標題: 絲襪問题 [打印本頁]

作者: elain_wong    時間: 2013-1-6 16:11     標題: 絲襪問题

請問各位娣妹有没有穿過防滑四個骨絲襪,因吊襪帶及絲襪常常滑落黎,好麻煩. 想買防滑.但唔知襪頭膠邊會唔會皮膚敏感? 有冇娣妹着過?比D意見小妹。
作者: elain_wong    時間: 2013-1-7 14:02

哈哈,昨晚女人街買咗一對防滑四個骨黑絲襪。牌子Manzi, 50元正,薄身。, M" {( \8 w3 L# U7 `5 x
今早男裝,防滑黑絲+Corset. 着咗大约三個鐘,真係末滑過落黎。好開心同冇皮膚敏感。但係...
# \6 i2 C8 k) r估唔到呢對防滑黑絲非常之吮條牛仔褲 ,牛仔褲緊貼大腿。係人都知你着咗對絲襪。
. O& @$ y6 M9 G" c7 a對防滑係Satin面,我之前對冇防滑嘅厚身四個骨襪,就只有小小吮褲。
9 E2 ~4 z3 W% \有有姊妹遇過甘既問题?會唔會有辨法解決除靜電?

作者: cottonsan072    時間: 2013-1-7 15:42

始終襪褲仍然係最好.
作者: TracyCat    時間: 2013-1-12 12:45

我都係覺得襪褲最方便, 雖然有D襪褲做得唔好, 個褲檔會越sir壞低, 係街見過有個女仔, 個襪褲檔sir到低過條裙, 都唔知佢點行路
作者: 1677    時間: 2013-1-13 03:14

引用:
原帖由 TracyCat 於 2013-1-12 12:45 發表   ( B( t$ W% I2 X# w1 u
係街見過有個女仔, 個襪褲檔sir到低過條裙, 都唔知佢點行路
" i* m0 ^/ S6 I6 r0 _
! O" V! \0 K& |* a0 z/ c- _
我都見過,但如果條裙都係好短,1 _$ U% v( {9 U9 }3 [# y# _+ V
可能佢自己都唔知

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0