標題: 友德行百貨(有絲襪買) [打印本頁]

作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-5 15:35     標題: 友德行百貨(有絲襪買)

頭先上午11:00去掃場,一個客都無,包場買野,老細同亞姐都好招呼,果條街都好靜無乜人行,啱哂我地去
9 M+ i( M. A+ B0 Dhttp://www.yautak.com/asp/department.asp?d=socks/women
" N% X6 k5 M# m7 `7 M3 d* o地址 :九龍城 打鼓嶺道 三十四號
% V7 a( H; m/ E# b(網上價同實價有D出入,可能好耐無update)
9 K' @) m' l: @& d
作者: testsis    時間: 2013-3-5 17:52

仲有自己網站,唔錯
作者: pantyhosemancc    時間: 2013-3-5 20:35

咁老細係咁都係女啊?有無問你要咩嘢?) H% u/ x/ _  _; X) M
THX.
作者: Jay    時間: 2013-3-5 20:37

唔錯啊! 得閒去一下先啊
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-5 21:03

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-3-5 20:35 發表   " M; x0 D. g5 m+ P3 [' U
咁老細係咁都係女啊?有無問你要咩嘢?
: C, {$ X7 {6 Y" s" i" o5 STHX.
3 U6 J* H2 \# r老細(我估佢係,四十幾歲男士,坐係寫字枱對住電腦)問我想要咩?我問佢呢隻有咩色,佢就叫亞姐來招呼我
1 c& X0 B  l& Z! Y* c5 m+ f, F5 M: @( p
放心去買,好好招呼,絕對無問題
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-5 21:17

我都諗唔到全香港可以買到絲襪嘅一條街可以少人過呢條,想撞到人都難
作者: arshan01    時間: 2013-3-5 21:43

我也在網上找到此嬝站,不過好像少款了些。
作者: ngyl1394    時間: 2013-3-6 12:08

不錯不錯
7 W- G6 Y' E% S) ]謝謝大大的分享
作者: 校服收藏者    時間: 2013-3-6 13:07

張單睇唔明" f- u7 f# N: a0 K* s7 o$ i
買左幾多對?
4 S" u8 n6 [) z" }* M& ~成$300咁貴?
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-6 15:11

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-3-6 13:07 發表   8 S2 I+ _; A- L& Y! Q
張單睇唔明& x& e4 ?+ c$ w8 p& l
買左幾多對?
4 F1 V# U- o5 f- J9 F2 S成$300咁貴?
) R4 R2 z4 `8 \! A$ h- H$300一打,我買左32對,所以寫2 8/12打
作者: andy20051234    時間: 2013-3-6 21:50

THANKS FOR YR INTRODUCTION
作者: MANYAN    時間: 2013-3-7 01:25

下下都成打咁買
: o) I* T2 j/ M都係鍾意一對對咁買
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-7 01:31

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-3-7 01:25 發表   
. j+ u% J$ K$ R  n  |* k# A% P下下都成打咁買
$ }$ X9 y+ v4 T. y; N都係鍾意一對對咁買
5 r* }$ M" H. j! y  p5 L5 z. u- g可以買一對
作者: 校服收藏者    時間: 2013-3-7 11:26

你買左咩絲襪?6 K7 _: A- O. P3 |+ k
同埋有咩絲襪賣?
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-7 12:08

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-3-7 11:26 發表   $ n; ?$ K: \# X/ d  w
你買左咩絲襪?2 E. l. |& o# K( `
同埋有咩絲襪賣?
0 L% E* g: g! t
我買左fitlady,你可以睇吓佢個網
作者: 校服收藏者    時間: 2013-3-8 17:17

剩色絲襪?9 Z3 B, F" G2 Y
fitlady有出花紋絲襪喎
作者: zeruel05    時間: 2013-3-9 20:10

$300 1打咁平
作者: showaxshowa    時間: 2013-3-21 14:27

they sell fitlady in there as well ... good ..
作者: michelle666    時間: 2013-4-18 14:36

最重要款式多唔多...
作者: comndtfwe    時間: 2016-12-16 19:03

不錯的地方

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0