標題: deldeldeldeldeldeldeldel [打印本頁]

作者: 24638979    時間: 2013-3-3 01:18     標題: deldeldeldeldeldeldeldel

deldeldeldeldeldeldeldel
% Q2 r5 i9 V) |; ]6 u0 |. k2 Y
0 U& r& v' h+ _$ N$ ?7 c* h[ 本帖最後由 24638979 於 2017-3-30 23:45 編輯 ]
作者: dav2k2k    時間: 2013-3-3 02:27

咁伯母有什麼反應?
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 02:32     標題: 回復 2# dav2k2k 的帖子

佢問我點解有絲襪
作者: dav2k2k    時間: 2013-3-3 02:46

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 02:32 發表   2 F# I( ]+ o7 f6 a
佢問我點解有絲襪
7 }  p& U( }9 M6 u+ T咁你點答?
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 02:50     標題: 回復 4# dav2k2k 的帖子

我無答佢,但喺佢話遲D傾
作者: dav2k2k    時間: 2013-3-3 02:53

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 02:50 發表   $ H; q& r* E% I
我無答佢,但喺佢話遲D傾
2 u+ a) V4 ^/ S6 F* X7 M! Q冇發火, 應該有彎轉
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 02:58     標題: 回復 6# dav2k2k 的帖子

咁我應該點同佢講
作者: Pepper    時間: 2013-3-3 02:59

話買比女朋友唔得??
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:02     標題: 回復 8# Pepper 的帖子

但個D絲襪好明顯著過,同埋我先13,冇女朋友
作者: dav2k2k    時間: 2013-3-3 03:02

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 02:58 發表   
' W$ O% z: n# ?咁我應該點同佢講
( R2 |2 o- y2 E9 r# _0 P. G4 U
咁好睇你伯母性格同第一次時如何處理
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:03     標題: 回復 10# dav2k2k 的帖子

佢第一次話比次機會
作者: dav2k2k    時間: 2013-3-3 03:05

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 03:03 發表   ! ~- @, ], A8 G3 N+ w
佢第一次話比次機會
: V5 `5 e) a0 x
咁點解今次又被發現?3 k" Y, y  a# x" m

$ f/ a' f) q2 |. ~& U8 F[ 本帖最後由 dav2k2k 於 2013-3-3 03:07 編輯 ]
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:08     標題: 回復 12# dav2k2k 的帖子

我自己收得唔好,再加上第一次之後佢成日睇我D櫃
作者: 1677    時間: 2013-3-3 03:15

睇下伯母好唔好記性啦......9 v2 m4 h0 r$ W6 d* z& t2 `; M
" e! |8 ?6 ~# [- y0 m
既然可以「遲D傾」,慢慢拖下啦!2 \' d5 D# v$ L6 X4 ~% t
! b, F& |- t  j3 _6 S! F1 k0 T
你又可以話好忙,「遲D傾」!2 G* _# Q& h1 h
再「遲D傾」,「遲D傾」.........
; R* k; D/ n- @& L# K6 _' X9 R/ ]( x3 B% {, K
最後就會冇左件事!
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:17     標題: 回復 14# 1677 的帖子

佢勁好記性架
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-3 03:26

第一次點答佢,第二次都係咁樣答囉!唔通會報警,或者打你一身咩
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:28     標題: 回復 16# 我鍾意CD 的帖子

但喺佢第一次話下次唔淮
作者: rita    時間: 2013-3-3 03:34

話覺得好靚,好舒服。所以收藏起了
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:37     標題: 回復 18# rita 的帖子

咁我試咁同佢講啦
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-3 03:54

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 03:28 發表   
5 {! A( V# b5 g! K但喺佢第一次話下次唔淮
5 D+ h$ p& [1 }$ a3 L5 w% n
第二次咪又係話下次唔准;第三次咪又係話下次唔准,根本就無事,唔駛救命
作者: regina1010    時間: 2013-3-3 07:06     標題: 回復 7# 24638979 的帖子

咪同佢講係上次果d囉,佢鬧咪死撐話冇買啦,舊架...咁囉,除非係有集單據習慣...
作者: kotaro2872    時間: 2013-3-3 10:54

你咪同伯母講話冬天隻腳凍...要系著都系著系褲入面姐...冇人睇到既
作者: kotaro2872    時間: 2013-3-3 10:59

再吾掂你可以買個密封式既膠盒仔
2 q7 T9 U; ^) ]; l總之吾系透明果d盒仔
6 b! |2 f& ^/ Y4 a2 y' d  M; o之後自己再整個鎖仔上去鎖住你d C系個盒仔入面咪得囉
9 x: R( M% O4 L+ t* j我自己都系咁樣鎖...所以一d事都冇
作者: humenfemme    時間: 2013-3-3 11:31

如果佢好記性, 又話遲d頃' v$ `. i4 T0 r* M4 k
咁佢應該係同你老豆商量中
# o  J# d- S& b, }你可能都要就住你兩老
" \+ C; o/ H2 s: R+ @
: }. N  m$ y) V' f其實而家男人著legging都唔係咩奇怪事1 f1 F. w5 c+ v5 A6 B9 g1 B
絲襪都係iegging+襪姐
作者: arshan01    時間: 2013-3-3 12:10

一般父母,指至少曾接受中學性教育的,對青春期少男少女有對性好奇,生興趣都抱又保守又開放的態度。
. `3 z. ^& V* J  |6 W也就,一方面勸導甚至嚴禁類似的行為,另一方面又嘗試同子女溝通。+ V! H" K9 I( w% i) N2 p& f1 `
! O8 \9 a. }% X4 J
一些比較緊張的父母會擔心子女有沒有向病態發展的傾向 ( 沉迷,影響學業事業 )。可能會找校方甚至社工,醫生的幫助 ( 有錢的話 )。5 V- W5 t+ X- n! r; w4 e1 e: Y
如父母是天主教, 基督教徒,不用說,當然是找教會協助。
7 [: ?8 v$ W. H( x6 \5 T8 t2 K, K
事情要看你以往在父母及熟人前有沒有過於對性的熱衷情度。如平時會講普通的性話題,像娛樂新聞的黃色資訊當笑話,表現你是正常青春期對性有興趣,但又不太熱衷,也不會收埋,那麼,父母也不會太過擔心的。
" ?2 y% H" u' c3 Z% }) h' X: E9 U3 N- q# B" o
如果父母只是禁止你收藏絲襪,女性物品,而你無法制止類似的嚐好,消極的處理方法是找更隱蔽的地方收藏東西。在不影響你學業,事業前題下,也可以找可信任的同樣嗜好朋友幫忙收藏東西,或者一起打扮。
作者: 偽娘    時間: 2013-3-3 12:36

1:同佢話保暖用 !!
7 t- I( N3 c$ e& w) |/ b2:用來打飛機- N) Q7 w( A8 m; E1 t- _- K
3:正常男生用品 [絲襪都出現男裝了]怕什麼: I4 x5 a, z' M7 D) h- k
4:直接d我鐘意絲襪 so
作者: GE9596    時間: 2013-3-3 13:01

話學校drama要用
作者: cmikmik    時間: 2013-3-3 14:45

冬天凍呀嘛,d牛仔褲又透風咪要加對絲囉!
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-3 17:17

樓主有無最新消息呀?
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 19:49     標題: 回復 29# 我鍾意CD 的帖子

佢仲味揾我傾呀
作者: sawe1551    時間: 2013-3-3 19:52

冬天保暖BJ4
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 19:55     標題: 回復 31# sawe1551 的帖子

但喺有10條咁多喎
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-3 20:18

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 19:49 發表   
$ }/ n1 T& ^1 L' f0 n( P佢仲味揾我傾呀
. Z  o. M" ]) o- Z2 d
咁就不了了之啦
作者: fnd    時間: 2013-3-3 21:47

佢地唔講唔代表冇事,可能係唔知點面對,做呀媽嘅無可能唔記得嘅.
作者: phfans    時間: 2013-3-4 01:08

面對這種事很難受的4 x' Y( I: ]5 I9 {$ M+ |
當她發現時,你會有一段時間沒有得玩絲襪1 q4 k9 i1 ^8 P! O  W* p9 w
很辛苦的
作者: kotaro2872    時間: 2013-3-4 01:31

引用:
原帖由 phfans 於 2013-3-4 01:08 發表   
! n5 w6 G0 {" X/ Z. {3 m1 K面對這種事很難受的
7 P' ^$ c; h. i- l0 ~( e當她發現時,你會有一段時間沒有得玩絲襪
) v8 R$ E8 j3 a$ O6 U1 a很辛苦的
, P7 i6 Z  N. V1 z) l
4 A# T1 P" p1 y0 ^9 `; Aagree....我以前都試過....最後隔左好耐先夠膽再買
* `) _& H+ ^; N/ z) o6 ?3 R但之後就學精左點諗計收到密密實實而吾會被發覺
作者: kdkid    時間: 2013-3-4 11:51

型ar ma, 林峯都係咁la
作者: 偽娘    時間: 2013-3-4 12:20

最好的回答# \, _& W# J6 {2 z5 R
1:同佢話保暖用 好凍!! 如果問點解有咁多...:如果日日都咁凍可以天天換" M1 M( N! N! G* E5 s1 ?# W7 ~' b* [0 p' Z
如果問點解有10對咁多的話  - - 10對wo...一星期得7天  , [ 你低低都唔至10條啦下話]   ) U: P: y- a2 S& }; t/ ?7 z6 q6 ~
2:正常男生用品 [絲襪都出現男裝了]
: K/ e% Y! N8 y6 ~  v
. c/ N; p1 U  c. z3 A第二個 係外國地方好多人都知... 6 ?2 y& ?4 K! R) S: W! M: L: O2 L
可以去查下....
2 d8 _0 ?6 C6 L" T; t( o( a! i( }; h
我老豆之前都話絲襪係女性用的! u8 m# Q. t7 z( _& w6 l3 r
到e家咪又係成日著住  不過真係男裝絲襪 [ 去洗手間位多條野對襪]
作者: 校服收藏者    時間: 2013-3-4 12:22

同佢地講絲襪初初真係俾男人著
* A4 p+ K3 I1 x+ X7 T  p後來唔知點解變左女人著
& W, `( x) A9 c3 N3 R) {  i天氣凍就著保暖; R' C4 W' k/ {3 d7 z8 ?$ }# k: O
呢排我出街都著絲襪+襪仔
% K: D- X  \) F6 Z+ \$ ]$ M好正!
作者: yy326    時間: 2013-3-6 12:47

引用:
原帖由 arshan01 於 2013-3-3 12:10 發表   
6 A7 e: R; j/ V$ q$ |1 C一般父母,指至少曾接受中學性教育的,對青春期少男少女有對性好奇,生興趣都抱又保守又開放的態度。
. \2 x' m  S. p( P7 y0 {* k也就,一方面勸導甚至嚴禁類似的行為,另一方面又嘗試同子女溝通。4 S6 L# f4 I3 C  _$ [" \+ f
9 Q4 m/ V8 T, u. k
一些比較緊張的父母會擔心子女有沒有向病 ...
/ _! b5 H9 O7 ^, J1 ]1 Y) m& X2 H
贊同, 要視乎父母對性嘅理解有幾多幾闊
作者: signdx    時間: 2013-3-6 12:52

我都俾呀媽見到幾次女裝衫
作者: 1677    時間: 2013-3-10 03:05

如果想父母接受自己著絲襪,可以循序漸進:
/ Z% V- {' L' \5 d8 M
, R1 r# i+ @% Y0 r9 t0 u2 V6 R( f- U. ?# `: W$ u
先著leggings,由男裝sporty開始,
) |7 ?) e3 V: e2 t慢慢著淨色,越著越薄
* }. b4 W  u% N& G+ ^3 y! n; s" k' K8 T" t& x) p, F4 k% q6 W
跟住話「legging會縮上去」,買吊腳legging黎著!: m. p, b, ?6 S8 P7 Y$ u* R4 z+ O6 S

- Q4 a( X- T) K1 B8 z最後,「橫掂著legging都要著襪,不如著絲襪!」
作者: howansze    時間: 2013-3-30 16:51

你鍾意男定女先?
作者: dumb8520    時間: 2013-4-4 15:12

被發現後會有2種情況, 1.不會反對(大好) 2.反對,要對你再教育
作者: alady    時間: 2013-4-13 19:46

話做功課,美勞創作用的
作者: ilovebra    時間: 2013-4-17 09:22

下次比讵发现你打jj 可能会help you
作者: hazel    時間: 2013-4-17 10:57

話用來做反串劇囉~
作者: sly2342003    時間: 2013-4-17 18:48

引用:
原帖由 signdx 於 2013-3-6 12:52 PM 發表   & X6 F9 \; q) _, V  F6 m/ u
我都俾呀媽見到幾次女裝衫
+ U. {5 d9 o* C  n# U: O0 W- u$ s& G1 v4 j3 M( ]
我幾廿次

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0