標題: 做女人就是可以橫蠻無理? [打印本頁]

作者: mandylieu    時間: 2012-12-18 19:26     標題: 做女人就是可以橫蠻無理?

今日在超市遇到一個女人, 衣著光鮮似受過教育唔係市井師奶, 顧住煲電話推住架車仔塞住條路, 當佢發現阻住我之後, 雙方停低, 我忍唔住搖頭噗息幾下, 只是用咀唇"即即"幾聲, 無用語言.  個女人唔順氣即時向我發難, 講了幾句後佢彈開老遠, 然後對住我出言侮辱我, 又怨間超市cheap, 我出言跟佢理論無用任何粗言, 佢反而當眾用粗口鬧我.  人善遭人欺, 佢深知好男不與女鬥既道理,所以就肆無忌憚咁對我, 再嘈落去佢甚至有可能老屆我非禮或打佢, 總之就永遠都係男人蝕底, 即使現場有閉路電視及目擊證人都係咁話 , 0 w( F$ P1 E) g/ _* z% _

! h3 G0 T4 t# E% w: N呢個世界就是太多呢類賤人
* W; z% I* F. [3 O$ w- \1 @' ~& u# r- v# L, P) @
作者: bbalice    時間: 2012-12-18 22:06

你估剩係得女係係咁男人冇?
作者: mandylieu    時間: 2012-12-18 22:21

引用:
原帖由 bbalice 於 2012-12-18 22:06 發表   / x* j. B  L7 [
你估剩係得女係係咁男人冇?
% C- s# E4 u9 |- Q( k$ n+ j
4 d' l: i: w/ w5 J  r) s+ k
問題係女人識得利用好佬怕潑婦既優勢, 嘈起上來佢地就會煽動旁邊既人話男人哈女人, 又用大叫非禮既威嚇來處於優勢, 即使道理根本唔在佢地那邊
作者: RNOE    時間: 2012-12-18 22:38

她可能很大壓力隨便地找人出氣
作者: angela_fung    時間: 2012-12-18 22:42

樓主醒目! 呢D女人真係會屈你非禮嫁
作者: prettyin1224    時間: 2012-12-18 23:20     標題: 回復 1# mandylieu 的帖子

完全正確,女人就係咁既動物   只有毒男先會維護女人
作者: kitkit425    時間: 2012-12-18 23:20

完全唔洗理佢 冇品人大把 佢又比唔起錢去請工人去買野 講野講到扮有錢咁 叫佢晒氣啦
作者: bjtommy    時間: 2012-12-18 23:44

ching is so poor, but not all woman is crazy right?
作者: ashleyashley    時間: 2012-12-19 08:06

唔駛同果d野蠻人討論~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0