標題: 想買 [打印本頁]

作者: pk108    時間: 2013-3-3 19:20     標題: 想買

姊妹們
7 ~. |' x( D/ r. ?, l這幾對可以嗎?7 V- l; P/ `( W; h% V. s
想買比啲意見呀!( s: ^. G1 h) P( C

* \+ i+ V4 e# t, a, o[ 本帖最後由 pk108 於 2013-3-3 19:34 編輯 ]
作者: adam5354    時間: 2013-3-3 19:33

啲高跟幾靚ΛΛ平底太普通了…買鞋一定要問係唔係常碼…有冇偏大偏細…!尖頭的最好買大一個碼…!
作者: gila    時間: 2013-3-3 19:48

哦... 也想要第二款的銀/黑色, 第五張相那款也不錯. 不知哪裡有呢?
作者: pk108    時間: 2013-3-3 20:30

多謝 2 B, i  x& l. F/ T, f8 G/ V9 o
旺中有同款# u  o! T  l' J6 ]1 N
喜歡第二張粉紅及第六張多啲
作者: gila    時間: 2013-3-4 00:10

引用:
原帖由 pk108 於 2013-3-3 20:30 發表   + H' z8 w/ o2 Q5 N, a& u! j
多謝
1 J: P1 X7 b$ v6 ~, P: V旺中有同款
# R  W' i' ?( l$ J/ Z喜歡第二張粉紅及第六張多啲
5 F) e+ y1 E; C; s/ S  P
+ I  [& G9 i3 z2 ]我要個兩款都有? 邊間有呀? 貴唔貴? 俾唔俾試呢?
作者: 1677    時間: 2013-3-4 00:49

最尾果款鋼頭,其實流行左成年有多!  D) t, ~* }, }1 P$ O
圓頭尖頭都有
作者: 金風兒    時間: 2013-3-13 20:22

細高跟鞋穿起來腿會變得很修長,不過穿久會很酸而且小腿會越來越壯喔!. |, ?: D, u2 s' d
/ ^! s& |' E8 R7 b5 j4 P1 s
現在的契型鞋穿起來越比較穩也不會那麼累
作者: siukk520    時間: 2013-3-14 22:30

紅黑都好正 !

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0