標題: 啱啱啱幫老婆洗乾淨 [打印本頁]

作者: bb9790    時間: 2013-4-5 21:57     標題: 啱啱啱幫老婆洗乾淨

作者: misslady    時間: 2013-4-5 22:01

both have bath ?
作者: 戀胸罩    時間: 2013-4-5 22:42

不錯喔,感覺打起來很舒服,純棉的,是不是偷射在上面所以要洗ㄚ
作者: bb9790    時間: 2013-4-5 23:04

無偷射 佢幫我用佢除左出來既底底來打' I! Q! G# J; Y) d
我係可以光明正大囉佢D底底係佢面前打
作者: firewolf    時間: 2013-4-6 09:09

有老婆起道唔搞要打???
作者: bb9790    時間: 2013-4-6 16:05

我老婆係一個極度悶同無情趣嘅人; a; C9 D/ N& Q
次次佢都係吹到一半跟住行開睇電視玩電話! Q2 F. I5 w$ D* ^6 _, I6 |
我同佢講過好多次 一係用手一係用口乜都好搞掂佢 一係唔好搞: O7 {$ b' S7 K& ]. J: Z
同埋就算真做佢都唔多願郁& f9 Q! ^% s: g' J2 C3 n0 e
換個位又話唔舒服 來來去去都係肯玩一兩個位
2 ~' {6 e9 V( Q0 S3 w# _仲有 次次要求中出又唔肯做安全
' |- v+ E: q6 e& |. p跟本佢自己都未搞得掂自己生個出來咪盞累死個細嘅4 @+ N2 A( y' o# a6 M, W+ X3 h
所以好多時我情願自己玩好過
  {) r; F) F3 V4 h- h起碼我知道自己想點玩
作者: TSWHY    時間: 2013-4-7 19:24

甘都俾你想到~~
作者: dav2k2k    時間: 2013-4-8 07:52

引用:
原帖由 bb9790 於 2013-4-5 23:04 發表   8 s; u; W9 {* I. Q
無偷射 佢幫我用佢除左出來既底底來打  T1 G, z6 N! E. V  r9 I
我係可以光明正大囉佢D底底係佢面前打
+ c- X+ X+ ~* t- Z' U; V4 q
影幾張完事相
作者: dav2k2k    時間: 2013-4-8 07:53

引用:
原帖由 bb9790 於 2013-4-6 16:05 發表   , i: ^& I$ a9 X/ D+ E4 l+ t& _
我老婆係一個極度悶同無情趣嘅人$ W' y4 s8 w; E2 h2 ]2 N
次次佢都係吹到一半跟住行開睇電視玩電話/ j) H% F# Y5 N9 ~. z- K  l
我同佢講過好多次 一係用手一係用口乜都好搞掂佢 一係唔好搞: E5 E& q0 A0 b. F; F
同埋就算真做佢都唔多願郁( s# ]# O* g* k
換個位又話唔舒服 來來去去都係肯玩一兩個 ...
) ?( c7 ]& h3 _5 q$ ]8 }  W  l咁好易出軌
作者: y3vul3u04    時間: 2013-6-1 16:02

真的是太賢慧了~~) u/ ?" i2 |, q) Q( N2 ]% O
更進一步只能幫她買了
作者: seifuku    時間: 2013-6-11 01:07

要幫老婆洗底底 ∼∼∼∼
作者: parts    時間: 2013-7-21 05:28     標題: 回復 1# bb9790 的帖子

我都好樂意為老婆服務!
作者: a58811073    時間: 2013-7-22 02:26

我洗就好阿....................
作者: impreza74    時間: 2015-4-1 03:38

you is the man8 I5 |& m) b0 t- J
i will no help my wife wash under

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0