標題: 回顧 [打印本頁]

作者: karen0129lai    時間: 2012-12-28 21:07     標題: 回顧

睇返我自己D資料, 原來我係27/12/2009第一次黎呢度架~
+ e# j  D/ a) g- v# W2 y  L3 V  z2 d
話咁快就過左三年~ 由一開始成日影相, 本身真係諗住死就死啦~ 俾人知咪俾人知囉~ 更有諗過出露面相...
- U/ x) l* I6 v2 [) V* z
* ~9 Z: {# [# k3 G5 r$ O7 X本來經過兩年努力做運動keep fit, 瘦左同勤力護膚之後, 2011年元旦日準備左張影得ok既相, 可以露面俾家見下架~
( J, m- y; C6 m2 g- j不過果排唔多得閒執好張相出post, 就響果時, 而家既女友約定我, 同我CD去街慶祝生日, 諗住加埋果晚D相一齊出架~$ N9 f. f3 U. v" G% G0 s( r
但之後同佢一齊左, 要考慮埋佢既社交圈子, 影響等等... 結果我之後都唔再放相lu~ " l/ A6 H& X$ K7 t8 [% W
2 R+ D; @8 u* b0 S0 ]& `
下個月, 又到我生日喇~ 我同佢有關係一年喇~(正式一齊係三月) 可能過左幾年我地仲會結婚... 到時唔知會係咩景況呢~
0 h( X/ y8 U! {4 ?& r1 f% ]+ w2 I, o; V% v9 E, f: r( Y: A9 q
不如大家都做下回顧啦~ 近期呢度都好悶, 無咩吸引...
作者: misslady    時間: 2012-12-28 23:52

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-12-28 21:07 發表   
+ i5 U" u& @3 [# l睇返我自己D資料, 原來我係27/12/2009第一次黎呢度架~
0 y& X; r0 P1 s: ]2 _- w
% K# w- i5 |! R; M- `% T話咁快就過左三年~ 由一開始成日影相, 本身真係諗住死就死啦~ 俾人知咪俾人知囉~ 更有諗過出露面相...) a( N' o- o" z4 [
( A7 c. S# ~8 S) V8 W
本來經過兩年努力做運動keep fit, 瘦左同勤力護膚之 ...
' g* @( ?8 m7 J! e- b# o4 A; c$ U$ |; m8 C" a1 ?) [4 M
agreed.   this CD is only for myself only.  cannot disclose the face
, {( X# A! z- ~
: F; Y/ k& O: t: E[ 本帖最後由 misslady 於 2012-12-28 23:53 編輯 ]
作者: AliceChong    時間: 2012-12-29 01:41

我只係想日日見住女裝版本的我(即係我個女)
作者: 1677    時間: 2012-12-30 17:27

有一個了解自己,包容自己o既女朋友,已經係萬幸!. I! K+ g  i9 E6 m2 P5 H% K
6 [7 {; d8 l! b1 p
至於露臉.................at your own risk,小心行事啦
作者: judy    時間: 2012-12-30 20:01

那judy我也要回顧一下自己~我是2010-5-11加入的!在此論壇目前已經貼過48次的cd貼圖,雖然貼了那麼多的cd照片,但是還沒有得到精華文章過....是目前加入hkcdtv比較遺憾的一件事 & U, d9 J: o, g7 K
我也露過一次的臉在保護區,但對自己沒自信,所以不敢在貼露臉的圖片!至於外出拍照目前都沒有勇氣,都是在自己的房間內拍照
作者: Rachel    時間: 2012-12-30 20:09

小R 08年註冊, 果時好似係CDGAL上唔到, cdfamily又悶就過黎
2 b5 r/ s+ G. t" F- X出過好多次相,都懶啦
$ v& b# c. `' j# F" D1 m! {' A' F
1 S7 f1 y# m$ ]$ C今年最特別就係去台灣玩
* o7 {0 S0 a! p8 g# i另外就係大清貨 XD' Y/ j" e& [# w6 d5 O0 T& k
唔做學生R, 轉型做LolittleR XD0 |( d' f+ d0 U4 C& C' v

# s! Y& r  C& }2 i/ Q0 J- Q% Q[ 本帖最後由 Rachel 於 2012-12-30 20:10 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0