標題: 今期忽然一週有贈品送 [打印本頁]

作者: van    時間: 2013-4-4 21:17     標題: 今期忽然一週有贈品送

頭先行過7仔,見今期忽然一週有一小包Kotex衛生巾贈品裝送,用膠袋入住,可以明正言順咁去買。
作者: mandylieu    時間: 2013-4-4 22:01

引用:
原帖由 van 於 2013-4-4 21:17 發表   
/ c# ^0 o# o6 p: ]頭先行過7仔,見今期忽然一週有一小包Kotex衛生巾贈品裝送,用膠袋入住,可以明正言順咁去買。
. D9 s& O! }5 X7 q3 r) g# N- O

. c: R0 ~6 q$ @. U花錢買本八掛周刊只為了一片衛生巾, 不如入超市夾埋其他物品買一包啦, 男人為老婆女朋友買衛生巾好普遍咋
作者: difference    時間: 2013-4-4 22:04

引用:
原帖由 mandylieu 於 2013-4-4 22:01 發表   $ G# |: s/ x/ B% X9 A; a

* S7 ~6 e/ r2 f$ N+ C3 b0 j& S7 e5 H) g/ u$ G2 j$ o+ t& J
花錢買本八掛周刊只為了一片衛生巾, 不如入超市夾埋其他物品買一包啦, 男人為老婆女朋友買衛生巾好普遍咋
& ]/ C$ }. X( i; g$ C0 q
係囉,一包M巾都係十幾蚊
作者: 妙萍    時間: 2013-4-4 23:55

直接去超市買啦!我都買慣了!
1 Y1 o  C4 _0 \6 s( H- I7 C2 k9 _) e可以襯人少時買,付錢時免了其他人眼望望。
作者: kkyung890    時間: 2013-4-5 01:38

但都吾係禁方便ma
作者: banana0525    時間: 2013-4-5 01:56

十幾蚊一包M巾同十幾蚊一塊M巾
作者: karen0129lai    時間: 2013-4-5 19:53

男裝都係就咁就去買... 不過我都係幫女友買既多...
作者: michelle666    時間: 2013-4-18 14:37

唔覺得值得用一本換一塊...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0