標題: 請問有冇香港人呢 [打印本頁]

作者: lovelegs123    時間: 2013-3-21 22:21     標題: 請問有冇香港人呢

小弟新黎報告, 希望識下朋友4 o! d0 p9 g4 t% ~# V2 d
我最戀既係絲襪, 之後係鞋(高踭同BOOT同學生鞋), 之後BRA同底褲都OK架
作者: mycat    時間: 2013-3-21 22:44

nice to meet you
作者: s03034    時間: 2013-3-21 23:23

大把
作者: lovelegs123    時間: 2013-3-21 23:29

HAHA, 我想知呢, 係咪淨係男人先會戀絲襪?女人唔會架?
作者: 1677    時間: 2013-3-24 01:42

呢度多數都係香港人喎!! % ^1 v  i; Y) K0 k- z8 b
: f, T0 G0 c- Y9 J3 e, |# @) j1 s
& b" a+ u* w1 s( F% @  ^2 @
引用:
原帖由 lovelegs123 於 2013-3-21 23:29 發表   
) W8 n9 [2 h( P: a5 Y9 y, LHAHA, 我想知呢, 係咪淨係男人先會戀絲襪?女人唔會架?
+ [! V, U8 r  S
& }: X& X9 J. b4 a8 k1 ?; c
問題係,女人可以光明正大咁著絲襪,男人唔可以喎!
9 S0 b. ]7 H3 e2 i* l) Y絲襪唔同bra,同身體結構冇關,應該有腳就著得!
作者: CDMECY    時間: 2013-3-25 13:03

同意 我最喜爱BRA同底褲絲襪高踭同BOOT同學生鞋
作者: a5716a    時間: 2013-3-25 15:41

學生鞋x2
作者: j_son    時間: 2013-3-27 00:57

BOOT x2
作者: howansze    時間: 2013-3-30 16:49

絲襪 同 高跟鞋。我有好多收藏。大家交流下吧。
作者: lovelegs123    時間: 2013-4-6 17:32

我想搵人買二手架, 唉, 但搵唔到
作者: bb9790    時間: 2013-4-6 17:56

最鐘意都係原味底底
作者: lovelegs123    時間: 2013-4-6 18:11

我想有得買呀........原味呀!!!
作者: unclehui    時間: 2013-4-9 18:49

最鐘意都係原味底底

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0