標題: 請講吓自慰招式心得 [打印本頁]

作者: dvd750igm    時間: 2013-4-28 13:38     標題: 請講吓自慰招式心得

我係在還未硬時,龜頭未伸出來時(如已硬伸出來不能),
/ Q+ w4 f7 a2 t" h. r& x$ `0 w2 [扖在床上,用陽具部份壓著寢頭上(龜頭還要縮在包皮內),; s2 w: U1 f3 K  I4 F1 W
身體中部會略高,然後把腳至腳指尖不斷不停盡力用力伸直,睪丸受壓下自然會產生尺尺性興奮的反應,0 ~. D1 I  O+ N. Z9 E
至全身開始自然地抽速至射精在包皮裡面,但陽具由開始至射精都不需硬!
) I' C& t' A. X: @1 d3 b+ z& r我從少年至中年有時都用此另類自慰,射精後可伏在床上休息才清理.試試吧,不錯!

作者: elain_wong    時間: 2013-4-28 14:08

你好勁呀男人 ,可唔可以畫出黎呀? 我唔係好明 ?
作者: samou    時間: 2013-4-28 17:39

有點匪夷所思!
作者: fung2006    時間: 2013-4-28 18:02

睇完都係....... ( T9 _' R% \$ A# A
有沒有圖片可以示範下...?
作者: henry12367    時間: 2013-4-28 21:26

穿裙子或旗袍不穿底. B2 J: [7 Q7 o4 z- ]  t
隔著裙子撫摸自己的JJ
1 \6 \9 a9 }. P1 K  Y+ u6 v. k$ c) U想像自己是女生正在被男人褻瀆裙底
7 k. r" L, Y' C3 }6 v5 E由撫摸進入搓揉  沒多久就出來了
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-28 22:00

各位好友,你們不大明白是唔奇的,從文字表達真的較複雜,畫圖更唔掂,+ f2 J+ P! d( k. Y3 X- j# A
我再改變詳細點說,希望會了解到,而能大家多一點享受.
3 r9 H+ U& [) H/ z9 K4 M6 _- ?首先一定要在陽具未興奮硬的時候,龜頭還未伸出來時才可以進行!
& V4 ]+ X+ ~; h4 s) V9 D面向床上伏下,把寢頭放在下身部份,用陽具部份壓著寢頭上(龜頭必須縮在包皮內),2 Y0 ]% e) V4 W
如寢頭太軟需用手把寢頭壓向陽具,然後把腳至腳指尖登行(身體中部至腳部會高高),; ^$ x8 Z! b" v1 g" @# r
不斷用力伸直,然後下身作出搖動,使包皮內裡的龜頭被磨擦到,睪丸受壓下自然會產生尺尺性興奮的反應,
6 m! v0 b6 Z. L$ }( W4 @) k至全身開始自然地抽速(如性交般)至高潮射精在包皮裡面,但陽具由開始至射精都不需硬!
. M  Y6 Q' ]/ x我從少年至中年有時都用此另類自慰,射精後可伏在床上休息才清理.試試吧,不錯!

q9 `4 {' a8 b$ P
4 P) c: z- B' Q9 ][ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-4-28 22:12 編輯 ]
作者: 黑天使    時間: 2013-4-28 22:25

我起初都是差唔多靠磨擦,但地點是在厕所,- o% a' Q* @' p5 _6 L
因為當時有親戚探親,房間被佔,之後漸漸地演變成用五隻手指捉著做移動% f- D) N" h  e' ]5 T
想起當時遇上的五姑娘那種心情,覺得性慾真的很奇妙,食色性也,就好似
: }8 n, r+ T# B* e1 ?! {7 R人有三急,精液唔射唔得
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-29 08:40

有時,伏在床上後,如寢頭太軟,可以直接用手掌壓著收縮的陽具部份,
* G0 i7 T- v4 c. d0 D4 k& d寢頭在下(龜頭必須縮在包皮內),然後把腳至腳指尖登行(身體中部至腳部會高高),
1 C, l1 u8 u2 o; L不斷用力伸直,然後下身作出搖動,使包皮內裡的龜頭被磨擦到,: q' Z& p4 B, H: D3 p- F) Z& n
睪丸受壓下自然會產生尺尺性興奮的反應,4 P4 V! v2 ~0 z
至全身開始自然地抽速(如性交般)至高潮射精在包皮裡面,
* v. r3 w7 N* V( B) _今天較忙,一兩天我會把過程拍攝照片上載.

& Y/ D' T6 ]) S' g: [& d4 R( b  v" G2 ?% C0 B7 W; u
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-29 10:33

引用:
原帖由 fung2006 於 2013-4-28 18:02 發表   
6 Z3 r3 k8 j! }" u% l( g) v睇完都係.......
$ ]; x, W$ p- p2 ^  O& J: j! q有沒有圖片可以示範下...?
' Y. O6 c. C3 `# A9 o日後如有時間許可,或會拍攝過程.
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-29 10:34

引用:
原帖由 elain_wong 於 2013-4-28 14:08 發表   6 r& d7 E3 q! Z2 {6 U0 \
你好勁呀男人 ,可唔可以畫出黎呀? 我唔係好明 ?
0 v# W1 |; w% {' h3 L: M如有時間許可,或會拍攝過程.
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-30 13:49

龜頭未伸出來時龜頭必須縮在包皮內" y- m0 s7 N) k$ O6 A
[img][[/IMG][/URL][/img]
1 ?* d* k  O2 f$ z7 t, l. [3 x. ?  ?* s' q: @
用手掌壓著收縮的陽具部份
4 F/ D! h3 h! ?7 G+ Z& B" p) V9 J0 g[/IMG][/URL]. h& J0 D5 c0 z+ U! Z' G4 I8 ^

( Q4 u& c' Q9 J- D4 K然後把腳至腳指尖登行,身體中部至腳部會高高不斷用力伸直,+ Q' I+ K) e& i2 R' e
然後下身作出搖動,使包皮內裡的龜頭被磨擦到,& z) g5 q/ u: m6 ?+ H, F% t5 w
睪丸受壓下自然會產生尺尺性興奮的反應,& U( ^$ m( [; K- [$ V
至全身開始自然地抽速(如性交般)

7 J0 z0 k3 ]4 L[[/IMG][/URL]
9 }, W& U; M- @( N  ~) B8 s) k4 ~5 N. q0 x% r
高潮射精在包皮裡面- `+ a6 P: w/ [
[/IMG][/URL]% N5 `7 W  V0 Y+ u" Y
[
2 p% `( N1 w/ n# G2 h9 r" ^, |6 `! Z  k9 _! W
作者: gila    時間: 2013-4-30 14:08

ai ya. 露點照小心被管理員禁你id.
作者: elain_wong    時間: 2013-4-30 14:39

樓主, 謝謝你嘅相片,宜家明白曬
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-30 15:37

各位也可以app我的另類fb,互通訊息相片較方便
/ l" I& ]9 G$ Z/ ]' i; M4 Z我名稱[尤喜君]
: l' ^: E- l  ghttp://www.facebook.com/dvd750igm?ref=tn_tnmn

作者: dvd750igm    時間: 2013-4-30 15:42

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-30 14:08 發表   , n' R/ M7 k/ w6 }
ai ya. 露點照小心被管理員禁你id.
* P9 J- h5 ^+ r
hi,gila,多謝妳的提點,其實我都驚,所以在重要部位打格仔,6 F8 Z3 b& a+ ~- k, ^$ v5 q( F
及可app我fb,方便通訊唔會有露點限制.% I( X/ ~2 I+ b7 P' u$ c) n9 K
我[尤喜君]
http://www.facebook.com/dvd750igm?ref=tn_tnmn
作者: 心絲絲    時間: 2013-4-30 15:45

吾扯都射得出?割左冇得試啦
作者: 天空一點藍    時間: 2013-4-30 20:47

樓主好犀利啊~希望吾會比管理和諧啦
作者: compmani    時間: 2013-4-30 21:06

樓主自爆~~~
作者: dvd750igm    時間: 2013-5-1 01:24

如在fb中app我的話請在fb訊息知會這裡的朋友,因世界各地的人太多app我.
作者: hellobeans    時間: 2013-5-21 23:55

完全明白了 好勁呀
作者: lpxzh    時間: 2013-6-16 16:39

感觉有啲奇怪
作者: england4ever    時間: 2013-6-18 15:48

我既招式就好簡單啦,就係唔穿底褲,直穿一對絲襪,一定要係薄既,亦都要好滑先會收貨(如La perla等名牌),仲要係JJ位都係透明絲質料,一著上對腳就扯旗,愈拉高就愈high. 最爽就係將對襪拉到"cum"住JJ, 因為呢個動作真係太舒服,所以我好中意不斷重覆,拉高完就放返低,再拉高,確保JJ在絲襪下舒舒服服,亦可以享受到重複的快感。
+ C8 o  Q' A, w, r6 g- V0 m9 s! p; K/ c8 {1 C. l. i' Y
著完之後,我通常會: 1. 在外面穿多條無縫無lace的絲質底褲,JJ上加絲襪,再同滑滑的底底撫摸,將本來已經很舒服的感覺再提升,不斷伸縮大髀更會幾乎達到高潮!,亦可以加多條絲質睡裙。 2. 一邊摸自己對腳,不斷伸縮大髀。
9 W; @3 c' R, U- \6 C: f$ E
) J- ]. {; f% g1 E$ |呢兩招我會邊收邊放,總之要防止早洩,等我可以不斷延長絲滑的舒服感覺。1 R8 h8 E. `9 j2 ?4 ~2 ^" g

4 \! c7 E8 |4 ?" N8 t3. 當真係覺得享受晒la, 呢招通常係最後用黎射。除返條底褲(亦可不除),雙腿夾著個枕頭,邊磨擦邊射。" G' i$ {6 ~/ ?3 s
$ W3 Q0 ~4 [' {  v9 z+ L" c
雖然招式係簡單,但我每次都平均玩返一兩個鐘先收工,haha!) R5 j6 \, y* G( D% C- J
3 u- ^  ~4 v3 k% m
P.S.仲有一個玩法係,重複以上1, 2步,然後著住對絲襪訓覺(盡量唔好有動作,以盡快入睡), 好快趣你會(約一個鐘,可能係舒服到訓醒, haha)訓醒, 醒後,你會有種好奇秒既感覺,就係全身比d好滑既野包住,你就會忍唔住係咁摸,然後就可以重複以上1,2,3步射精。當然呢個玩法要玩成晚,所以放假先會...
作者: dvd750igm    時間: 2013-6-19 09:19

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-6-18 15:48 發表   ; y0 K" z" S7 a% W
我既招式就好簡單啦,就係唔穿底褲,直穿一對絲襪,一定要係薄既,亦都要好滑先會收貨(如La perla等名牌),仲要係JJ位都係透明絲質料,一著上對腳就扯旗,愈拉高就愈high. 最爽就係將對襪拉到"cum"住JJ, 因為呢個動作 ...
1 G; p7 U9 u& X/ F5 A, g6 Hhi,高人高招,直得效法,多一樣享受.
作者: kingphone    時間: 2013-7-4 19:42

我就著住女校裙,然後將條JJ頭同校裙接觸吓!擦吓,好快就出晒水,跟住就射.................

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0