標題: 黑絲內著肉絲打底? [打印本頁]

作者: TracyCat    時間: 2013-1-12 12:50     標題: 黑絲內著肉絲打底?

有個做酒店既女仔朋友, 話同事教佢番工著黑絲, 再著對肉絲打底, 佢著過比我睇, 見到D水波紋, 唔靚, 又唔顯出薄黑絲透肉既效果, 唯一係有一次放工出來, 佢除左對黑絲, 剩番對肉絲著住出來, 靚晒
9 w( X; }* \) U我自己都試過, 無咩特別, 又唔係靚D, 你地有無試過呢?
作者: silly1234    時間: 2013-1-12 19:14

本身腳型唔靚O既可能會有幫助
作者: TracyCat    時間: 2013-1-12 21:54

引用:
原帖由 silly1234 於 2013-1-12 19:14 發表   . m" U3 e7 L% n1 G0 p9 k( [+ ~1 z# Y9 V
本身腳型唔靚O既可能會有幫助
/ i: X  H' h' Y* a
真係? 你指係好瘦、骨慘慘個D?
作者: robber_help    時間: 2013-1-12 22:10

很漂亮喔!
作者: TracyCat    時間: 2013-1-12 23:07

引用:
原帖由 robber_help 於 2013-1-12 22:10 發表   
3 z& o6 R/ [* r$ Y5 y9 `很漂亮喔!
! S/ f' @9 G+ T+ ?反而我覺得唔好睇
作者: 1677    時間: 2013-1-13 03:06

引用:
原帖由 TracyCat 於 2013-1-12 21:54 發表   
9 F% O+ q4 e/ `& K+ n. ]/ |2 C; f& l# s
真係? 你指係好瘦、骨慘慘個D?
9 r# V+ P1 u7 e8 Y+ k
& y" u6 e: n8 l, K, r3 D; }$ x
我都同意!
+ b7 U/ p3 X& J, t- y' e4 U, K
6 P! `  v: ?* V0 O, \; O) J! d& I因為如果太瘦,對腳會好冇質感," e  B+ X  a% P
加肉絲有幫助
作者: silly1234    時間: 2013-1-13 08:52

薄絲比較小壓力款,有D腳粗可以著D肉色瘦腿襪去修腿,太瘦亦可著返對令隻腳彤8落有返D肉地,不過入面果對肉絲要唔閃
作者: bobobofk99    時間: 2013-1-14 16:42

我戈人認為係唔錯
作者: silly1234    時間: 2013-1-26 19:01

另外仲有一個原因,就係想著薄黑絲,但係對薄黑絲蔗唔晒腳上D印/疤痕之類,就加多對肉絲遮一遮,但同時又有薄黑絲O既效果
作者: 1677    時間: 2013-2-3 02:48

o係第二度見到,對腳唔靚想扮透肉,可以著呢D:
; m0 C: {# y% i4 S
5 p; ~8 Q* F) H% I: A/ L2 v! n! mhttp://www.wretch.cc/blog/WretchSalon/12757459
作者: PRETTYPETIT    時間: 2013-2-3 03:08

穿兩對會唔會好焗
作者: kdkid    時間: 2013-2-3 08:21

都唔會好焗,我有時都會著2對薄絲
作者: nuwkov    時間: 2013-2-4 02:52

感觉唔错嘅,有时我都会咁差。水波纹要睇着法嘅,唔系一定有或者一定无。
& r. V& n' v9 M2 A1 R9 {- K. i, n其实面头唔闪就睇唔多出啦,都几性感嘅。唔会焗。
作者: gmomo    時間: 2013-2-4 07:01

兩對絲襪會超波紋,唔靚。
0 X) ^( d' G& U, Q5 F而且行路會兩對絲襪一齊磨的。
作者: TracyCat    時間: 2013-2-4 19:28

引用:
原帖由 1677 於 2013-2-3 02:48 發表   , [. I2 j+ W) f4 L
o係第二度見到,對腳唔靚想扮透肉,可以著呢D:4 J$ d, d7 Y, K

4 w6 Z9 G% _" `8 ?http://www.wretch.cc/blog/WretchSalon/12757459
. q) V' e- p- P6 g- S
見過... 淘寶見過有得賣, 街上都見人著過, 不過睇落有D唔自然, 但係都好過原全唔透肉個D厚絲襪
作者: PEOPLE9    時間: 2013-2-23 11:22

但係都好過原全唔透肉個D厚絲襪
作者: rita    時間: 2013-2-23 12:46

夏天就到了,很困難做到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0