標題: 依家睇普通AV係完全無性趣 [打印本頁]

作者: bb9790    時間: 2013-4-4 10:34     標題: 依家睇普通AV係完全無性趣

依家除左睇肛交同飲尿片其他真係無性趣
+ Q) B" H- O$ {$ L: E$ |! ?肛交好多時仲要係人妖片
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-4 15:18

人妖片先最好睇,雙重痛快感受!
作者: bb9790    時間: 2013-4-4 16:01

我最鐘意人妖3P 5 M9 l8 l/ C. m# T6 ~# w5 G# g/ x
我真係好想做一次中間果個
作者: teresa9999    時間: 2013-4-4 16:07

Yes, that is true for me also.
作者: 心絲絲    時間: 2013-4-4 17:36

女裝子片最有感覺
作者: maria-ng    時間: 2013-4-4 17:50

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-4-4 15:18 發表   
/ D( P. W& r( i, q2 k5 Z人妖片先最好睇,雙重痛快感受!
! h+ E. M: K1 r5 y0 t
有冇睇過拳頭插肛門???
作者: bb9790    時間: 2013-4-4 18:34

有 不過唔多好
作者: 妙萍    時間: 2013-4-4 18:43

我都係。我現在已是TS,睇人妖片我便代入自己是片𥚃的shemale或ladyboy,使我很想問男人一齊親熱。我抗拒同真正女生或shemale或ladyboy一齊,因我是女生,對同性(女)亦無feel。
作者: bb9790    時間: 2013-4-4 21:55

我反而係因為鐘意肛交同埋人妖仲多D野玩( h. r6 K0 w2 g. \
如果係女人嘅我要群插先過癮
作者: andigarcia    時間: 2013-4-4 22:36

我都好鐘意睇人妖片+ \6 i* Y/ x* E& g9 C5 Z
睇到男角俾人妖我講粗口正衰仔髡A顏射好興奮& b# Z6 \5 z  [0 F
好多人妖都好大又好硬
作者: bb9790    時間: 2013-4-5 00:06

好得意
2 _$ X& e8 y$ k( j- L! f. Q& L睇同性戀我又唔好
1 w+ }3 a! }3 [8 g但人妖呀好大反應2 J5 H9 p5 L+ d+ p  s
好多時見坐蓮果陣好想吹爆佢
作者: kl2006    時間: 2013-4-5 10:27

人妖片有好多唔同種類,各有喜好,最緊要自己喜歡.
作者: bb9790    時間: 2013-4-5 16:22

不過人妖片始終都係泰國最正9 W- r; K% [* I3 j
日本嘅唔係好得
作者: alexander    時間: 2013-4-5 19:44

我鐘意睇女裝子同女仔搞LES
作者: andigarcia    時間: 2013-4-5 20:40

日本人妖片女角好多都唔靚,或者無波無籮,只係化妝戴bra戴假髮的男人1 y! U0 P4 i7 d  `) V' O( p
泰國唔同,似女嘅多好多,就算係啱啱開始TS嘅都女仔啲' R3 V/ f& S; @& }' Y' j1 F; S
同埋泰國妖大籮啲
' v  z- ^# O& ^) m; {  T& z5 I2 S( n
另一種係菲妖,身材仲正,香港都有
作者: bb9790    時間: 2013-4-5 21:50

無錯 菲律賓都好正 仲有南美
作者: kl2006    時間: 2013-4-6 14:15

引用:
原帖由 alexander 於 2013-4-5 19:44 發表   
: V% C$ A$ X0 j# ]2 Q5 p$ Y: Z我鐘意睇女裝子同女仔搞LES
# M: P% Y/ y$ @這個我同意.
作者: 哈比貓    時間: 2013-4-27 19:10     標題: 回復 2# dvd750igm 的帖子

agree同意
作者: toby123    時間: 2013-8-6 20:28

飲尿片ok but 肛交not ok
作者: shotboy    時間: 2013-8-18 23:18

我睇親人妖片都會扯旗自瀆,好想識番過幻想自己係人妖著女裝嘅男仔做女朋友
5 h* f2 g9 ^, d( n% N
引用:
原帖由 bb9790 於 2013-4-4 10:34 發表   
( s% g+ c& P' O( r' d依家除左睇肛交同飲尿片其他真係無性趣
  d2 b' l- I1 R# ?" X肛交好多時仲要係人妖片

作者: silkypanties    時間: 2013-10-21 19:42

請問咩係女裝子片?(真心求教)
作者: 風蕭蕭    時間: 2013-10-21 20:46

真重口味…
作者: kenny2050    時間: 2013-10-26 06:30

我就中意睇人妖搞個男人果D
作者: victor820731    時間: 2013-10-28 15:43

我都好鐘意睇人妖片....見到ts條野...真係仲high過睇女人個西
作者: MUI    時間: 2013-10-28 16:12

我鐘意睇女人帶假嘢插男人
作者: loboiboi    時間: 2013-11-3 19:48

對! 人妖雙重享受!
/ G. a1 \3 C- k1 w/ o* W
' D, i* i$ n& I# p! ^
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-4-4 15:18 發表   / J4 Q! U% d/ M( u& Y
人妖片先最好睇,雙重痛快感受!

作者: loboiboi    時間: 2013-11-10 18:27

同意, 大妖有大奶大碌鳩, 可以點玩都得) [3 J! ~$ u! A7 w4 n# G8 m

1 J: d0 f8 I! y& N. q
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-4-4 15:18 發表   
; ]( e( Y( {, L  f2 O$ I; }: }8 {2 W人妖片先最好睇,雙重痛快感受!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0