U怕凍係最好理由,借口,,我都係用呢招,再比佢知多啲
作者: 心絲絲    時間: 2009-4-8 11:08

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2009-4-4 01:35 發表 3 @3 m2 P( S- q& v, J5 V2 [  p
! O' y9 K5 x2 G8 `女仔襪靚啲呀
作者: benbenben140    時間: 2009-4-11 03:13

我係男,都有著絲襪,但係屋企人唔知,仲係學生
作者: BSoD    時間: 2009-4-13 21:09

Exampli Gratia:5 f0 m+ ]  H* Y' n
/ ^5 Y$ S# [2 {0 D: B3 x, B0 n
9 W. \) d; Q8 [0 L) S

作者: markus    時間: 2009-4-14 18:55

想著就著 6 k) d- P+ H0 ?% H' w
好多人都會丫
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-17 22:48

男女裝都應該要買返D, d: T3 N5 y3 G4 N
話哂都係絲襪6 I/ Y/ D7 G7 B7 t* h
買買下著著下就無話分男女的了
作者: garylee    時間: 2009-4-18 07:48

喜歡就喜歡..鐘意就鐘意嚕@@
作者: 247160255    時間: 2010-1-27 09:57

不用想得太多...
作者: akina    時間: 2010-1-28 03:21

喜歡就去穿吧,不用理人家說什麼
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-1-28 03:37

女仔著男裝衫都唔會有乜問題啦!
作者: 李慧儀    時間: 2010-1-28 04:05     標題: 回復 1# yangkang035 的帖子

大家要知道絲襪是男人設計給女生穿的....所以在絲襪物料上是不一樣而已.....都是襪....只不過是由以前都現在絲襪只給女生專利而已....所以對於男生穿絲襪...我認為是沒有問題....
作者: xup654m3    時間: 2010-1-28 07:03

我都穿在長褲哩!!
6 h% z5 q/ `2 ?4 J4 t& R9 a  _; H" `我期待男生可以絲褲襪外穿的那一天!!
1 a% k* w0 p2 e而且~我覺得我的腿~還比很多女生還好看....
作者: anbeibei    時間: 2010-1-28 08:09

作者: jcnoriko    時間: 2010-1-28 23:23

My wife agree to me for wearing the pantyhose everyday. I thanks to her
作者: huhwt    時間: 2010-1-30 11:24

其實冇必要分男女裝吧,反正人地都分唔到架啦
作者: 776439    時間: 2010-1-30 12:30

喜歡就穿不用管別人怎麼看
作者: stanley    時間: 2010-1-30 22:12

只要有腳,男女都要著襪,絲襪亦都一樣.
作者: KC123    時間: 2010-1-30 23:05     標題: 回復 12# kevin428 的帖子

男人著絲襪係係16~17世紀的哦~
作者: ringo2ph    時間: 2010-1-31 10:51

男裝絲襪雖然已經有了, 不過不能著出表面, 只有停留在著在褲裡, 可能因為東方人比較保守掛, 期望有天改變
作者: tansuozhe999    時間: 2010-1-31 12:43

作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-5 12:11

喜歡就喜歡..9 |3 p, }# p; a6 f2 ]0 |
絲襪沒有說過只是女人的
作者: tracyko2009    時間: 2010-2-5 22:09

我唔明..但係都好鍾意..
0 Q% x: j4 p1 Y- E應該要平等...$ D' ^, i1 a3 ^5 t! c; ?" \( K
( O7 ]( S6 f4 G* I3 z; P. A
或者只有男生先好著絲襪.. 女生唔可以
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-7 16:57

不用想得太多...要著就著, 我日日都著
作者: sghk_abcd    時間: 2010-2-7 18:26

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-2-7 16:57 發表   
$ l5 f9 ^- B/ c; Q不用想得太多...要著就著, 我日日都著
' l9 b) w* v( c# r( m5 Y反正著係褲入面,要著就著
作者: 小怡怡    時間: 2010-2-17 21:21

我覺得 穿或不穿 是個人意願 就像衣服一樣 只是造型不同而已
1 D3 W8 i; C. u
5 j4 o+ i( H# a* L3 e  x3 x0 I用於表現自己是很不錯 不過不要太過張揚就好 就像女生穿太花俏被說騷一樣9 c- o& @$ I, X5 N2 q

; l/ H) I1 U% s; ]# Z個人的觀點不同吧
作者: iloveevanna    時間: 2010-2-22 03:56

絲襪本是給男人著的 後來才顯變成比女人著
作者: 古惑仔    時間: 2010-3-1 10:40

我本人,唔同意男人著絲襪 - G; l. B! R+ v6 o5 {7 N
因為,會無咗絲襪既美感
作者: pwt5551    時間: 2010-4-14 18:45

我每天都有穿絲襪的習慣.晚上都穿絲襪睡覺.
作者: candyee    時間: 2010-4-29 20:28

呢個問題有排討論......
) m# v* G. E7 `其實做到女人最好
作者: xinyi1193    時間: 2010-5-1 13:32

同意男人穿丝袜。呵呵
作者: eileen    時間: 2010-5-26 17:13

本人認爲不是什麽大問題
作者: billy99    時間: 2010-5-26 17:17

完全冇問題!!
作者: iloveevanna    時間: 2010-5-27 06:39

其實我覺得男性著左絲襪後,可以凸顯腿部既肌肉,好man
作者: kevin428    時間: 2010-5-27 07:29

現在已有男性絲襪了啊
- j/ W2 o& t. ~" `- K$ A/ y. _只是會穿絲襪的男性其實很多) o' w  K" d: [& p
但真正穿出來的很少" _/ I0 b$ `7 X6 f0 K
兄弟姐妹們" j1 U5 H$ ^; P# l, b
大膽的把絲襪穿出街吧) D, `1 a! u9 Q1 u* o7 b1 g0 ~7 R
有各位的勇氣2 B. h% ~2 |7 n$ M6 J# {8 m& r% g
才能讓這世界對男性穿絲有所認同啊
& x5 \4 ]& c8 h% x也就見怪不怪了
作者: pantyhosetalk    時間: 2010-5-27 13:14

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-27 07:29 發表   
2 [% `% @$ ?8 ]: l  o8 O! A5 B現在已有男性絲襪了啊3 i# Z7 f: O) U. b
只是會穿絲襪的男性其實很多
3 C& z9 |9 e4 k$ n1 L9 |, W5 L但真正穿出來的很少
9 Z% D, h" a: x兄弟姐妹們/ K4 H) V2 ^9 v' @% V' V
大膽的把絲襪穿出街吧
- F( e/ L  H4 m有各位的勇氣
1 T' q; ]- w$ s7 }才能讓這世界對男性穿絲有所認同啊2 g. N1 i9 R  J$ T
也就見怪不怪了
$ X, V: o0 G; Z: O( `7 M; f/ g" C5 ^
2 l" [. n& N% A6 N: e, m' m
I always show my legs in pantyhose in public. it is very cool.
作者: siyu77    時間: 2010-6-8 00:30

不是說絲襪就是給男人發明的嗎,,,,
作者: nuwkov    時間: 2010-9-1 13:55

都不過係世俗lor,我自己都穿,不過阿媽唔支持。出來之后只要方便穿起,一般都著。3 a; W5 D3 z  e* m8 L
講到底咁穿又有乜所謂呢,唔係怕人哋會有想法,我想平時出街都系咁穿了噶。
6 l$ C9 l& S4 t/ \( Np.s. 我以前真系有直接穿絲襪中褲出過街,搭短褲出去跑過步。只要夠低調,其實無幾多人會去注意。就算見到,又邊得閑理,都不過系咁。
作者: pkyipty123    時間: 2010-9-4 15:22

講真我好妒忌女仔有得著絲襪..
作者: hosetalker    時間: 2010-9-4 16:35

I agree and like
作者: vanmay    時間: 2010-9-26 15:21

以前在歐洲男人是穿絲襪
作者: baby123    時間: 2010-10-5 09:03

樓主你知唔知絲襪發源地邊度同咩性別先?+ x' {1 x) n- B- f0 v

( a  ^! w, Q2 j! v- `& t4 @同你講系男人穿絲先 同埋系法國古時開始5 Z! E( V, c+ o8 _% ^

; W1 E9 G8 M' {. r( {) g只不過時代唔同左 覺得女穿絲好睇D冇男人咁粗獷條腿 : l9 `4 Z2 g* i( p+ q% u" U

4 g+ [9 k+ Z% A所以E+先至系女穿絲的潮流
+ y" L9 ?+ T6 ]8 C  @
% L* h- T" I* `- k# n6 L; u/ z7 R+ W. h4 z以下呢個時代系最早
# G$ F: ?( y1 B% n+ y  r' |* Q' B% X) Z6 e$ R! z. T, s5 E9 P: s4 J
其實男人穿絲襪或褲襪並非今日才有的新鮮事,早在16世紀,法國宮廷及上流社會已對彩色褲襪癡迷,而主要的穿著者就是男性。按照當時的時尚,男性們習慣大方展現穿著褲襪的大腿,並認為這是一種象徵。
$ B' M! D; v7 c' @; O2 @
: k2 ^8 m7 ^: Y" b[ 本帖最後由 baby123 於 2010-10-5 09:06 編輯 ]
作者: CECI    時間: 2010-10-9 02:03

應該!點解唔應該!
作者: alan009    時間: 2010-10-16 00:01

絕對接受唔到!!!
作者: lucylau    時間: 2010-11-14 11:08

冬天就梗係要著黎打底啦
作者: mercury1    時間: 2010-11-20 08:33

問題係腳毛
( B' ^$ b5 k( m" c5 U我絕對接受唔到一個生滿腳毛嘅女仔著肉絲.,我見過.,真係好嘔心% S* S' y5 n+ Z8 k
返過來D女仔見到男生D腳毛著絲襪.,會一樣係覺得嘔心
4 V* d2 I7 t! \, o3 U賣廣告的男人都係冇腳毛的
作者: michael2011    時間: 2010-11-20 19:32

同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意
作者: evermyth    時間: 2010-11-20 19:48

同意x99
作者: CEO    時間: 2010-11-26 17:31

完全支持, 快D興起就好了...
作者: 疾風怒濤    時間: 2010-12-3 00:31

我唔覺有問題, 重點係正常交易, 唔好做犯法事情.
作者: evermyth    時間: 2010-12-3 00:47

沒大問題,非常支持
作者: wing1971    時間: 2011-4-11 13:22

我真係好羨慕女仔可以光明正大著裙, 著襪褲,# d* ]! d' Y2 c+ ]! }
我地就要偷偷摸摸咁著, 真係唔公平............
作者: palpall    時間: 2011-4-12 10:04

我都只系敢着系长裤入面哦
作者: chanjoey919    時間: 2011-4-14 07:33

唔影響人都OK
作者: blackpantyhose2    時間: 2011-4-16 02:38

喜歡就是喜歡
作者: hm122    時間: 2011-4-16 13:22

沒問題吧,又影響不了其他人
作者: KOSMOS    時間: 2011-4-19 09:21

其實現在沒男人著, 是因為以現在的審美角度, 男人+絲 是很傷眼睛的...! {6 N4 y! R3 l" C( H+ S
腿毛, 粗腿 都是最基本的問題....
% v9 \( o9 Q0 F) s, I) r; P* E  B( D& c( d
大家看到男生穿得好看的, 大多數是作中性打扮, 腿不會粗也把腿毛脫好的吧..: x+ T! x$ y- V' y( c

- ^1 F/ t4 u% G9 _6 O2 I而且就算腿很美, 整個人沒配套好, 也是不行...
7 n* q  ?; [: O( I( a* [& U- Q, r# W" c5 h
結果難度就更高了.
作者: cruiserSSC    時間: 2011-4-25 13:45

丝袜又不是女人的专利,男人凭什么不可以穿呢
作者: tdtiger    時間: 2011-4-25 16:00

其實最近系歐洲時裝發佈經常都可以見到男裝搭配絲襪 有小品牌也有高端大品牌 0 v9 z# j; N: o% \, o% b& M
無論同唔同意 絲襪離男人將會越來越近。
作者: macymacy    時間: 2011-4-25 16:27

絲襪這東東還是男人先穿的呢(去看下歷史)戀之天地% M( o; K+ w: c. p, r& ~% d( ?; x/ X4 B0 T4 v( P
但不知為何演變到現在變成女人在穿嚕
# O: O: D; L( |" L8 ~" {; G; _6 t9 v; W( bwww.cdtv.coms.hk所以不應該區分男女才是2 F" n. U- E- W1 Y' |6 a
2 B, X% H( s, W戀之天地我冬天會天冷也會穿厚絲在褲內
6 x+ K) j( n3 j" c, _: X1 D/ A  |" O$ q# U$ Fwww.cdtv.coms.hk亦有女性朋友(大陸人士)不會覺得有啥不妥+ \$ ?5 d1 L: E4 \2 x3 O0 c! k5 Q
4 F% X0 y3 e1 X5 k7 e反而我覺得臺灣和香港的女性就會 ... 變裝 | 戀物 | CD | 美女 | 美腿 | 絲襪2 _) {; `6 a3 L+ x+ l9 {
/ A0 E# U; _  `, L& ]% Z* Y其實高根鞋原先都是for男性的x2
作者: olkugen    時間: 2011-4-27 00:32

I think it's OK for man or woman!
作者: brhs    時間: 2011-4-27 13:10

man wear pantyhose can't be wrong....i support man wear pantyhose
作者: hm122    時間: 2011-4-29 19:36

男人有腳,所以要著襪# Q6 f7 `# j  F9 D+ n( f
女人有腳,所以要著襪短襪係襪,長襪係襪,絲襪都係襪3 b- m, P8 M* R3 P+ s4 Q
咁點解男人唔可以著絲襪?
作者: fung2006    時間: 2011-4-29 19:57

絲襪係中世紀男性貴族專有的0 Q7 @9 y+ x3 X
只係隨著時間而令女性可以著,) H9 M( y8 s" k1 H
; M' n% ^9 E" d, ]% q
但因此男性唔著得就好奇怪
作者: hosehose    時間: 2011-7-23 09:33

No problem if you like to wear.
作者: ddar45    時間: 2011-8-13 05:07

嗯~重點是穿了好不好看吧= =0 s; z- r1 ^0 u
如果穿了跟女生一樣好看那就沒話說
作者: silly1234    時間: 2011-8-16 00:24

鐘意變裝O既多數鐘意絲襪,鐘意絲襪未必一定係鐘意變裝
9 E  j. h3 E0 K; T: t; W; Q' p
我就係鐘意絲襪但係唔鐘意變裝
作者: mmboy    時間: 2011-8-26 12:39

可惜天氣不冷. 小了穿絲的時間喔
作者: feecoot    時間: 2011-8-26 19:07

只要舒服喜歡,就是一種疏壓的方式
作者: z7309    時間: 2012-12-19 18:56

其實男仔點先可以有襪褲呢??????????????????
作者: kkmonster    時間: 2012-12-19 19:23

我覺得著得唔太樣衰D 人就最好唔好指指點點# y) I: J  Q" c8 T
男女都係
作者: kilaz    時間: 2012-12-20 01:12

超戀絲的~~~~~~~~
作者: ringo2ph    時間: 2012-12-23 16:28

我不理可不可以,我喜歡而且天天著,著在褲裡不用人知的,亦不需要問,而且時裝也開始不分性別的了。
2 ~- [' U  f; I4 W' Z, I, d而且男人也可以著legging,只要你夠膽吧。
作者: ydsncan    時間: 2012-12-23 17:48

其實我覺得都要睇著得好不好睇。3 X8 v- Q, o+ _+ L
有啲姐妹雙腿纖細,著起來好好睇。. O& |" s* j' n
但好似我小腿粗,有肌肉,睇起來就好難睇。
* m% S* K9 d% y3 J2 M* \
! U! s- B# o+ j最近日本男裝潮流雜誌好似都有過大短褲內搭絲襪?睇起來都 ok 喎。
; Q# h" L! ~2 n( |5 F不過最後都係睇你自己著唔著得出個「順眼」 look。
作者: hi0383    時間: 2012-12-23 20:51

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2009-4-4 01:35 發表   
' `% ?# i1 n6 H- q$ |如果呢對本來成二百幾蚊既男裝絲,依家降價到三十蚊對而且香港有好普遍地有得買。會選擇買男裝or買番女裝絲蚊呢?
: F# c* h2 ]/ F' K1 i, z% V8 R
, ?- Y8 E! |9 y+ s* _. w 如果質地一樣
( U8 _3 S. e) j男裝舒服D

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0