標題: 新買的矮跟尖頭頭 [打印本頁]

作者: cdtv    時間: 2009-3-12 08:46     標題: 新買的矮跟尖頭頭

40 號, 勉強著到
作者: simeilo    時間: 2009-3-12 09:43

几时可以着起来影几张相摆上来啊
作者: kevin428    時間: 2009-3-12 14:01

不夠高捏
/ {1 |2 Y/ g6 U高一點會性感一點..........
作者: cjrshiue    時間: 2009-3-12 14:25

如果能夠穿著起來看更好
作者: 楊乃武    時間: 2009-3-12 14:33

引用:
原帖由 kevin428 於 2009-3-12 14:01 發表 8 B* L1 g/ Q4 b  O; c
不夠高捏8 U$ S9 [6 K. {7 q1 H
高一點會性感一點..........
( O' J4 r) ]/ d4 k2 n

3 E8 o7 @2 d+ I1 ]$ r% C: ?' p2 W
% `$ w5 W( I# Y4 r: s$ o. w0 x, q偶也覺得是啊,2 }5 \% \5 E8 s) J: w- x9 d
而且高一點感覺會更好呢 1 b* |$ s3 X: \
董事長這陣子好像進了不少貨喔
作者: cdtv    時間: 2009-3-12 22:38

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-3-12 14:33 發表
# F3 v2 j: c2 _6 Y/ K: \
- |6 x% r# A% Q, M: Y9 `4 o# B% [5 K2 J: B5 f6 s/ B% g* r8 Q
; S0 |: O4 Z* N; ]! H
偶也覺得是啊,4 O/ e9 t7 d* N
而且高一點感覺會更好呢 2 ]" K& S& q6 Y5 m
董事長這陣子好像進了不少貨喔
  ]" ^3 l+ S9 j1 n5 D6 b6 h  y' @

2 S: m+ B- e- U) R: e因為我買左個新櫃, 多左好多位, 所以而家不停入貨
+ F9 w9 o! C9 o+ n. l+ O我都想買高跟鞋, 不過搵黎搵去都係得台灣 yahoo 先有岩心水又有我o既 size o既鞋
: d! S5 m$ k* S1 {3 y& ~6 Q" ]6 Z所以未買到呀& O" r: D: J- b, U
其實對女人黎講矮跟鞋比高跟鞋受歡迎, 始終著高跟鞋比較辛苦
! Z/ t5 m; h8 `4 n! I所以我都會收藏返幾對矮跟同無跟款
作者: 楊乃武    時間: 2009-3-12 23:01

如果係屋企著都無咩問題喎,又唔駛成日企,又靚靚,而且鞋跟有六至八cm高,
& `5 q* Q" G* v* ?. t& s著起之後心理上總係覺得會高貴好多
: W6 e) j- h$ o同埋大碼鞋淘寶都有得賣,最大去到45碼,但係質料就好一般喇,只係買個款
- b# X0 r7 E" d8 {  a) y# V) x我著43碼,所以無乜選擇,唯有淘寶先可以買到我碼既鞋,最麻煩就係耐唔耐就要上去深圳度入錢落支付寶 ) B7 _" v2 S5 q( ~
董事長咁多收藏,得閒要再POST返D相上黎等大家分享下先得喎
作者: 小傻瓜    時間: 2009-3-13 11:12

個款好靚...我都同意唔夠高...
作者: 520myh520    時間: 2009-3-30 18:47

鞋子的款式样子都很漂亮.鞋跟的高度也可以.
作者: flax    時間: 2009-3-31 00:01

跟低了点,不然看上去更性感
作者: liuyiying    時間: 2009-4-7 09:11

鞋子还不错,就是跟低了点,穿着舒服。
作者: JoeLee    時間: 2009-4-10 19:20

Boots are better
作者: s068898    時間: 2009-4-10 22:31

好看!!!
) v9 C2 k9 g4 P6 y& w
$ x7 u7 ^" P' W% \* j: o40號跟我腳一樣大呢
作者: ao6399    時間: 2009-4-11 11:38

作者: leolam    時間: 2009-4-24 22:50

不够性感,高点就好,不过也不错
作者: bubuhang    時間: 2009-4-27 19:45

著上去睇吓先
作者: DCSHOECOUSA    時間: 2009-5-12 13:11

正wo呢對 ~~~~~~~~~~~~
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-6 08:28

著上去睇吓先
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-9 13:21

你就好啦,有哪麼多$$$$
作者: 190nono    時間: 2010-2-21 01:16

黑色的最高雅了 謝謝分享
作者: doraemon1666    時間: 2010-6-9 00:42     標題: i love 黑色尖頭~~

作者: 紫色bee    時間: 2010-6-9 13:55

正wo呢對 ~~~~~~~~~~~~
作者: secret159951    時間: 2010-6-9 14:26

衣隻款我鍾意^^
/ i) {, g" h8 ~  o2 Z3 N9 ^我唔鍾鍾意太高跟 衣隻岩岩好
作者: ulv1111    時間: 2012-1-2 21:36

很典雅的感覺, 好OL歐
作者: mandycheung520    時間: 2012-1-9 16:41

假如能穿上去就拍就好
作者: semon53    時間: 2012-1-9 23:20

很好看哦,謝謝分享
作者: rebortwu    時間: 2012-1-16 12:52

漆皮尖頭  正阿 我喜歡
作者: brhs    時間: 2012-1-17 10:55

personally, this type of heel can be more higher. It will better.
作者: winds6141    時間: 2012-2-1 15:27

好令呀呢對鞋!!!!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0